מעוניין לשאול שאלה

u d i 1

New member
מעוניין לשאול שאלה

האם נכון וכדאי לי לעבור לעבוד ולחיות בארה"ב בשנה הזאת? פרסתי פריסת שאלה- 7 קלפים, וקיבלתי: ארבע מטות נזיר מלך גביעים שתי חרבות חמש חרבות קיסר אביר מטות סיכום שבעה גביעים מה הפריסה אומרת?

batgalim

New member
הי אודי,

אנא הוסף מעט רקע לשאלתך, האם אתה נשוי, והאם הוצעה לך עבודה שם או שאתה מתכוון לצאת לשם ולהתחיל לחפש...

u d i 1

New member
טוב

אני נשוי ללא ילדים כרגע אין הצעה קונקרטית, אבל תמיד מחכה לכזאת. האם תגיע לי הצעה כזאת?

batgalim

New member
ערב טוב אודי,

האם - ארבע מטות נכון - נזיר וכדאי - מלך גביעים לי - שתי חרבות לעבור ולעבוד - חמש חרבות בארה"ב - קיסר בשנה הזאת? - אביר מטות סיכום - שבעה גביעים נראה כי אתה מתחבט בינך לבין עצמך לגבי המעבר, כשהראיה שלך היא גם לגבי אישתך והמשפחה שתקים בעתיד, אך אינך בטוח שאכן תסתדר שם. הפוטנציאל להצלחה אמנם פתוח, אך אתה צריך להכין את השטח לפני כן כדי שלא תמצא את עצמך תקוע במקום חדש וזר ללא מקום לעבוד בו. השנה - נראה כי הזמן אינו כשר למעבר עצמו אלא להכנות, ללמידת הדרישות התעסוקתיות, מקום מגורים וכו' ורק לאחר מכן ניתן יהיה לבדוק שוב לגבי מידת הצלחתך שם.

צ ל י ל 8

New member
אני רוצה להוסיף:

האם - ארבע מטות נכון - נזיר וכדאי - מלך גביעים לי - שתי חרבות לעבור ולעבוד - חמש חרבות בארה"ב - קיסר בשנה הזאת? - אביר מטות סיכום - שבעה גביעים אני חושבת שאתה קצת חי באשליות לגבי מעבר ל"ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות". אולי כי שמעת מאחרים אין אפשר להצליח שם.. בכל אופן, אני לא רואה המלצה לעשות זאת. יש לך משפחה ואתה צריך לדאוג לה קודם כל. אתה צריך לבדוק היטב אם זה מה שאתה באמת רוצה לעשות, כי אני חושבת שאתה בכלל לא סגור על זה. זה כאילו סתם זרקת שאלה באוויר כדי לראות מה יקרה.. ארה"ב לא תהיה לך קלה - את זה אתה צריך לדעת מראש. אני חושבת שיהיה לך קשה להסתדר שם. אתה תרגיש ש"זה לא זה" ונראה כי תתאכזב. אם אתה באמת רוצה לעשות צעד זה, כמו שאמרה בתגלים, אתה חייב לבדוק את כל האפשרויות מראש, לתכנן בקפידה כל שלב, ולא לעשות זאת בחיפזון. בכל אופן, אני רואה שביסוס המעמד המשפחתי (ואולי ילד..
) יועילו. אשמח לשמוע את דעתך..

u d i 1

New member
תגובה

הסיבה ששאלתי את השאלה היא מכיוון שיתכן ותתגבש לה אופצייה כזאת. אשתי ואני חיינו בעבר בארה"ב לתקופה קצרה. לפני שנה חזרתי משם לאחר 3 חודשי שהות, בגלל הצעת עבודה בארץ וגם בגלל שהאשה רצתה. אם הדבר היה תלוי רק בי מזמן הייתי שם. עדיין אני חושב כמוך שצריך לבדוק את כל האפשרויות מראש, אך במקום כמו ארה"ב אין לעשות דברים בשלט רחוק צריך לקחת סיכון לפעמים. השאלה היא אם למרות הכל יש מקום לחשוב על הכיוון? הדבר הוא מעיין חלום ישן שאני רוצה להגשים אך כמובן לא רוצה לחיות באשלייה. את ההצלחה של אחרים ראיתי בעיניים וגם יש לי המון חברים שם, אני כרגע מבסס את עצמי מבחינת התמקצעות בתחום שאותו אני אוהב למרות שיש לי נסיון של 10 שנים בתחום. אני יודע שאם תגיע הצעה לעבור אני אשקול אותה לחיוב. מה דעתך? תודה.

צ ל י ל 8

New member
היי אסף

כרגע במצב הנוכחי שלך להיום, אני לא רואה אותך עובר לשם בהצלחה מרובה. כדאי לחכות, ולשאול אולי לאחר שהזמן שהוגדר בשאלה יעבור.

למעלה