מעוניין לרכוש נגן MP3

• פותח הנושא E4G
  • פורסם בתאריך

E4G

New member
מעוניין לרכוש נגן MP3

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן ומזה זמן רב שמתי עיין על ה H10 5GB של IRIVER. האם הוא באמת טוב כמו שאומרים? מצאתי את המחיר הכי זול בארץ לפי דעתי, ללכת על זה? אני מצרף קישור שאיפה שמצאתי... אשמח לדעות של בעלי הנגן לדעות כלליות המלצות אחרות וכד'. תודה מראש..

יאיר B

New member
../images/Emo4.gif לא

לא ממלית לך לקנות ב-KSP. הם מוכרים גירסא אמריקאית. הגירסא הזו באה בלי מטען (הטעינה אז מתבצעת דרך המחשב והיא איטית יותר) וכמו כן לא מצורפת תוכנהת איריבר + (מצורף מדיה פלייר 10 שאיתו אמורים להעברי את השירים למכשיר). ממליץ לך לשלם יותר, אבל לקנות גרסא אירופאית. לגבי המכשיר בכלליות: במילה אחת: מצויין. אין מילה שמגדירה אותו יותר טוב. מאוד משוכלל, מסך צבעוני, רדיו, מראה תמונות (פיצ'ר נחמד), סוללה חיצונית (ניתנת להחלפה עצמית), אוזניות מצויינות (סנהייזר MX400). ממליץ על המכשיר בחום, אבל גירסא אירופאית.

aviram333

New member
ההפרש בין הגרסאות הוא 300 ש"ח

תחשוב אם שווה לך להוסיף עוד 300 ש"ח למחיר של KSP בשביל גירסה אירופאית רק בגלל מטען חיצוני. התוכנה הנילוות היא לא דבר ששווה התייחסות כי בגירסה האמריקאית אתה יכול להעביר את הקבצים דרך "המחשב שלי" וזה מאד נוח ופשוט מכל תוכנה שיש. אני קניתי בKSP ואני מבסוט, המטען לא כ"כ משמעותי בשבילי. אבל כל אחד והצרכים שלו.

יאיר B

New member
שכחתי גם את נושא השירות:

אני לא יודע מי נותן שירות לנגנים שנקנים ב-KSP. אם תהיה לך תקלה, למי תפנה? ל-KSP? ואתה יודע מי יטפל לך במכשיר? אני קניתי את שלי בבאג. שירות של ארקדיה (יבואן רשמי בישראל של איריבר). לדעתי ההפרש בתשלום משתלם (גם לספק וגם לשירות). אבל השיקול הוא שלך.

לא לקנות ב KSP לא תמיד מה שיותר

זול יותר שווה ! KSP , לא בדיוק נותנת שירות מצוינת !

למעלה