מעוניין לקרוא פראצ'ט אבל לא יודע...

t x o

New member
מעוניין לקרוא פראצ'ט אבל לא יודע...

היי האם מישהו יכול לשלוח לי הודעה בפרטי שתבהיר לי מה הסדר של ספריו של טרי פראצ'ט? אני מעוניין לקרוא אותם לפי סדר... והאם יש דרך להשכיר את הספרים שלו מאיפשהו, ולא לקנות אותם? יש איזה חמישים, לא? תודה... ובבקשה השיבו לי בפרטי.

gaspode

New member
הכי פשוט

זה למצוא מישהו שיש לו את כל/רוב הספרים ולהתחתן איתו. או איתה.

Athaclena

New member
הייתי מציעה את עצמי

אבל אני תפוסה... זה פיתרון שלא חשבתי עליו, אני פשוט קניתי את כל הספרים לאט לאט. איזו פראיירית יצאתי, הא?

ויימס

New member
למה בפרטי..? בשביל זה אני כאן...

למעשה, זו הסיבה היחידה שאור מרשה לי להישאר בפורום, אני פשוט כל כך לא מועילה בכל מובן אחר... רשמתי גם את התרגום של כל ספר ואת תת הסדרה שלו, אף על פי שלא ביקשת. מגדילה ראש. זה מאוד לא בריא. סדרת עולם הדיסק the colour of magic -צבע הכשף- סתמרוח. the light fantastic -אור מופלא- סתמרוח. equal rites - פולחני כשף- שונות. mort -תרועת מוות - מוות. sourcery - מעשי קסמים - סתמרוח. wyrd sisters -אחיות הגורל- המכשפות. pyramids -פירמידות- שונות. guards! guards! - שומרים! שומרים!- השומרים. eric – לא תורגם- סתמרוח. moving pictures - ראינוע- שונות. reaper man -איש הקציר- מוות. witches abroad -מכשפות בחו"ל- המכשפות. small gods -מכאן אין תרגום- שונות. lords and ladies -המכשפות. men at arms -השומרים. soul music -מוות. interesting times -סתמרוח. maskerade -המכשפות. feet of clay -השומרים. hogfather -מוות. jingo -השומרים. the last continent-סתמרוח. carpe jugulum-המכשפות. the fifth elephant- השומרים. the truth- שונות. thief of time -מוות. the last hero –סתמרוח. the night watch- השומרים. monstrous regiment- שונות. ועכשיו הוא עובד על אחד בשם a hat full of sky ספרי ילדים בעולם הדיסק: The Wee Free Men The Amazing Maurice and his Educated Rodents סדרת הננסים: truckers- ננסי המשאית diggers- ננסי המכרות wingers- ננסי הכנפיים אני לא זוכרת מה הסדר של סדרת ג'וני, אז שמישהו יכתוב! ספרים עצמאיים: אנשי השטיח the carpet people בשורות טובות good omens strata ...טוב, אם מישהו רואה טעות שלי, שיתקן. אם יש ספרים שאני לא יודעת על קיומם, אנא ידעו אותנו עליהם...

למעלה