מעוניינת בדעתכם

ro1ro1

New member
מעוניינת בדעתכם

שלום, אני מתחבטת במשהו כבר די הרבה זמן ורוצה עכשו לשמוע עוד דיעות. הסיפור הוא כזה, אני חיה כבר שנה עם חברי (שנה ושבע חברים), רוב הזמן מסתדרים ואוהבים ,עליות וירידות כמו אצל כולם. אנחנו חושבים בהחלט על עתיד משותף,יותר מזה, אני רציתי כבר לפני מספר חודשים להתחיל ל"עבוד על ילד ", אפילו לפני חתונה. הסדר פחות חשוב לנו. פרטים חושבים שלא ציינתי עדיין: אני בת 35.5 רווקה, עובדת עם משכורת יפה,הבית בבעלותי...ושל הבנק כמובן. הוא גרוש +2 משלם מזונות, עובד בתחום המחשבים כעצמאי, מה שמספיק לו רק לצורך תשלום המזונות ועוד קצת. לפני מספר חודשים כשדיברנו על הנושא הוא ביקש ארכת זמן כדי להצליח למצוא עבודה יותר מסודרת וקבועה, אני בקושי מסוים הסכמתי אבל אני בהחלט מבינה את מצבו,ורוצה אותו מאה אחוז בעניין.אבל יש לזכור שגם הזמן שלי מתקתק. הסיכום ביננו היה שמחכים עד אפריל, והנה תיכף מסתיים לו החודש ושם דבר בעצם לא קרה.אין עבודה,המשק בקאנטים. והנושא שוב הועלה באופן רציני. הוא מבחינתו כמובן לא מרגיש יותר בטוח כלכלית, אבל לא חוזר בו מן הרצון לילד, הוא היה רוצה שנחכה עוד קצת. אבל אומר , שהיות והבטיח לי באפריל, הוא מקיים את ההבטחה. התחושה שלי והוא גם די אומר את זה, שהוא עושה את זה בשבילי ,ויותר מזה...חושש לאבד אותי, אני רוצה שהוא יהיה שותף בחלום,בפנטזיה,בדיבורים, ולו קשה לעשות את זה כי הקטע הכלכלי מאוד מלחיץ אותו, אני מאוד מאוד מבינה!!!!! אבל גם לא שוכחת את השעון שלי, את זה שאף אחד לא מבטיח לי שהכל תקין אצלי בגוף,אולי אני אצטרך טיפולים?? ואז מה? בת כמה אני אהיה אז??? מה עושים? מחכים עוד קצת? אני כבר כ"כ רוצה את זה!!! אבל לא רוצה שהוא יעשה את זה כי הוא הבטיח לי,אני רוצה שהוא ירצה את זה כמוני.....ולא בלחץ.... סליחה על האורך אבל לא יכולתי לקצר. אני אשמח לשמע דיעות

blonda3

New member
בלי לחץ, יש לך עוד לפחות 5 שנים

בלי להלחץ...בעניין הילודה. היום נשים מעל גיל 40 יכולות ללדת גם בלי טיפולים. הכל קשור עד כמה את פוריה. מוטב לא להכנס ללחץ. כן להכין את הקרקע גם מבחינה כלכלית. אבל לא רק. לבסס היטב את הזוגיות שלכם וכו'.

ro1ro1

New member
בתגובה

תודה, אמרת דבר נכון : הכל תלוי עד כמה את פוריה " וזה בדיוק מה שמטריד אותי ואני לא יכולה לדעת. אם היה איזשהו טסט לזה ,בטוח שהיתי עושה ואולי נרגעת, אבל אני לא יודעת. על הזוגיות עובדים כל הזמן, אי אפשר להגיד שזו החלטה רגעית של פרץ רגשות. ועל הזוגיות גם נמשיך לעבוד.הילודה בעולם לא נעצרת בגלל מצב כלכלי, אלא אם כן אילו בתים שיש בהם כבר ילדים. מקווה לטוב.

