מעוניינים להגר לקנדה.

Kathy5

New member
מעוניינים להגר לקנדה.

שלום. אני ומשפחתי רוצים להגר לקנדה. ביום שישי נסענו לת''א, הגענו לחברה בשם TML. הם הציעו לנו תוכנית הגירה, בה אבא שלי שהוא הנדסאי נוסע לקנדה, מתחייב ומתחיל לעבוד וכל המשפחה יכולה להצטרף (תאורתית) לקנדה. למרות שלא נראה לי שמבחינה כספית הדבר הינו ריאלי שכל המשפחה תצטרף. בכל אופן, החברה אמרה לנו שתוך 6-8 חודשים אנו יכולים כבר להגר לקנדה. זה נשמע לי קצת לא הגיוני שתוך 6-8 חודשים נוכל כבר להגר לקנדה. וחוץ מזה החברה מבקשת 30 אלף שקלים עבור כל התהליך (7 אלף דולר קנדי, או 7 וחצי), וזה גם נשמע לי הרבה. בכל מקרה, אני די מפקפקת באמינות של החברה, הן בגלל תקופת הזמן שהם הקציבו והן בגלל הסכום שהם מבקשים. מה דעתכם?

לכאורה זה ניתן לביצוע, אם החברה מסוגלת למצוא

מעסיק קנדי שיעסיק את אבא, ואחר כך גם ייתן מכתב שההעסקה היא קבועה זה ניתן לביצוע. בשום אופן לא הייתי משלם כלום מראש, ורק לאחר קבלת טופס LMO שהשם של אבא מופיע בו הייתי משלם תשלום קטן, ואת השאר רק אחרי שיגיעו הזימונים לרופא מהשגרירות לכל בני המשפחה. כדאי להיזהר יש בתחום הזה הרבה אנשים שמבטיחים ולא מקיימים.

Kathy5

New member
העסקה קבועה-

אני הבנתי שלא נחתם חוזה כי המעסיק למעשה לוקח בנאדם שהוא לא מכיר והוא כן יכול לפטר את אבא שלי (לדוגמא) ממקום העבודה אם אבא שלי לא מבצע את העבודה כראוי לדעת המעסיק. אז זה נקרא העסקה קבועה? ותודה מראש על התשובות! : )

לכן הצעתי לא לשם 30,000 ש"ח מראש....

אפשר לשלם מקדמה של 1000 ש"ח, ולהוסיף עוד 3000-4000 כשמגיע ה LMO יחד עם חוזה ההעסקה הזמני. רק אחרי שמגיע מכתב העסקה קבוע, והם מגישים את הטפסים של כל המשפחה אפשר לשלם חצי מהיתרה, ואתה הכל רק כשמגיעים מהשגרירות הטפסים של הבדיקות הרפואיות של כל המשפחה. ואם אתם רוצים לעבור לאיזור אונטריו בכלל או טורונטו, דעו לכם שאבא צריך יהיה לעבור בחינה לא קלה באנגלית, ולקבל ציון מסוים כדי שאפשר יהיה להגיש את התיק שך כל המשפחה.יש פרובינציות מסוימות שבהם הדרישה של בחינה באנגלית לא קיימת, ואתם צריכים לוודא את כל הפרטים לפני שמשלמים את הכסף.

Kathy5

New member
זהו, עכשיו הבנתי...

למה בכלל לא דיברו על מבחנים באנגלית... בינתים מדברים על הגירה לאדמנטון. אבל כמו שאמרת, צריך לוודא. אנחנו גם עורכים השוואות, מחפשים חברות פרטיות אחרות, אז נראה. ותודה!

אדמונטון היא כניראה עיר פרברית נחמדה

מן רעננה גדולה באיזור מתפתח של תעשיית הנפט. לחברות ההגירה האמיתיות כניראה יש שם קשרים עם גורמים שמוכנים לספק מכתבי העסקה והעסיק ברישיון עבודה. אל תשלמו סכום משמעותי לפני שרואים LMO אם השם שלכם, ועל תשלמו את רוב הכסף לפני שמגיעים טפסי ההזמנה לבדיקה הרפואית לכל בני המשפחה.

