מעוניינות במפגש פורום?

יפית מן

New member
מעונינת במפגש על אף פער הגילים../images/Emo24.gif

אמנם אני יכולה להיות אמא שלכם בכל זאת מענין אותי פנים אל פנים לשפוך את הלב ולהרגיש נח מה שאין כך אם מי שלא חווה טרגדיה שכזאת מעונינת אחר הצהרים ובאיזור קניון עזריאלי ביי ומה דעתכם להפגש אם מי שאינה בגילכם?יפית

eaz1514

New member
יפית את בטח לא עד כדי כך מבוגרת ../images/Emo161.gif

לשכול אין גיל, יש לנו מכנה משותף מאחד וחזק מכל הבדל אחר שיכול להיות בינינו. אילנה אמא של רונן

דליה ח

New member
מעניין לראות את הפנים שמאחורי המילים....

וואו, מאוד הייתי שמחה למפגש שכזה. אני בירושלים, ואם אדע מוקדם מספיק, אולי אוכל להתארגן. לראות את הפנים מאחורי המילים, מאוד מסקרן.

שרון123

New member
מה עם שישי בבוקר?

בפורום הבית הקודם שלנו(הורים לילדים עם מחלות) היינו נפגשות אחת לחודשיים שלושה בבית קפה בימי שישי בבוקר, בקניון עזריאלי. היתרון הוא שרובנו לא עובדות בימי שישי, ושקל מאד להגיע לשם גם בתחבורה הציבורית, ברכבות, ולמגיעות ברכב יש חניה מתחת לבניין שבימי שישי היא לא יקרה מאד

eaz1514

New member
יום ששי בבבקר מוקדש לבן שמגיע ../images/Emo42.gif

אחרי שבוע ארוך................... סיפורים, עדכונים, פטפוטים, . כביסה, בישולים נקיון והרבה מוסיקה בקולי קולות בבית השקט שלנו בד"כ. לא יכולה לוותר על זה
אילנה, אמא של רונן

../images/Emo127.gifכל יום אחה"צ יכול להתאים לי

גם שישי בבוקר טוב. עזריאלי זה מעולה, אני יכולה להגיע ברכבת. הכי נוח שיש.

kevant

New member
מפגשים

לאור הצעתך לפגישה של נשות הפורום בדקתי לאחור, התברר לצערי, כי קיים רוב מוחלט, ניתן להגיד שמאה אחוז, של המגיבות כאן הינן אימהות. האם אין אבות אשר מגיבים ? שלך KEVANT

eaz1514

New member
זה תלוי בכן אבות יקרים

יעקב מדי פעם מופיע, אבל כנראה שהאמהות יותר פעילות. בכל אופן כל האבות שקוראים מוזמנים להשמיע קול ומילה. אילנה אמא של רונן

eaz1514

New member
תבואו למפגש הפורום, בעלי אולי יגיע

אם תהיה לו תגבורת גברית !!

למעלה