מעוניינים לאמץ חתול/ה

JMSixfeetsmall

New member
מעוניינים לאמץ חתול/ה

הכי חשוב לנו שהחתול יהיה רגיל לכלבים, אנחנו הורים לזולה המדהימה, שאומצה לפני שנה, ומתנהגת מאד יפה בסביבת חתולים. דבר נוסף, החתול המיועד יחיה בדירה, מרווחת ועם מרפסת גדולה, אך ללא חצר. והכי חשוב, יקבל חום תשומת לב ואהבה . תודה אמירה

matilda4

New member
אוליבר לאימוץ

היי, לנו יש את אוליבר, חתול זכר בריא מסורס בן עשרה חודשים שרגיל לחברתם של כלבים. יש לו אופי חתולי מדהים הוא רגוע, עדין מתוק ומתמסר ורק רוצה אהבה כמו כולנו. מצ"ב תמונות. אם יש עניין, כדאי להזדרז כי קיבלנו כבר שתי פניות לגביו. לפרטים נוספים נא להתקשר לנייד: 054-4685526 (מיכל)

החתולה הכי מדהימה בעולם

היא בת 5 חודשים, ממש מקסימה ומסתדרת עם כלבים שזה פשוט מקסים
מתלטפת ונשכבת על כלבים כאילו הם החברים הכי טובים שלה. יש לה אופי משגע, אבל בגלל שהיא "מכוערת" (זה מה שאנשים טוענים
) אז לא מאמצים אותה. מה דעתכם

וגם הוא מסתדר עם כלבים

בן חצי שנה, גם כן מאוד מתוק וחברותי לכלבים.. גם הוא נמצא בצב"ח ר"ג.

Noaal

New member
בכל אחת מהעמותות יש חתולים

ממליצה מאוד על העמותה למען החתול בחדרה. בבית מחסה יש חתולים (וגם כמה כלבים). קחו בחשבון, שגם אם החתול רגיל כבר לכלבים הוא יצטרך להסתגל לכלב שלכם.

נוני לאימוץ

תהיה בת חצי שנה בעוד שבועיים חתולה ביתית ומקסימה קצת פחדנית, אבל אם אתם והכלב סבלנים ואוהבים חתולים אז זה רק עניין של זמן. נאלצים למסור אותה בגלל אלרגיה חזקה לחתולים, שלא ידענו עליה כשאימצנו אותה אפשר לפנות אלינו במסרים ואנו ניצור קשר בחזרה (יש עוד תמונות שלה בבלוג ועוד סיפורים עליה, אם מעניין אתכם)

pecketa

New member
אימוץ חתול

מעוניינת למסור חתול מקסים. אם אתם רוצים אנא צרו קשר.תודה:)

sprung monkey

New member
באיזו קומה אתם גרים?

האם את יודעת שמרפסת מהווה סכנת חיים בשביל חתול, שלא כמו כלב מסוגל לתפס על המעקה ואף ליפול. אנשים, לפני שאתם קופצים אם החתולים למסירה, אני מציע שתעשו בדק בית למאמץ הפוטנציאלי, לבדוק אם הוא מתאים לגדל חתול. האם יש דרך למנוע מהחתול להיכנס למרפסת?

JMSixfeetsmall

New member
אני מודעת לבעיה...

ואכן אנחנו גרים בקומה גבוהה, האם בשל כך נגזר עלינו לא לאמץ חתול?

sprung monkey

New member
ממש לא ... ../images/Emo13.gif

אבל אתם חייבים להתייחס לנושא לפני האימוץ. האם יש דרך וודאית שהחתול לא ייכנס למרפסת? ואם אין כזו, תצטרכו להיארך מראש עם רישות של המרפסת לגובה (ועדיף גם שיפוע כלפי פנים) כך שהחתול לא יוכל לקפוץ על המעקה. ואם זה לא אפשרי, אפשר לשקול לאמץ חתול נכה שזקוק לבית חם ולא יהיה מסוגל לקפוץ על המעקה. ואלה סתם דברים שאני שולף מהמותן. מה שאני מנסה להגיד, שסוף מעשה במחשבה תחילה, ולפני אימוץ החתול (בתקווה שהאימוץ יקרה
) יש להתייחס לכל מיני סוגיות שעלולות להוות בעיה - ומרפסת היא אחת מהן. סער

emporia1

New member
אולי החתולה שאצלי???

היא מדהימה אוהבת פינוק ומתחננת לליטופים עכשיו חולה אבל מתאוששת הילה 0544990592

למעלה