עלמה 3

New member
זה מזכיר לי אותי ,

הייתי כמעט בת שלושים, ררוקה שנישאה לגרוש + שניים, (המשקיפים) גם אני הגעתי עם בית ומשכורת יפה והרבה נכונות ואהבה במיוחד. לא חשבנו אז על הכלכלה, האהבה והזוגיות היתה עדיפות ראשונה. אמרנו שזה יביא את הכלכלה....... כשהוחלט על חתונה, ועד ליום הנישואין התגלעו לעייננו מעשיה הזדוניים של גרושתו....... ואז החלטנו להגן את רכושי ונכסי, בהסכם ממון וכשבני נולד ערכתי בנוסף צו ירושה. (אני ממליצה בחום) קחי בחשבון שדמי המזונות , הם נתח כבד ולא פעם מרגישים את זה היטב בכיסים ולא פעם הקדימות לתשלום המזונות הם לפני חשבון חשמל וסימלק. וזה לא נגמר ומתחיל במזונות יש את הדברים מסביב, בר מיצוה , טיפולי שיניים, בגדים מתנות, הצגות וכו....... תני לדברים לזרום ללא לחץ של תאריכים וחודשים אפשר לקבוע יעד, אבל לא עם סטופר על היד.... תעשו את הדברים יחד וברוגע ובמחשבה תחילה. ויש מקום להבין את חששו בפתיחת הפרק ב' שלו וזה שוב להתחתן ושוב אני לא יצליח ולהביא עוד ילד..זה מפחיד...... אני מניחה שהוא חושש ומתלבט. איך המערכת יחסים שלך עם פרק א' שלו ????? בהצלחה, עלמה

ro1ro1

New member
תודה גם לך

הסיפור שלך אכן דומה לשלי,הסכם ממון ואח"כ צו ירושה בהחלט נלקחים בחשבון. לשאלתך לגבי פרק א ', עם הילדים ,בסדר גמור,לא תמיד קל אבל זה חלק מהגבר שאותו אני אוהבת, עם האשה אין כלום ומקווה שגם לא יהיה.

ברוכה הבאה

אכן יתכן שהוא עושה זאת בשבילך,בל נשכח שלו יש כבר שניים ואם זה היה תלוי בו הוא היה ממתין או אולי בכלל לא היה עושה עוד ילד. כן יקירה לפעמים אנחנו עושים לבן זוגינו מתוך אהבה גם כשאנחנו רוצים קצת אחרת , או שונה. את רוצה שהוא ירצה בדיוק כמוך....בעיה אין דבר כזה בדיוק כמוך,כלום לא בדיוק כמוך גם כששני צדדים רוצים משהו זה בעוצמות שונות בגלל מרכיבי האישיות.אחד יוצא מגדרו חסר סבלנות ורוצה,והשני רוצה וסבלני. נראה שכאשר בקש לדחות מעט לקח לעצמו גם זמן עיכול ואני רואה בזה דבר חיובי גם אם נראה שבזמן הזה לא קרה דבר ,אצלו הבשילה ההחלטה או לפחות ההשלמה עם המשך הדרך. בהצלחה ושוב ברוכה הבאה.

שיקולים קרים /חמים/פושרים

יש כאן מספר רבדים של הבעיה . בעיות שלך - בעיות שלו- בעיות שלכם. אם את רוצה ילד, ויש לך בן זוג שמעונין, ויש לך אפשררות כלכלית- מה הסיבה שלא? המשפט הזה על הפנטזיה המשותפת צריכה להישאר בחזקת פנטזיה. אני לא מכירה הרבה גברים (למען הדיוק: אף אחד)שממש מלווים את האישה באותו רטט בושא ילד. לו יש כבר ילדים. לך הוא משאת נפש. אז תדאגי למשאת הנפש שלך , לפנטזיה שלך,הוא ידאג לשלו. ההרמוניה שמובטחת לנו בספרי הרומן הרומנטי לא מתגשמת. אהבה כן. הרמוניה -כמעט שלא. אני מאד מעריכה את העובדה שהוא מוכן, מתוך אהבה לך ומתוך הבנת צרכייך, להוליד איתך ילד. אני מכירה אחרים שעשו ילד רק כי האישה רצתה -וזה בסדר. נכון שנורא מוזר שלא ספרו לנו בילדותנו שהחיים כמעט תמיד קשים/ מסובכים? בהצלחה!

