מעוניין לרכוש טרקטורון תקציב: 13,000 ש"ח

מורייול

New member
מעוניין לרכוש טרקטורון תקציב: 13,000 ש"ח

אשמח לקבל חוות דעת על טרקטורון שיכנס בתקציב של 13000 שקל אני מתחיל בעולם הטרקטורונים אבל יצא לי לעבוד בעבודתי עם טרקטורון מסוג הונדה פורמן אני מחפש טרקטורון שיהיה בעיקר אמין מאוד, דבר שני שהביצועים שלו יהיו טובים רציתי לקבל גם חוות דעת על שני כלים שעלו במחשבה הונדה ex300 ימאהה worior איך האמינות שלהם והביצועים? והאם הוצאה חודשית של טרקטורון כבדה מאופנוע?

ATV GIRL

New member
אריק, אני רואה שיש על מי לסמוך כשאנחנו..

בטיול!
וכן, נהננו מאוד! אולי בפעם הבאה תצטרף גם...

ATV GIRL

New member
היי אל תלכלך על הפורום שלנו בבקשה!!!

היינו בטיול בדרום כמו שאמר אריק שאוהב את הפורום!!!
והאמת, שקשה לי לחשוב על כלי בסכום שאתה רוצה..אולי למישהו אחר בפורום יש רעיון?!

אני פה, עדיין :) כנס לתשובה.

ימאהה WORIOR אל תיגע בדבר הזה, הולך לו כל שבוע ראש מנוע וזה מלא כסף ויש גם כמה בעיות חשמל, לא אמין במיוחד. הונדה זה הונדה.. לך עליו אתה יכול למצוא שנת 95-96 ב13 אלף. הוא די אמין, לפחות אם טיפלו בו כמו שצריך.

מורייול

New member
תודה. אז ex300 כמה שאלות

לגבי הex300 כמה בערך הוא שורף דלק לק"מ? איך הביצועים שלו? אפשר להרכיב עליו?

bad boy222

New member
לא זה ולא זה

קודם כל ווריאר סובל מבעית אמינות של הסלילים שלו אם מרימים הרבה עם הכלי הזה הסלילים שלו הולכים וזה הוצאה כספית בקשר לאיקס זה נכון שהיא יותר אמינה אבל לך תמצא כלי שנסע יותר מ10 שנים במצב טוב הרוב עשו את שלהם כבר ונדרש השקעה גדולה עליהם אם תמצא איקס ב13 במצב טוב זה יהיה נדיר... בהצלחה

יש עוד כמה דגמים..

פולריס " בננה " ספורט, 400 סמ"ק , בתקציב שיש לך אפשר למצוא אחד טוב באותו שנתון של ההונדה EX 300 או פולריס סקמבלר כנ"ל אותו שנתון 500 סמ"ק ^^ ימאהה בלסטר כנ"ל אותו שנתון 95-96 עולה בסיביבות ה10 אלף.

מורייול

New member
הבנתי שפולאריס לא אמין במיוחד

והאם נכון ששני דגמי הפולאריס הם 2 פעימות?

מורייול

New member
ועוד משו..

אין לי ידע בשיט בטרקטורונים, כמה בערך עולה להחזיק טרקטורון בחודש..? זה אומר ביטוחים ודלק לא כולל הפתעות זה יקר מאופנוע? נניח פעמים בשבוע טיולי שטח

bad boy222

New member
הטרקטורונים שהצעת לא אמינים בכלל

"הבננה" יש לו בעיה במשאבת מים וכל פעם צריך לעשות לו אוברול אחרי שהמנוע נתפס בלאסטר זה כלי עם מנוע מוטוקרוס 200 סמ"ק קטנטן ועצבני שהולך לו מנוע כל 80 שעות אם תמצא סקרמבלר 500 בתקציב שלך אתה אלוף. בשבילך תחסוך עוד קצת

אז מה שאתה אומר זה

יענו לא לקנות בכלל במודלים האלה.. =\ אבל אתה לא מבין אם טיפלו במנוע טוב כל השנים, אין סיבה שיהיו תקלות במנוע.. ובישבילך מוריול , תחסוך ל20 אלף תקנה קימקו מקסר 250\300 סמ"ק 06-7 טרקטורון טוב.

bad boy222

New member
מנוע זה לא הכל

והזמן עושה את שלו אלה טרקטורוני ספורט ישנים הסיכויים שתמצא כלי ספורט שנת 97+- שלא קרעו אותו אפסיים אל תשכח שבטרקטורון המנוע לא הכל יש גם גיר שלא פחות זול ועוד ועוד חלקים

bad boy222

New member
אמת...

שיכסוף עוד טיפה ויביא כלי הרבה יותר חדש ועוד עם אחריות יצרן הוא יכול להשיג בלי דאגות על הראש ובלי שהוא ינסע לטיול ויצטרך לחזור באמצע כי יש לו תקלה

bad boy222

New member
סקרמבלר 500 התחיל משנת 97

והסקרמבלר 400 הוא בדיוק כמו "הבננה" רק שיש לו אפשרות 4X4

מורייול

New member
לא רוצה פולאריס אוהב יפני

יש אצלנו בקיבוץ שני אנשים שברשותם הונדות אחד יש לו פורטראקס 350 והשני פורמן 400 ממודלים ישנים 94 95 ושני הכלים מתפקדים בצורה מרשימה האנשים האלה עובדים איתם כל יום וחורשים אותם אז נושא ה10 שנים ומעלה אצל הונדה לפחות לא מובן אני הבנתי שהex אמין כמו הפורטראקס 350 לפחות מכיוון המנוע. לחסוך עוד 7, 8 אלף שקל לא בא בקלות יש לי עוד דברים בחיים לחסוך ואני מרוויח מינימום איך הex מבחינת יכולת שטח?

bad boy222

New member
אל תשווה כלי עבודה עם כלי ספורט

הטרקטורוני עבודה יותר מסיבים וחזקים הכלים האלה ידועים בזה שהם יוצאי דופן מבחינת אמינות ואין פורטרקס 350.... בקשר להונדה איקס אחלה כלי קל קטן וחמוד טוב למתחילים גיר רגיל +רוורס כלי ספורטיוי קטן מן הסתם זה טרקטורון אז הוא בנוי לשטח.... הוא לא עומד מבחינת יכולות שטח עם הפורטרקס והפורמן

למעלה