מעוניינת בהמלצות לחופש הגדול!

tam1989

New member
מעוניינת בהמלצות לחופש הגדול!../images/Emo140.gif

שלום, אני בת 15 ואני אוהבת לקרוא בעיקר מתח וגם רומנים לגילי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספרים מעניינים כדי שאוכל להשלים את כל שעות הקריאה שחסרו לי במהלך השנה. המון תודה, פזית.

אני בטח חוזרת על עצמי

אבל ממליצה בחום על "הכחול האבוד"של לןיס לורי-נערה כשרונית ויתומה בחברה עתידנית-יש שם מתח,רגש והרבה חשיבה.והנה אני מקדימה את כולם פה בשאלה הבלתי נמנעת-איזה ספרים את אוהבת?אם נדע מה מצא חן בעיניך נוכל לקלוע יותר. חופש נעים!!!

sagiberg

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

אם את אוהבת מעט: בידיון- חולית ספר מקסים. אחרון המאהבים החכמים הוא מותחן רגיש ויפה הרומאי- רומן הסטורי נהדר שוגון (קראתי בגילך ומאוד אהבתי)- רומן על רקע תרבות יפן

farseer

New member
אני לא מכירה את

הספרים שעליהם היא המליצה לך מלבד "חולית", שהוא ספר נפלא. פרנק הרברט הוא הסופר, אם אני לא טועה.

sagiberg

New member
בטח../images/Emo13.gif

שוגון- גיימס קלוול אחרון המאהבים החכמים- אמנון ז'קונט

כמה רעיונות

את "אמיל והבלשים" של אריך קסטנר תמיד כיף לקרוא. ככל שגדלתי נהנתי ממנו יותר. איך את עם בעלי חיים? הייתי מציע את "ציפור הלעג" של ג'ראלד דארל (לא ספר מתח, אבל מצחיק כל-כך). את כנראה גדולה על הסדרה אבל נהנתי מאוד מ"כסח" של גלילה רון-פדר.

אממ..

כל ספר של וי ס אנדרוס, היא פשוט סופרת מדהימה. אבל עלי להזהיר, יש בספרים קטעים לא נעימים, מוות, והרבה אהבה בתוך המשפחה..

חוטהשני

New member
הממממ.. יכול להיות שאני היחידה (אבל אולי לא..) שלא היתי ממליצה על הספרים של אנדרוס - ספרים ממש לא נעימים ../images/Emo4.gif

חוטהשני

New member
בגילך.. ובהמלצה של אח שלי התחלתי לקרא ספר של קלייב קאסלר - הצילו את הטיטיניק - הספר די ישן וקשה להשגה, אבל שאר הספרים שלו (והתברר שהם חלק מסדרה על "דרק פיט") אפשר להשיגם (יש ספרים שתורגמו רק לפני שנתיים לעברית..) הסדרה היא סדרת מתח על רקע צלילות, ממצאים תת ימיים ועוד.. סדרה מעניינת בעיני - (שמות הספרים: דרקון, מטמון ועוד..) חופשה נעימה

למעלה