העין ה 3

New member
מסכימה עם "סביב השעון" מילה במילה

הוא לעולם לא ירצה את זה כמוך, בעיקר בגלל שכבר יש לו ילדים וגם מעצם היותו גבר. פעם מישהי אמרה לי שגבר בלי עבודה קבועה, זה כמו אישה שלא יכולה להיכנס להריון. לנו חשוב ללדת, ולהם חשוב לפרנס. נראה לי שהזוגיות שלכם חזקה ומבוססת מעצם זה שהוא מסכים להביא ילד למרות הקושי הכלכלי - בגלל שלך זה חשוב!!! תשמחי על כך, ותתחילי לנסות. ולמי שאמרה שבגיל 35.5 יש עוד הרבה זמן - זה ממש לא נכון!!! להריון ספונטני - זה נכון, אבל אם יתברר שיש קושי להכנס להריון, ויהיה צורך בטיפולים, הרי שבגיל הזה הסיכוי יורד מחודש לחודש. אני התחתנתי בשנית בגיל 34, היה לי כבר ילד בן 9, והתחלנו לנסות מיד. רצה הגורל, וזה לא כל-כך הלך, והיום יש לי ילד אחד נוסף בן שנה ושבעה חודשים (הגדול כבר בן 16) ואני כבר בת 41. אני אומרת - אל תחכי!!!

maof

New member
קראתי את כל התגובות....

ברצוני לציין דבר אחד......... כל התגובות הם של נשים...... אני רוצה ברשותך לתת לך נקודה נוספת מבט אחר......במיקצת לפי דעתי הבחור באמת אוהב אותך וכונותיו אמיתיות אני כן מאמין בהרמוניה והתאמה ........ אני כן מאמין באהבה כנה ללא שיקולים של אינטרס אבל חלק מהדברים שאנחנו (הגברים)רואים מולנו זה ההיתחיבות לפרנס ולדאוג לבת זוגתינו למרות שאת כותבת שיש לך עבודה נחמדה ואין לך שום בעיה לכלכל את עצמך........ העינין הוא שגבר רואה את המחויבות על כתפיו הוא לא רוצה להיות מעמסה עליך ......ולא רוצה להיות ניתמך ...... ואם החלק שהוא מכניס לקופה המשותפת קטן משלך יש את ההרגשה שאת למעשה הדומיננטית ..... והכל תלוי בהכנסה שלך...... הבעיה כאן לא דווקא הרצון שלך או הציפיה שלך כל העינין זה מה הוא מצפה מעצמו........ האם הוא מצליח לתת או ליתרום את מה שהוא היה רוצה איך הוא רואה את עצמו מולך....... משום שאת כותבת שהוא חושש לאבד אותך........ האם הוא בטוח שתקבלי אותו גם אם הוא יכניס 1 שקל לחודש או שהציפיה שההכנסה תיהייה שווה ??????? בסופו של דבר הכל תלוי איך הוא רואה את הדברים ועד כמה הוא בטוח ........שהדברים לא יתפוצצו לו בפנים אני לא חושב שלחץ מסיבי ישנה את דעתו ..... למרות שאני חושב שכן לדבר על הנושא ולהאיר את עיניו בנקודות ההיתלבטות שלו....... ילד בבית זה אור בבית בנוסף אם הוא בא באהבה הכל תלוי אם היסודות של ההורים חזקים הילד יחבר בינכם שיש לכם באמת דבר משותף יחד אבל אם הילד יהייה בכפיה ובלחץ ........ לפי דעתי היסודות יקרסו...... וכל הפנטזיה תיתנפץ לרסיסים מעוף

