מעוניינת בהמלצה על תנור אפיה עומד.

מעוניינת בהמלצה על תנור אפיה עומד.

כרגע מתלבטים בין בוש שמיוצר בתורכיה, לסאוטר שמיוצר בפולין. לא מוצאים תנור עומד, משולב עם גז, ברוחב 60 ס"מ, שמיוצר במערב אירופה.

https://www.alm.co.il/catalog/product/view/_ignore_category/1/id/10068/

https://www.alm.co.il/catalog/product/view/id/2561/category/81/
אלה השניים שכרגע על הפרק, נשמח להמלצה על אחד מאלה, או על אחר.
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
דומים מאד... מאוחר יותר אנסה למצוא לך משהו נוסף. הבוש עדיף
ולו טיימר דיגיטלי שגם יודע לכבות (ואולי גם להפעיל בדיליי) את התנור.
לסאוטר טיימר מכאני בלבד.
בעיקרון אני מעדיף את בוש גם בשל קריטריונים אחרים. השאלה עד כמה הטורקי
"מוצלח". נראה בסיסי למדיי.
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עברתי קצת על תנורי האפייה. רובם כנראה "באותה רמה" ועל כך
מעיד המחיר.
לLOFRA יש מספר דגמים שמעוצבים "יותר יפה" והם גם יקרים יותר.
ככל שהתרשמתי, התנורים עם הטיימר הידני פחות מומלצים, כי הטיימר ברוב
הדגמים לא מכבה את התנור ובטח שלא מדליק אותו בהשהייה.
החיסרון של טיימר דיגיטלי הוא בכך, שהפסקת חשמל עוצרת אותו ולכן גם מכבה את
התנור.
זה לא נורא כשאת בבית, אבל זה לא מוצלח כ"שעון שבת" למי שמעוניין.
אפשר להיכנס לזאפ ולעבור על דגמים של תנורי אפיה משולבים, כשאת גם "מסננת"
דגמים בבחירה מרובה. כדאי לזכור שסימנס, בוש וקונסטרוקטה זה אותו דבר.
יש דגמים "נחמדים" של אלקטרולוקס, ובבחירה מרובה, הייתי מכניס גם את LOFRA
למשוואה.

כאן כבר יש לך בחירה של מותגים מומלצים לעיונך...
https://did.li/I0NfT
 
תודה! התנור מיועד לבן שלי ואשתו.

הם זוג צעיר שכרגע מוציא הון על ציוד וריהוט כדי למלא דירה. LOFRA נראים מצוין, אבל נראה לי שהם לא ישקיעו סכום גדול בתנור. מבין החברות הקצת יותר זולות, מה עדיף?
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אנ דנ דינו בין סאוטר לבוש/סימנס/קונסטרוקטה או אלקטרולוקס?
אני בעד אחד מהשלישיה של בוש, הזול מביניהם, עם טיימר דיגיטלי.
 

SicTransit

Active member
הטיימר בסאוטר SAF865B כן מכבה

(לא יודע לגבי הדגם הספציפי של השואלת)
 

mykal

New member
מצטערת,

לא ממליצה על אף אחד מהם.
אצלי בבית יש סאוטר, הלהבות עוד מילא,
די טובות עם 3 מהן אפשר לעבוד בקלות.
יש לי 2 תנורי אפיה--מתחילה היו גרועים,
אני מעדיפה לאפות בטוסטר ולא בתנורים,
כשהזמנתי טכנאים עשו ממני צחוק. השירות גרוע.
אל תקני.
לגבי בוש היה אצל הבן שלי, כן תפקד טוב,
אבל ה"חולשה" שלו שהזכוכית הקדמית מתפוצצת.
אני לא זוכרת למה החליף, שלחתי אליו הודה כשיחזור אענה לך.
 
תודה.

לי יש סאוטר 90 ס"מ, ואני מרוצה ממנו. מבררת בשביל הבן שלי ואשתו. המלצתי להם על בוש, אבל הוא מיוצר בתורכיה, ובדרך כלל אומרים לקנות רק תנורים שמיוצרים במערב אירופה.זכוכית קדמית מתפוצצת, זה מאוד מרתיע.
 

mykal

New member
מוסיפה,

הבן ענה לי,
יש לו דלונגי, עקרונית מרוצה.
יש לו כבר כמה שנים, הוא לא יודע אם עוד מוכרים כזה.
הוא אומר אבל שהלהבות לא מאוד גדולות. לו נוח עם זה.
מציעה לך לראות בבני ברק בחנויות שלהם, יש דגמים של תנורים עומדים,
וגם עם 2 תאי אפיה שזה בהחלט נוח.

תבדקי אם יש תנור עומד של אלקטרולוקס,
לבת שלי יש שלהם bild in'מדהים.לא יקר במיוחד, ומעולה.
 


אולי בחג שיבוא עלינו לטובה אחרי הקורונה, הם יוכלו להביא איתם מנה אחת. אשמח לא להכין את כל ארוחת החג.
 

mykal

New member
מאחלת לך,

מאז אני נשואה(46 שנה)תמיד הכנתי לבד,
וברוב השנים לעוד משפחות.
אני גם היום בימי חול רגילים. מבשלת לעוד משפחה.
אני נהנית מזה.
אבל אם לך כיף להתחלק, מאחלת לך.
 
בילדותי, סבתא שלי בישלה הכל.

היינו משפחה קטנטנה, ואמא שלי לא ידעה לבשל.
החברות שלי תמיד סיפרו אחרי החג הרבה סיפורים על המנות השונות שכל הדודות הביאו. לכל דודה היתה מנת דגל, שהיא היתה מאוד גאה בה, וכל בני הדודים היו מצפים למגוון המיוחד של המנות השונות מאוד זו מזו.
לנו לא היו בני דודים. תמיד חלמתי על ארוחת קיבוץ גלויות כמשהו שמאפיין את החגים במשפחות גדולות ושמחות. אולי בשנים הבאות אזכה להגשים את החלום.
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
היה לי בילד אין של אלקטרולוקס. היה טוב מאד. אבל הסחורה שלהם
היום הרבה פחות טובה. לא ארחיב, אבל יש בעיות איתם.
כל השאר הם בערך באותה "ליגה" למעט אולי LOFRA.
יש לנו מיקרוגל של דה לונגי. לא מציאה והבנתי שהמוצרים האחרים ברמה דומה.
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מילה לא בליגה של 2000-2500 ש"ח. לא מתאים וצריך תנור עם כירה.
 
למעלה