מעוניינת בחוות דעת על תפריט:

ממלית

New member
מעוניינת בחוות דעת על תפריט:

אני בת 17 וחצי 1.62 שוקלת 46 כמה קלוריות להערכתכם + איך התפריט בכללי.. 6:00 דייסת קוואקר (5 כפות + כוס חלב) 8:00 חופן שקדים או פיסטוקים או בוטנים אמריקאים או 50 גר' חלבה. 10:00 חצי פיתה מקמח מלא עם אבוקדו/ חומוס ופסטרמה/ גבינה צהובה/ צפתית/ חביתה וטחינה. ירק. 12:00 פרי + חופן פיצוחים. 14:00 מנה בשרית: רבע עוף/שניצל/3 כדורי בשר וכו' כוס פחמימות (בדר"כ מלאות): פסטה מלאה /אורז מלא/ פירה /שעועית וכו' חצי כוס ירק מבושל או מטוגן בשמן זית. 17:00-18:00 שיעור אירובי 18:00 שמנת או יוגורט + חופן צימוקים. או: פרי + 50 גרם חלבה. 19:30 סלט עם כף וחצי שמן זית + 2 פרוסות לחם מלא + 2 כפות טחינה + ביצה קשה לפני השינה (סביבות 22:30) 50 גרם חלבה או יוגורט עם גרנולה או דני או באדי או תה עם עוגיות או כלום.

חוות דעת

בכללי- עושה רושם של תפריט מגוון. מדוע הכמויות כל כך מוקפדות- כוס/חופן וכו'. את רזה. אז מדוע להיות ככ מוקפד על הכמויות. הערכה קלורית- זה לא המקום.

ממלית

New member
תודה על התגובה ../images/Emo140.gif הסיבה לכמויות ה

מוקפדות היא שברצוני להעלות מספר קילו במשקל ואם אין לי כמויות קבועות מראש בדר"כ אני לא אגיע לכמויות כאלה. ואם כבר אפשר עוד שאלה על הדרך - האם מרק כתום על בסיס שמנת מתוקה מתאים כתחליף מדי פעם לארוחת ערב (בתוספת, אולי, פרוסת לחם).

למעלה