מעוניינת בדעתכם/שיתוף

vered73

New member
מעוניינת בדעתכם/שיתוף

ר' בן שנתיים וכמעט חודש. התחלנו לפני ארבעה ימים תוספת של שמן דגים (בטעם תפוז) בתוספת ויטמינים (המשולבים עם הסירופ + טיפות פוליויט). כמו הורים אחרים (שנסיונם שכנע אותנו להתחיל) שמנו לב אחרי יומיים לשינוי משמעותי, ועכשיו אחרי ארבעה ימים הילד מקשקש המון, בלי הפסקה, נדמה שהוא מתחיל להתרכז לסשנים ארוכים יותר בטיפול, אבל מנגד - סדר היום שלו השתבש לחלוטין. אפילו ה"שירים" שהוא שר בקשקושית תואמים לפעמים לתכנים שיש במשפחה (למשל, קנינו סנדלים אתמול,] והוא התחיל לשיר בקשקושית את המנגינה של "מה נועלים גם קטנים וגם גדולים על הרגלים זוג נעלים" ורקע ברגליו כל הזמן). שאלותינו הן כאלו: 1. האם מצאתם שינוי דומה בסדר היום? 2. האם עשיתם הפסקות בשמן? 3. מי שמשתמש באנזימים - מדוע החלטתם על שימוש בכך והאם לאחר בדיקה? האם בכלל נדרשת בדיקה או שאפשר להוסיף למזון? אעריך כל תשובה ותגובה, ורד.

razgalili

New member
אצלנו

1) לא היו שינויים בסדר היום אבל זה לא ממש מפתיע. 2) עשינו הפסקות בשמן והילד היה מתדרדר 3) לגבי ספור האנזימים שלנו את מוזמנת לקרוא את המאמר (בחרי "מאמרים " בראש הפורום) לא צריך שום בדיקות אפשר פשוט להוסיף למזון.

vered73

New member
משוב

לאחר שימוש של שבוע באומגה3 +ויטמינים, הבחנו בשינוי מ-ה-ו-ת-י בתקשורת, ובמיוחד ביצירת קשר עין והבאת צעצועים באופן אקטיבי כדי לשחק, ואפילו (!) כשאני הולכת, הילד עושה ביי ביי, ואחרי רגע כשהוא מבין שאני באמת יוצאת וזה לא שיעור של "לעשות שלום", הוא בוכה ומנסה לדחוף אותי בחזרה הביתה! תשמעו, אני מוכנה לתת לו כל מה שתגידו רק שזה לא ייפסק! הוא קם מוקדם, וניגש ביוזמתו לשולחן העבודה! מביט לנו בעינים, ונותן תחושה של ילד רגיל! (תזכורת, זהו הילד השלישי שלנו כך שאנחנו מנוסים בחוויות טובות יותר). תודה על ההמלצה לגבי האנזימים, נשקול זאת.

אור לנו

New member
לורד - אני מאוד שמחה בשבילכם

על השינויים, גם אצלנו - כבר באותו היום ראינו שינויים מהותיים, יצירת קשר עין, ג'יברוש וחרדת נטישה כשאנו עוזבים את הפשוש. אנו משתמשים בשמן כבר חודש והשינוי נמשך - ואין שום סיכוי שבעולם שאני אפסיק לו את השמן כדי לראות אם השינוי נגרם ממנו או לא. לא אכפת לי אם זה מזה או לא מזה - העיקר שיש שינוי. ועכשיו כשקראתי את מה שאת כותבת אז שמתי לב שגם אצלנו יש שינוי בסדר היום, בעיקר בהשכבה - קשה מאוד להרדים אותו, נרדם רק על הידיים או על הבקבוק בערב, יכול למשוך 8 שעות ללא שינה (והוא תינוק עדיין) אבל לא אכפת לי. העיקר שהוא יוצר קשר עין (עדיין לא תמיד). אז תמשיכו ואני מקווה שתראו עוד שינויים לטובה.

vered73

New member
סדר יום משוגע

משום שעד לאבחון היה בגן רגיל והיה לו סדר יום, ניסינו גם לשמור עליו בשלושת החודשים האחרונים. בשבוע האחרון, מאז השמן, התחיל להרדם בחצות ואפילו 1 בלילה. משהו נורא. אפילו שנת הצהרים נדחתה לשעה 3 בערך. החלטתי לנסות ולהחזיר אותו לתלם, כי הקשקושיאדה כל הלילה מלווה בהרבה "אמא", ומאחר ולכל ילדיי אותו קול (במיוחד בעת שאני ישנה) יש לי בעיה משמעותית של שנת איכות לעצמי... ביומיים האחרונים הסתדר סדר היום (אם כי הקשקשת נמשכה אתמול עד 10 וחצי בלילה) וגם הופיעה המילה "אתה". בעלי מוכן לצרף כל דבר רק שהילד יהיה רגיל. כך שאני ממונה על איסוף האינפורמציה... שמחתי לשמוע שאצלכם גם חל שינוי משמעותי. למעשה כבר אחרי יום יומיים היה שינוי ,אבל המשמעותי יותר הוא מצטבר מיום ליום. \ נראה לי שאני הולכת לקנות סטוק של בקבוקים כדי שלא יחסר.\ את האנזימים כבר ניסיתם? יש פה כמה סוגים ואני לא בטוחה אם כדאי להזמין את מה שמזמינים כאן מחו"ל או לקנות משהו בארץ (אם יש משהו טוב). מתלבטים.

vered73

New member
אחרי שקראתי כאן בפורום

(ולמרות שדברי הכותב אינם המלצה הוראת רופא וכיוצ"ב...) חילקתי את המנה פעמיים ביום, אחת עם הדיסה של הבוקר, ואחת עם הדיסה של הערב (או לחליפין זו של אחרי שנת הצהרים) אחרי שקראתי את המאמר על הויטמין A אני חושבת להקטין מעט את המינון, כי האומגה שלי מגיע יחד עם ויטמין A. כרגע אני נותנת 2.5 CC לכל מנה, פעמיים ביום, והילד שוקל בין 13-14 קילו.

למעלה