מעוניינת בספויילרים!!

LaMbChOpS

New member
מעוניינת בספויילרים!!

מה הולך לקרות בסדרה??? ומה לעזעזל הקטע של מיגל גבות הזעם??? הוא פיכסה כזה..... ועוד שאלה; מישהו יעיף לצ'ריטי את הכאפה של החיים שלה באיזשהו שלב? כי זה יהיה נורא נחמד...

shambi

New member
ספוילרים למכירה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

מה יש לכולם נגד מייגל? אז יש לו גבות עבות.. בואו נעשה מזה סרט! ואם לא שמתם לב [לעיוורים שבניכם] גם ללואיס יש גבות עבות והוא עדיין.. איך להגיד את זה.. משגע!!!! אני לא כל כך יודעת מה הולך לקרות אבל מה שכן - קיי תגרום למייגל לשכב איתה [הוא ישתכר כי מן הסתם אדם פיקח לא ירצה לגעת בדבר הזה] ואז לפתע, נחשו מה - יש מייגל ג'וניור!! ואני מקווה מאוד שהוא יקח את הגנים של מייגל כי כמו שכולם יודעים במשפחת לופז פירז'רלד מסתובב בחופשיות גן של ה מ ו ן יופי!! ובקשר לדבר האחרון ששאלת - אנשים עדיין עומדים בתור אבל הזוכה טרם נבחר

LauraLF

New member
תיקון קטן ../images/Emo58.gif

לא מיגל ג'וניור...אלא קיי ג'וניור...חחח ויקראו לה מריה אייבי בנט..:) והיא כל הזמן בסכנת חיים... תינוקת מסכנה

python 4

New member
../images/Emo58.gifסתם שאלה..

למה מריה אייבי (?) בנט, ולא מריה טאבי לופז-פיצ'רלד? חשבתי שהיא הבת של מיגל, לא? ואיך אייבי היגיעה לתמונה?

tomaya

New member
עוד ספויילר...

שרידן ולואיס יהיו ביחד (מן הסתם!!!) ואז שרידן תאבד את ההכרה ותהיה עם אנטוניו (סיפור ארוך...) ואז היא תהיה בהריון (ממי??) אז בנראה שמלואיס ואז בת' תחטוף את שרידן ותקח לה את התינוק ותגיד שהתינוק הוא שלה ושל לואיס (גם סיפור ארוך...) היא תרצה להרוג את שרידן לואיס כמו תמיד יציל אותה ומה שקורה עכשיו בארה"ב זה שלואיס ושרידן רוצים להיות ביחד אבל בת' ואנטוניו כועסים (אנטוניו ושרידן נשואים) עוד משהוא????

LauraLF

New member
זה לא ממש מדוייק.../images/Emo58.gif

אז ככה אליסטר יפוצץ את ספינת ירח הדבש של שואיס ולואיס ינצל ויחשוב ששרידן מתה ותהיה לה הלוויה בינתיים היא נסחפה לחוף ורב חובל באיזה אי מצא אותה. הרב חובל נקרא בריאן אולירי (אח"כ מתגלה שזה אנטוניו לו"פ..) שרידן מאבדת את הזיכרון ואומרת שקוראים לה דייאנה ודיאנה ובריאן מתאהבים , בריאן מחליט לקחת אותה הביתה להרמוני והם מגיעים להרמוני והיא רואה את לואיס והכל חוזר אליה. היא מתכננת לעזוב את אנטוניו אבל הוא נפצע והיא לא רוצה לעזוב אותו עד שהוא יבריא , בינתיים לואיס יוצא עם בת', שרידן ולואיס מתכננים לברוח להתחתן ובת' שומעת את זה ומסממת את לואיס שלא יגיע , שרידן שחושבת שלואיס לא רוצה אותה מתחתנת עם אנטוניו . לואיס ובת' גם עומדים להתחתן אבל ברגע האחרון אמא של בת' קיבלה התקף לב והם לא התחתנו. שרידן מגלה שהיא בהריון (לא בטוחה אם מלואיס או אנטוניו ....) כשבת' שומעת על זה היא אומרת שגם היא בהריון והיא וצ'ארלי (שגם אליה כבר נגיע) חוטפות את שרידן. לואיס ואנטוניו מחפשים את שרידן ( אנטוניו לא יודע עדין על העבר של שואיס) ובת' שולחת ללואיס די וי די מזוייף עם הטבעת נישואין של שרידן ובדי וי די שרידן כביכול אומרת שהיא עזבה לפריז , לואיס לא מאמין לדי וי די כל כך. שרידן יולדת את התינוק ובת' זורקת אותה למים .. לואיס מוצא אותה ומציל אותה...(כמובן) ואז אנטוניו מגלה את העבר של שרידן ולואיס ומחליט להלחם בלואיס על שרידן. שרידן כמובן רוצה את לואיס...בינתיים לואיס בטוח שהתינוק הוא שלו ושל בת' שעונה לשם מרטין(כמובןןןןן). שרידן בטוחה שהתינוק ההוא שלה..היא לא יודעת מי חטף אותה אבל היא מרגישה שהתינוק שלה ומאשימה את בת' בגניבת התינוק. בת' מחליטה שהיא צריכה להרוג את צ'ארלי כי צ'ארלי יודעת יותר מידי, אבל צ'ארלי בורחת ולוקחת את המכונית ונופלת איתה מהגשר. כולם בטוחים שצ'ארלי מתה אבל אז רואים שמסוק מגיע למים ומציל את צ'ארלי ואז שצ'ארלי עולה על המטוס היא מורידה את המסכה ואת הפאה ומתגלה כלא אחר מאשר אליסטררררר! ואי זה היה ארוך

moran14h

New member
נראה לי SHAMBI

עלתה על רעיון שיווקי חדש! בואו באמת נשעה סרט על הגבות של מיגל! ואז אפשר לעשות חולצות וכובעים עם גבות וכאלה וזה יכניס לנו הרבה כסף ואולי אפילו נוציא את ישראל מהצמב הכלכלי הקשה!

moran14h

New member
נראה לי SHAMBI

עלתה על רעיון שיווקי חדש! בואו באמת נשעה סרט על הגבות של מיגל! ואז אפשר לעשות חולצות וכובעים עם גבות וכאלה וזה יכניס לנו הרבה כסף ואולי אפילו נוציא את ישראל מהצמב הכלכלי הקשה!

LauraLF

New member
הייי

תשאלי שאלות ואני אנסה לענות לך על דברים שיקרו בעתיד

למעלה