מעוניינים לאמץ גור/גורת כלבים.

מעוניינים לאמץ גור/גורת כלבים.../images/Emo107.gif

שלום לכולם. אנחנו משפחה מצפון הארץ, שרוצים מאוד לאמץ גור או גרות כלבים. אנחנו מחפשים גור קטן-בן כמה חודשים (פחות מחצי שנה), שיגדל להיות בינוני-עד גדול.. אם למישהו יש גורי לברדור-זה מעולה. אה, וכמובן-אנחנו מעדיפים מישהו מאיזור הצפון.. אנחנו גרים במושב-ככה שיש לנו חצר ענקית ומגודרת, ואנחנו מגדלים כלבים מאז ומעולם-ומבטיחים בית חם ואוהב.. אם למישהו יש הצעות-אשמח מאוד אם תפנו אלי פה בפורום-או במסרים... תודה רבה. הגר

WTR

New member
בקשר למשי שפירטו לך עליה פה כבר

(אגב, תודה לכל מי שעוזר
) היא כנראה זאבה/כנענית מעורבת, ולא לברדורית.

כרובית1

New member
תומאס החתיך מחפש בית!

תומאס הוא בן 5 חודשים בערך, כנראה מעורב עם לברדור וסן ברנרד. הוא יגיע לגודל של לברדור ממוצע. הוא מקסים, חכם וטוב לב, מאוד אוהב לשחק ונהדר עם ילדים. תומאס נמצא באזור חדרה, אם תהיו מעוניינים והמרחק יהווה בעיה אנסה למצוא פתרון. לפרטים נוספים אתם מוזמנים ליצור איתי קשר במסרים.

>ודה לכולם, אבל שכחתי לציין..

שאנחנו מעוניינים בגור ממש ממש קטן בגודל שלו-בגודל של חתול ואפילו פחות. יש לנו חתול בבית ואנחנו רוצים להביא משהו שלא יאיים עליו-בתור התחלה.

בזוקה10

New member
אז אולי כדאי שתביאו כלב בוגר?

כשהכלב גור את לא יכולה להיות בטוחה לאיזה גודל הוא יגדל...

רֵעוּת

New member
הניסיון שלי מראה אחרת

יש לנו חתולה, חתולה פחדנית, חשדנית כלפי זרים ונעלמת כל פעם שיש כלב בסביבה. לפני כמעט שנתיים נכנס לנו גור של כלב לחיים. לא תכננו אותו אבל כשהוא הגיע והיה צריך אותנו גילינו כמה היה חסר לנו כלב בחיים. ראול הזה היה הדבר הכי טהור והכי טוב בעולם אבל החתולה פחדה ממנו פחד מוות. הוא למד שהיא מפחדת והיה משועשע מהתגובות שלה. הוא ראה בלהפחיד אותה משחק. הוא היה מאוד חולה והיתה לנו מלחמה ארוכה על חייו, מלחמה שהפסדנו בה. כמעט מיד אחרי שראול נפטר הבאנו את צביקה. כשחיפשנו אותו התנאי היחידי שהיה לנו זה שהוא צריך להיות כלב שמסתדר עם חתולים. הוא היה בן שנה וגדל עד אותו היום אצל אדם שמציל גורי חתולים וחי עם עשרות חתולים (וכמה כלבות) בבית פיצפון עם חצר קטנטנה. צביקה מכיר טוב מאוד את שפת החתולים, יודע מתי להתרחק, איך להתקרב ולא התרשם מהרתיעה של הציידת הביתית שלנו. ברגישות שלו הוא לימד את החתולה שאין טעם לפחד ממנו ולאט לא היא התחילה לתת בו אמון. מה שאני אומרת זה שבמקרה שלך עדיף לחפש כלב דווקא בעמותות שמתמקדות בהצלת חתולים, גם אצלם נוטשים כלבים ודי בטוח שתמצאי, ולא יזיק אם הוא יהיה בוגר שאישיותו כבר התגבשה וידוע שהוא עדין עם חתולים ולא גור.

WTR

New member
להיפך

גור ירצה לשחק איתם והם ילחמו איתו אם הם לא ירצו... מה גורם לך לחשוב שבוקר יבהיל אותם?

lihi gi

New member
גור מחפש בית

נמצא אצלינו גור שנזרק לפני כחודש אשר מחפש בית חם.. הגור הוא בוקסר מעורב בן 4 חודשים אשר קיבל חיסון ראשון,ונגמר כמעט לחלוטין מעשיית צרכים בבית. כמו כן,הגור מסתדר עם כלבינו הבוגר (והגדול מימדים).. הגור חמוד מאוד,וחכם,ומלא שמחת חיים!

להגר ולכל מי שמעוניין בגורים!../images/Emo107.gif

לכלבה שלי מסוג כנענית מעורבת עם זאב בלגי נולדו 7 גורים יפים! לפני כשבוע. יש שלושה גורים לבנים(2 זכרים ונקבה) וארבעה גורים שחורים(2 זכרים ו2 נקבות). הגורים יהיו גדולים,אני נמצא באזור עפולה. כל המעוניין יוכל ליצור איתי קשר במסרים. תמונות בקרוב...

הי הגר, לנו יש בדיוק מה שאת מחפשת!!

גורה קטנטנה שחורה לפי מראית עין מעורבת עם לברדור חכמה ומתוקה כפי שנראה שתתפתח להיות בינונית לפחות אם לא גדולה צרי קשר [email protected]

למעלה