מעוניינת בדעתכם:

מעוניינת בדעתכם:

אני עובדת בתחום הכ"א כ- 7 שנים. יש לי ידע וניסיון בתחום. מהות העסק: "לשדך" בין המעסיק לבין המועמד (=השמות). כמובן בתשלום. לדעתכם: מה הסבירות שהמועמדים/ החברות ירצו לשלם עבור שירות זה? אשמח מאוד לקבל תגובות...

Rוני

New member
מה השאלה?

לא הצלחתי להבין הרי ככה זה עובד מאז ומעולם, לא? את מתכוונת לספק רשימת שמות ולא לעשות מיוני ביניים?

אולי לא הסברתי את עצמי ../images/Emo4.gif טוב

הכוונה היא לא לראיין את המועמדים פרונטלית, אלא להציא את המקסימום מהראיון הטלפוני- כי הקו"ח הרבה פעמים מכשילים את המועמד- מנסיון. כמובן בתוספת המלצות ושאלות מנחות אפשר לקבל כיוון ביחוד אם דרישות המשרה ידועות לי. לא לטרטר את המועמד אלי או משהו כזה. לא נתקלתי בשירות כזה, דרך האינטרנט ואני לא בטוחה אם זה יעבוד. לכן, חשוב לי לקבל תגובות אובייקטיביות לנושא. ושוב...תודה!

roni35

New member
תשלום

אני מובטל מזה זמן מה אישית אני לא הייתי משלם עבור שירות כזה בהצלחה !!!!!

roni35

New member
קריאה נכונה

לו היית קוראת היטב את הודעתך ה 1 "....מועמדים/חברות ....." ועל זה בקשת תגובה

twigy

New member
לדעתי חברות

יהיו מוכנות לשלם עבור השירות הזה במידה ותצליחי להתאים להם עובד. המועמדים לא יהיו מוכנים לשלם וזאת מכיון שהם גם ככה מחפשים עבודה (אין להם עבודה, חסר להם כסף, סבירות נמוכה שיהיו מוכנים לשלם לך ולא להמשיך לחפש בעיתון).

Rוני

New member
הבנתי - ותשובתי

בשום פנים לא הייתי מוכנה לשלם על שרות כזה לא נראה מקצועי ולא אמין. איך אפשר לבדוק מועמד על פי שיחת טלפון? ואם מי שמדבר איתך זה האבא שלו או חבר שלו? ואז תבקשי תשלום והחברה המשלמת תצטרך לעשות את כל עבודת המיון בעצמה? רעיון רע. צר לי.

david mal

New member
הרעיון מעולה צריך ליטוש.

אם הבנתי נכון מדובר בחברת כ"א מבלי צורך שהמועמדים יגיעו פיזית למשרד. כי אם כאסטרטגיה הכל באינטרנט ובטלפון. צריך הרבה ליטוש אבל הבסיס טוב מאוד.

כן, מדובר ב"השמות"- תיווך חד פעמי:

זה מקצר את התהליך מכל הכיוונים. להערכתי, זה יעיל, ומהיר- במידה מסויימת. כמובן במשרות שבהם אחת הדרישות היא "יצוגיות" או שירותיות, אפשר להפגש- בבית קפה. לגבי ה"ליטושים"- כל רגע נתון עולה לי רעיון שיכול לשפר את השירות. אבל אני עדיין מתלבטת לגבי כל העניין, בעיקר כי אני עובדת בתחום (כך בממקביל- זה בלתי אפשרי), ולעזוב עבודה למימוש רעיון (שלא בטוח)- זה סיכון עבורי (בימים אלו). תודה על ההתייחסות

למעלה