מעוניינת בחוות דעת על התפריטים שלי:

ממלית

New member
מעוניינת בחוות דעת על התפריטים שלי:

אני בת 17, אנמיה קלה מחוסר ברזל ומשקל מעט נמוך (46 על 1.62). יום של שיעור אירובי: 6:00 כוס ברנפלקס עם כוס חלב 3% 6 שקדים. 9:30 פרי או שניים לפעמים - במבה קטנה/חטיף גרנולה/חופן בייגלה מקמח מלא. 11:00 ירק מיני פיתה מחיטה מלאה עם גבינה/קוטג'. 14:15 כוס פחמימה מלאה (אורז מלא/פסטה מלאה וכו') חלבון כלשהו (טבעול/עוף/בשר) לפעמים - כוס קטניות - או במקום הפחמימות או במקום החלבונים. מעט ירקות מבושלים (גזר/סלק וכו') שיעור אירובי 17:00-18:00 18:00 פרוסת חלה עם 2 כפיות גבינה לבנה 19:00 סלט ירקות גדול עם שמן זית פרוסת לחם אגוזים מחיטה מלאה 2-3 כפיות טחינה (לפעמים יותר
) 21:00 לפעמים - תפוח/קצת גלידה/סוכריה/מעט שוקולד ביום בלי שיעור אירובי אותו הדבר אבל ב16:00 אני מוסיפה יוגורט ופרי ומורידה את הפרוסה עם הגבינה שאחרי האימון. התפריט מבוסס על התייעצות עם דיאטנית בעבר ואז שיפוצים משלי. אני מאווד מאווד אודה למי שיעזור לי לשפר אותו.

ממלית

New member
וביום לימודים ארוך:

יום לימודים ארוך: 6:00 כוס ברנפלקס עם כוס חלב 3% 6 שקדים 9:00 ירק מיני פיתה מחיטה מלאה עם גבינה/קוטג' (לפעמים- חמאת בוטנים
) 12:00 פרי או שניים. 15:00 ירק מיני פיתה עם חומוס 18:45-19:00 סלט ירקות עם שמן זית פוסת לחם אגוזים מחיטה מלאה חצי גביע גבינה/קוטג' 21:00 לפעמים - תפוח/קצת גלידה/סוכריה/מעט שוקולד תודה מראש לעוזרים

ממלית

New member
קצת התפקשש הנה התיקון:

יום לימודים ארוך: 6:00 כוס ברנפלקס עם כוס חלב 3% 6 שקדים 9:00 ירק מיני פיתה מחיטה מלאה עם גבינה/קוטג' (לפעמים- חמאת בוטנים
) 12:00 פרי או שניים. 15:00 ירק מיני פיתה עם חומוס 18:45-19:00 סלט ירקות עם שמן זית פרוסת לחם אגוזים מחיטה מלאה חצי גביע גבינה/קוטג' 21:00 לפעמים - תפוח/קצת גלידה/סוכריה/מעט שוקולד דרך אגב - כמה קלוריות בערך בתפריט??

ממלית

New member
שכחתי לציין בכל התפריטים:

ביצה קשה /חביתה עין בארוחת ערב.

Naughty Girl1

New member
אמממ

אני לא דיאטנית אבל התפריט נראה לי טוב. חוץ מדבר אחד - בלילה כדאי לוותר על השוקולד. את השוקולד תאכלי בצהריים או בבוקר.

ממלית

New member
וואלה? טוב.. גם ככה לא מתה על

השוקולד.. (סתם כי אומרים שקצת מריר זה בריא.. נדע להבא.. יש לך המלצות מה כן מתאים לארוחת אחרי-ערב קטנה ואיך יודעים מה מתאים (דברים חלבוניים, שומניים?)

Naughty Girl1

New member
הצעות לארוחות ערב או לילה?

לארוחות ערב: 2 לחם קל + כף קוטג' + ביצה קשה 2 לחם קל + כף מטבוחה + 2 פרוסות נקניק פסטרמה. נס קפה - כוס חלב 1% + 40 גרם דגני בוקר. 2 לחם קל + תפוחי אדמה במיקרו + 2 פרוסות גבינה צהובה לייט 9% [עמק ביס] 2 לחם קל + כף ריבה. וכ'ו.. ערב: פרי 40 גרם קורנפלקס כוס חלב 1% סלט ירקות + כף רוטב דיאט של "אלף האיים" ממליצה בחום! מרק נמס בכוס [משהו כמו 10 קלוריות למנה!] פתיתי אורז 3 כוסות פופקורן [קני גרעיני פופקורן. ולא את המוכן].

ממלית

New member
תודה.. האמת שהתכוונתי לארוחת לילה..

אמרתי אחרי-ערב כי קשה לקרוא לשעה תשע לילה..

חוות דעת על תפריט

המשקל אכן מעט נמוך ובאנמיה יש לטפל תרופתי.(קבלי יעוץ מרופא משפחה) לענין התפריט- אנא חזרי לדיאטנית שהדריכה אותך בעבר. הבסיס שלך נראה טוב. ע"מ לשפר/לשנות היא תנחה אותך הכי טוב.

ממלית

New member
מבטיחה לחזור לדיאטנית..

פוייה לי! מה זה העצלנות הזאת שנחתה עלי?
(נמאס לי לקבוע תורים בגלל שצריך להמתין איזה שעה בטלפון
) אבל.. רק שאלה 1 בינתיים.. ביום לימודים ארוך.. האם רצוי לאכול ארוחה בשרית/חמה כשמגיעים הביתה או שמה שרשמתי זה בסדר? כי אם אוכלים צהריים ב4 וחצי.. מתי אוכלים ערב??

למעלה