rolan

New member
היי, ברוכה הבאה

קודם כל ברכות להצטרפותך אלינו
קראתי שוב ושוב את שכתבת בנסיון להבין טוב טוב את העניין ואת המורכבות שלו. אכן זהו נושא מורכב... רורו יקירה אני מאוד מבינה אותך, את רצונך וכמיהתך העזים לילד שלך ושל אהובך אך אמר פעם מישהו - החיפזון מהשטן - וצדק
נראה לי שנכון יהיה לבדוק, האם אתם מספיק בטוחים בקשר שלכם.... האם תעמדו במבחני המציאות... רורו מנסיוני בהריונות ולידות נראה לי שחשוב שתדעי, לידת תינוק מלווה במשברים - משבר לך כאשה, משבר לזוג כזוג ואצלכם, בנוסף, גם יש את הילדים שלו ובזה אני לא מבינה כי לא הריתי מעולם לבן זוגי. משבר לך - פתאום את אמא - צריכה לדאוג לעוד מישהו וזה צמוד צמוד
משבר לכם כזוג - כי זהו, אתם כבר לא רק הוא ואת אלה יש גם פיצפון קטן, תובעני שצריך קודם כל לדאוג לו
הקשרים הזוגיים משתנים אינם כבתחילה. לא להיבהל, אלה הם עוד משברים שאנחנו עוברים בחיים ולרוב מתגברים עליהם, בתנאי כמובן, שהבסיס שלנו (בעיקר) כזוג, איתן ויציב. אולם אם זה אינו כך, בהחלט יכול לקרות, שמשברים כגון אלו, יגרמו למשברים עמוקים בקשר הזוגי ולעיתים עד כדי פירוק. כמו כן, חשוב לזכור כי ילד שנולד להורים שזוגיותם מבוססת ואיתנה גם יהיה ילד שיגדל לעולם של הרבה ביטחון, לאושר לשמחה. ילד לא עושים כי רוצים... מה אני בעצם אומרת
.... קודמכל
להיות בטוחה בקשרייך עם בן זוגך
לדעת שבכל מקרה ובכל מצב הוא איתך
לסמוך עליו בעיניים עצומות - שיתמוך שיהיה תמיד בשבילך
שהוא עושה את הדבר הנכון גם בשבילו, לא רק בשבילך
אם את בטוחה בזוגיותכם, אם את יודעת שהוא תומך בכל מה שתעשי... לכי על זה
אל תהססי להתחתן, ללדת, לבנות איתו בית
העניין הכלכלי אינו מכשול הוא בר חלוף, נתון לשינויים כל הזמן, כי האיש ימצא עבודה בסופו של דבר (אם איני טועה בהבנתי את דברייך), יעזור בפרנסת המשפחה החדשה שלו. מקווה שדברי היו מובנים מספיק ולא מטיפים מדי... בכל מקרה הצליחי בכל בחירה שתעשי וספרי לנו

ע י ן

New member
הי רו , ברוכה הבאה .../images/Emo140.gif

הרגשות שלך בעניין לגמרי ברורים ולגיטימים בעניי , הצלחת לנסח זאת מאוד בבהירות . רורו יקירה , תזכרי שהכל זז כל הזמן ..נע ... מסתובב ..משתנה .... את כל כך רוצה שהוא ירצה כמוך בילד משותף...והוא אולי לא רוצה במידה שאת רוצה ...אבל למדתי מניסיוני שאנשים וגם בני זוג הם שונים ...כמספר הלבבות כך מספר הרגשות האפשריים...כמספר המוחות ....כך מספר המחשבות והדיעות... וזה לא בהכרח מביא ל "קצר" ל"פיצוץ" ...בני זוג אמורים לדעתי לכבד את מחשבותיהם ודיעותיהם ורגשותיהם האחד של השניה וביכולת הזו פחות או יותר מסתכם הסיכוי לפתור סוגיות מורכבות בחיים...אני מתכוונת שלפעמים זה קשה כל כך ...ואפשר ממש להשתגע...ולפעמים זה קשה כל כך כי זה מעליב ...עצוב... יקירתי רורו , את מאוד רוצה פרי לאהבתכם , ילד משלך , והוא פחות צריך <אולי כי כבר יש לו ילדים > הרבה יותר חושש/..<תשלום מזונות הוא אקט מאוד מרתיע בשיקולים להביא ילד נוסף לעולם כן/לא ...> זה לא אומר שהוא פחות אוהב
את מבינה את ההבדל ? ...את חשובה לו ....יקרה לו ...עד כדי שהוא מוכן להתגבר על חשושותיו - וזה ממש ראוי להערכה ואמור לשמח אותך ולקרב אותך אליו . יקירתי אל תצפי שירגיש כמוך <זה יכול היה להיות נפלא אם היה בו צורך ורצון עז לילד משותף ...>...שימחי על שהוא מבין לרגשותייך ומקבל ומכבד אותן. אני יכולה לומר < ברגע של וידוי לא קל ...> שאני בסיטואציה דומה ...נורא נעלבתי < אי אפשר לתאר עד כמה ...>לי זה היה העלבון הגדול ביותר של חיי !!! והעלבון הענק הזה ...חד הסביר לי שאינו מסוגל לראות עצמו אב לעוד ילד...כי : הוא מרגיש שזה על חשבון ילדיו !!!!- אלוהים ....זה עושה לי דמעות בגרון להיזכר בזה ...מזל שזה עבר ...מזל שקיימת השיכחה ...- תודה לך אלוהים על השיכחה...על המחילה... זה המון !!! העובדה שהוא חושש מילד נוסף ואינו מרגיש את הצורך והכמיהה כמוך ...אבל למענך הוא מוכן לכבד ולקבל את רגשותייך וצרכייך -ובמשותף להיכנס לפרויקט הזה ...למשימה האוהבת והמפרגנת הזו -זה המון ! יקירתי , תביאו ילד...הסכמה בעיניין זה מעידה על כוונות טובות ועל סיכוי טוב להצליח. נכון ילד - לא פשוט לגדל ...זאת בהחלט החלטת חיים - ונשמע שקיבלתם אותה . זיכרי : דברים זזים....ואני מהמרת שהוא מאוד יאהב את הילד שלכם ...ואת ההזדמנות הנהדרת לגדל ילד באהבה ובמשותף עם אהובתו. בהצלחה רבה .

