רוב הישראלים מחפשים כסף קל
בוא נדבר רגע ברצינות: קודם כל, זכותך לקחת מל"מ וזכותך לא, אתה לא צריך אותי לומר לך זאת. זכותו של האדם שנמצא במל"מ להציע, זכותך לסרב. חוק ברזל: ישראלים מחפשים כסף קל. מל"מ הוא פשוט יחד עם זאת הוא לא קל לביצוע כי מדובר באנשים. מצב כלכלי של המדינה בקרשים, לא ביבי ולא "שמעון" (עמיר) פרץ יעזרו לך או לי או לשאר האנשים. במצגות תמיד שמעתי את המשפט:"מי לא רוצה כסף?" מסתבר שרוצים כסף אבל שזה יהיה קל. אם הייתה נוסחא כזאת כסף קל אז זה היה נחמד, אבל בוא נהייה ריאלים. אנשים שנכוו פעם אחת (ואני אחד מהם) יכולים להיות שליליים או שימצאו חברה רצינית שעוזרת לאנשים באופן שווה. אכן ברוב חברות מל"מ 95% פורשים, זה קורה בארץ. עם ישראל מתעייף מהר. כשיש אבטלה ומצב קשה אז יש תירוץ טוב למה לא לעשות מל"מ. לסיום, עד היום בעולם הרגיל אנשים מוכנים להוציא כסף ולהוציא עוד כסף ועוד, כשמדברים להפוך את ההוצאה להשקעה = רווח אז לפתע מל"מ זו אחיזת עיניים, בלוף, רמאות. קל מאוד להאשים את השיטה, השיטה עובדת בין אם תרצה או לא. מל"מ לא יכול לעבוד לאורך זמן אם זה רמאות, כי זה עובד על אמינות. עוד נקודה: עם ישראל בוכה כמה הבנקים גנבים אבל הוא עדיין בוחר לשים את כספו שם. מל"מ משהו חריג אז אם זה לא מובן זה רמאות. בחייך.