Kathy5

New member
הצענו לחברה לעשות כמו שאתה הצעת לי,

והיא סירבה. אני מסיקה מכך שהחברה לא אמינה? החברה רוצה איך שחותמים חוזה, 3.5 אלף דולר uf. וזה הרבה. ממש מוזר לי שהחברה טוענת שתוך שנה נקבל שם סטטוס של תושב קבע ושנהגר לקנדה תוך חצי שנה. הבנתי שבשביל לקבל תואר של תושב קבע צריך להיות בקנדה 3 שנים מתוך 4 רצוף.

יותר הגיוני שזה ייקח שנה אבל זה "חתול בשק"

כי כדי שזה יקרה צריך מעסיק שבשלב ראשון יבקש LMO ובשלב שני יציע העסקה בעלת אופי קבוע, ואז תוכלו לקבל את הזימונים לרופא ולהגר, אני לא הייתי נותן יותר ממקדמה של 1000 דולר בחוזה, עוד 2500 אם זה מה שהם דורשים, כשמגיע LMO חתום , ואת השאר כשמטפלים ב PR ויש מכתב של העסקה קבועה מהמעסיק. יש גם עוד חברות הם לא היחידים בשוק. נסו גם את יגאל בן ציון מ CNIMMIGRATUION שאנחנו יודעים בוודאות שעושה את זה בהצלחה. יש גם אחרים שעושים את זה, בעלי מקצועות כמו גגנים, מכונאים, חשמלאים וטכנאים מסוגים שונים נמצאים ברשימות של העבודות שבהם יש מחסור חריף באלברטה ו ב BC וכן לחלק מהחברות ש"מייצגות" יש שם קשרים עם מעסיקים, שמוכנים לעזור בתהליך כי הם מקבלים שירות חינם להבאת העובד הזר....שרות שאת ממנת אותו. את החברה שעליה את מספרת אני לא מכיר.

Kathy5

New member
יגאל בן ציון הוא עו''ד?

ומזה העסקה קבועה... אנחנו הבנו שהמעסיק יכול לפטר את אבא שלי במקרה שהמעסיק לא יהיה מרוצה ממנו, ואז החברה מחפשת לאבא שלי מעסיק אחר. אבל קודם כל כשאנחנו חותמים חוזה עם החברה צריך לראות שהסעיף הזה נוכח, שבמקרה שאבא שלי יפוטר, החברה תחפש מעסיק אחר. וגם דיברתי עם אדם מסוים שאמר שגם אם החברה מחפשת עובדים, היא לא תמיד מוצאת. כלומר, יש מעסיק בקנדה שמוכן לחתום, כשאנחנו עדין נמצאים בישראל וכשהוא עדין לא מכיר את אבא שלי, שהוא לוקח את אבא שלי לעבוד אצלו מספר שנים?

Kathy5

New member
גם אנו חוששים מכך שנהגר לשם ואחרי חצי שנה,

נאלץ לחזור. אתמול סיפרו לי שיש מסלול מסוים שאתה עובר לקנדה לעבוד במשך חצי שנה ואז חוזר לארץ. אנו חוששים שהחברה אולי מכינה לנו מסלול כזה. יש מקום לחששות? ואיך יודעים שהחברה שאליה אתה פונה לא מכינה לך מסלול כזה?

לא, הוא יועץ הגירה

העסקה קבועה פירושה שהמעסיק אחרי תקופת ניסיון מוכן להעסיק את העובד בחוזה שאינו זמני וגם מאשר את זה בכתב.

"נחמדה" עאלק.

ואמנם יש שם אוירה של פרבר, רק שיש מאפיין אחד חשוב בפרבר שאין באדמונטון - והוא קירבתה של עיר. אדמונטון היא פרבר שאין בסביבתו עיר.

aisar

New member
מבחן באנגלית

הי, אני עוקב אחרי התשובות של בהתלהבות. תגיד בבקשה, האם ב- BC קיימת דרישה למבחן?

למעלה