מעוניינת במידע על אילנה שמש..

holycity

New member
מעוניינת במידע על אילנה שמש..

אם הבנתי נכון- היא מה שנקרא TOP OF THE LINE במילדות בית. רציתי לדעת אם מישהי מכן לקחה אותה/ מכירה אחרות שלקחו אותה ולברר פרטים כמו לדוגמה האם היא עובדת בירושלים וכמה משלמים לה על לידה. אגב... כמה בממוצע עולה לידת בית? בהתחשב בעובדה שאין לי שום ביטוח מיוחד מלבד מקסימום ביטוח בקופ"ח...(מאוחדת שיא.) תודה לכן

הכל בעיני המספר

תלוי את מי את שואלת את יכולה למצוא סיפורים לשני הכיונים. ממליצה לך ללכת ולראות אם יש כימיה אם היא מתאימה לך. אם כן בהצלחה אם לא תמשיכי לחפש בהצלחה

vashti72

New member
קודם כל...

היא מגיעה לירושלים. היא יילדה מישהי שאני מכירה שהייתה מאד מרוצה ממנה. אני אישית ממש לא התחברתי אליה ויכולה להמליץ לך על המיילדת שלי - אני ירושלמית. תנסי להפגש איתן - זו האינדיקציה הטובה ביותר. את גם יכולה לדבר איתן בטלפון, ולשאול שאלות ולראות מי מתאימה לתפישה של איך את רואה את הלידה...

אשכר ש

New member
אין TOP OF THE LINE...

כל מיילדת היא משהו אחר בשביל כל יולדת. מיילדת שהייתה הכי נכונה ומדהימה בשבילי, תהיה פחות מתאימה לך, כי את שונה ממני. אילנה בהחלט מקסימה ובעלת נסיון רב מאוד, תרומתה ללידות הבית בארץ עצומה. אבל זה לא אומר שהיא המיילדת הכי טובה שיש לכל יולדת ולדעתי היא גם תגיד את זה בעצמה. אני ממליצה לך לקרוא קצת מסיפורי לידות הבית שיש כאן במאמרי הפורום. רשום בהקדמה לכל סיפור מי המיילדת (אלא אם האינפורמציה לא ניתנה). כך תתרשמי מעט מסגנונות שונים. כמו כן, אין כמו פגישה אישית בכדי להתרשם ולראות אם יש כימיה (כאן מומלץ גם לקרוא את המאמר "כיצד תבחרי את המיילדת שלך" שנמצא במאמרים). לידת בית עולה בין 2500-5000 ש"ח (כל מיילדת לוקחת אחרת). בארץ אין ביטוח שמכסה את זה או משתתף בעלות. המון הצלחה

היא בהחלט

בין הותיקות בתחום אם לא הכי ותיקה. היא מאוד מקצועית. אבל יש עוד קרטריונים, ואני חושבת ששאר המיילדות מקצועיות לא פחות. פשוט זה עניין של כימיה כמו שאמרו לך כאן, פשוט תפגשי איתה ותראי איך זה מרגיש לך.

Merav B R

New member
היא יילדה את הקטנה שלי,

ואני מניחה שמה כולן התכוונו כאן להגיד לך "תבדקי אם יש לך כימיה" הוא שזה רמז לכך שאילנה לא רוחנית, מלטפת, ממסז'ת ומאד תמיכתית. אבל יש לה נסיון רב מאד - גם בלידות בית וגם בלידות בי"ח - היא מקצועית מאד, ואני סמכתי עליה באופן מלא. לידות בית אגב לא קשורות למיטב ידיעתי לשום ביטוח ואין עליהן החזר.

למעלה