ro1ro1

New member
תגובה לכולם

שלום , דבר ראשון רציתי להודות לכולכם\ן על התגובות והעידוד. הרבה זמן חיפשתי פורום שיתאים לסטטוס שלי ואני שמחה שמצאתי, נראה לי שאבוא לבקר הרבה -:) בכל מקרה רציתי לעדכן אותכם בשינוים והתקדמויות שחלו בחג, קיימנו עוד שיחה רצינית בנושא, למי שלא היה ברור, הפחד היחידי של בן זוגי נובע מלחץ כלכלי, הרצון לילד קיים מאוד , ואני לא מודאגת מאי "יכולתו" לאהוב עוד. בכל מקרה, הוא קיבל את בקשתי , ומצטרף אלי יחד למסע -:))))) הכל נעשה ברוגע ,בנעימות ,והגענו יחד להחלטה שמפסיקים עם הגלולות. אני מצידי רוצה לעושת הכל ע"מ לשמור על הזוגיות שלנו ורק לעשותה טובה יותר, בידיעה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד (למרות גילי המתקדם). הרגשתי צורך לבוא ולשתף אותכם. שוב תודה.

עלמה2

New member
היי רורו - ../images/Emo140.gif

אני מאד שמחה בשבילכם, שיהיה בהצלחה , ברוגע בזוגיות ואהבה, לגבי גילך המתקדם - תניחי את זה בצד- תחשבי חיובי, זה יבוא........ ותמשיכי לשתף אותנו ושוב ברוכה הבאה לבית משפחת המורכבים והמורכבות. הרבה הרבה
הצלחה עלמה

rolan

New member
wowww

יופי רורו אני מצטרפת לשמחתכם מקווה שתצליחו להגשים את החלום מהר מהר... ומצטרפת לעלמה תניחי לגילך היי נינוחה ושלווה תחשבי חיובי ויהיה בסדר ושנמע בשורות טובות

ע י ן

New member
יישר כוח../images/Emo24.gif

בהצלחה רבה !!! בהחלט שמחה בשמחתכם .... <יש לי הרגשה ...בבטן....שתצליחו מאוד ותהינו מהמסע !>

sugar7

New member
מגיבה באיחור

(לא הייתי פה לאחרונה). מעבר למה שנאמר (והרי גם הגעתם למסקנה), באמת חשוב שתדעי שעול פרנסה זה דבר שתמיד יטריד את הגבר (בעיקר אם הוא "מורכב"). אנחנו לא חושבות על זה באותה צורה והצורך שלנו בילד הוא ממקום אחר. תביני את המקום שהוא נמצא בו ותזכרי תמיד שהוא חושב בצורה אחרת. בכל מקרה, מקווה שתיקלטי מהר ושיחסיכם יתברכו בפרי האהבה.

למעלה