מעוניינים לעבור לארה"ב

מעוניינים לעבור לארה"ב

משפחה, אמא מעצבת גרפית מנוסה ובעלת עסק בתחום עיצוב ובניית אתרים לאינטרנט לפני קריסה, אבא מנהל רשתות, איש תמיכה וטכנאי פי סי מוסמך בעל נסיון של שנתיים, תינוק בן חמישה חודשים וילד בן 5 רוצים לעבור לארה"ב לפני המלחמה. האם גרה בניו יורק כשנתיים לפני יותר מ-10 שנים. לא מתאים לי מנהטן עם שני ילדים. מחפשת קירבה ותמיכה של ישראלים.האב תייר בעולם שנים רבות לפני שהתמסד. מחפשים איכות חיים, עבודה, דיור ופתרון טוב לילדים.נרשמנו לגרין קארד בכוחות עצמנו. מה לעשות?

roy269

New member
שלב ראשון

למצוא את הויזה המתאימה איתה תוכלו להכנס ולעבוד באופן חוקי בארה"ב כמי שהייתה בתחום באינטרנט שקרס, את בוודאי יודעת שגם בארה"ב המצב לא מזהיר. אופציה אחרת היא לנסות להרשם כסטודנט + נלווים או לחכות לתוצאות ההגרלה. הלו"ז שאת מדברת עליו (אם את מתכוונת למלחמה הצפויה של ארה"ב ועירק - ינואר - מרץ) נראה קצר ולא סביר, במיוחד בימים אלה שכל בקשה נבדקת גם מהבחינה הבטחונית שמוסיפה מספר חודשים לתהליך. אגב אם השהייה של שנתיים, לפני 10 שנים הייתה מעבר למה שהותר בויזה אז - זה יכול לגרום בעיות כניסה היום.

בנוסף למה שכבר נכתב

במידה ואתם מסודרים מבחינה חוקית, ויזה וכו´, ואתם מחפשים איזורים על קהילות ישראליות, אני יכולה להמליץ על כמה מקומות - איזור ניו ג´רזי, העיירות Fair Lawn, Tenafly - יש המון ישראלים וקהילות נחמדות מאוד, מרחק נסיעה קצר מאוד ממנהטן. באיזור עמק הסיליקון בקליפורניה, גם שם יש המון ישראלים, בעיירות כמו Cupertino, Sunnyvale, Palo Alto אני יודעת שגם בשיקגו וגם בבוסטון יש קהילות ישראליות גדולות, בבוסטון בעיקר באיזור Brookline ו- Newton. בהצלחה!

למעלה