מעוניינת בעבודה מהבית לא פירמידה

kadoshn

New member
מעוניינת בעבודה מהבית לא פירמידה

הייתי רוצה עבודה מהבית מגוונת לא דוורה נושא אחד אך לא בשיטת הפירמידה אלה רק אני עובדת בזה עם רווח תודה

tsveeka

New member
שכיר = פרמידה

אם היית שכירה, אז עבדת בשיטת פרמידה... אם כוונתך ל"משחק הפרמידה", אני עם הכסף שלי ..... לא משחק. פרמידה זה עסק של ניצול, הפלא ופלא יש לי חבר שהוא בעצם עבד בעבודה רגילה שהיא בדיוק פרמידה, אין לו חיים, נמאס לו מהעבודה הזאת 15 שנה באותה עבודה והוא מרגיש שחוק. זהו אמרתי את שלי.

motyka

New member
שכיר=היררכיה, שווק ממונף=פרמידה

כדאי לא לבלבל מושגים שכיר עובד במבנה היררכי בירוקרטי MLM (שווק ממונף) עובד בשיטת הפרמידה (ומשווק מוצרים ככיסוי)

מוטי מספיק !

הרי אתה לא יודע באמת מה זה שווק רב שכבתי/ שווק מרושת/ MLM . אם אתה לא רוצה לעסוק בזה זאת זכותך, כפי שזכותו של כל אדם לא לעסוק בדברים שלא מתאימים לו. ישנן אלפי אנשים (כן גם אני) שעוסקים בתחום הזה בישראל ומיליונים בעולם כולו.

motyka

New member
נראה שאני יודע יותר ממי ששקוע בביצה

וכל עוד יש כאלו שמנסים לפתות אנשים אחרים להפסיד את כספם ולבזבז את זמנם - אמשיך להתריע. ואם הצלתי נפש אחת - דייני.

מוטי מספיק !

שוב פעם אתה טורח לכתוב על נושא שאתה ממש לא מבין בו ! בכל פעם שאתה כותב יותר על שווק מרושת אני רואה כמה מעט אתה יודע וחז"ל אמרו על כך "סייג לחכמה -שתיקה" ולקחתי ציטוטו מאחת ההתכתבויות שלך בעבר "אם העיקר הוא מכירת מוצר אמיתי, שנועד למשתמש הסופי - זה שווק." איך בכלל אתה יכול לכתוב על אותה פעולה שהיא גם מכירה וגם שווק מכירות זה רק מכירות ושווק זה דבר אחר ובחזרה לנושא שלנו תכתוב על דברים שאתה עוסק בהם ולא על דברים שאתה לא מבין בהם

motyka

New member
למרות שאתה טועה ומטעה אפסיק הדיון

לפי בקשת הקהל וההנהלה

קרןאור8

New member
מוטי תסביר לי......

במילים פשוטות מה המשמעות של MLM וכיצד אנשים מסתבכים בזה? בברכה

motyka

New member
MLM - הסבר טכני

שווק רשתי או שווק ממונף בנוי על עקרון של מכירת מוצר מחוץ לחנויות, כלומר בשווק ישיר מאדם לאדם. המפיץ (וזה נכון לכל הרשתות בישראל) מתחייב לרכוש מידי חודש מוצרים בכמות מינימלית או בסכום מינימלי, ועל מוצרים אלו הוא מקבל הנחה/עמלה זעירה (הרבה פעמים סביב אחוז אחד בודד). אבל לא מהמכירות בא הרווח אלא מצירוף אנשים נוספים לשרשרת או לפרמידה. כלומר, אם את מגייסת פתי חדש, את מקבלת עמלה חד פעמית, וכל חודש עמלה על הרכישות שהוא רוכש (והרי הוא מחוייב בדיוק כמוך למינימום). את יכולה לגייס מספר מוגבל של מצטרפים חדשים שיהיו רמה אחת נמוך ממך בפרמידה. כל אחד מהמצטרפים החדשים מנסה לגייס פתאים נוספים. הוא מקבל עמלה על צירופם ורכישותיהם, וכך גם את. אם במקרה את מגייסת אדם נוסף - את "נותנת" אותו לאחד מאלו שאת גייסת, כי אין לך אפשרות לגייס יותר מהמספר שנקבע. אם במקרה גם את מוצלחת וגם המגייסים מוצלחים יש לך פירמידה שאת עומדת בראשה, ואת מקבלת כסף מכל אחד מהמצורפים. יש רק שתי בעיות: קשה לצרף, כי העסק רץ כבר הרבה זמן והרבה אנשים נכוו. הרבה פורשים כי הם לא מצליחים, וברגע שאדם פרש - את מפסיקה לקבל עמלה עבור רכישות שהוא כבר לא מבצע. 95 אחוז לא מצליחים להחזיר את ההשקעה. ה 5 אחוז הנותרים גורפים את הכסף מכולם ומצליחים.

קרןאור8

New member
עכשו הבנתי את .........

הענין ויותר מזה הבנתי כמה אני לא מתאים לענין הזה תודה רבה מוטי

tsveeka

New member
כבר טעות מצידך

לא שיווק ישיר ולא בטיח. ניתן לגייס כמה שרוצים. קשה לצרף? כיום קשה גם להרוויח בעבודה כשכיר. יש שיטת מל"מ טהורה שגורמת למהפך במספרים, ז"א 90% נשארים. אבל גם כשאני אספר לך על החברה אתה מסוג האנשים שתמצא סיבות למה לא. לדעתי, פתי מי שלא נכנס למל"מ (הנכון). אנשים אכן נכוו, יש מל"מ שנותן לעסק ולך את כל היתרונות שלא היו בחברות הרגילות. שיווק ישיר ושיווק רב שיכבתי אלה שני דברים שונים. קרא קצת ספרות. סליחה אתה כנראה לא רוצה. הבעייה היא כולה שלך.

motyka

New member
כנראה שלא קראת מה שכתבתי

כתבתי ששווק ממונף=שווק רשתי (ולא שווק ישיר) ואתה מוזמן לתקן את מה שכתבתי אם מצאת שם שגיאה עובדתית.

rtamir2002

New member
תשובה

כתבתי לך ולאחרים כאן כמה פעמים תשובה מסוגננת ויפה-לא עוד אתה פשוט לא מבין כלום בחיים שלך ודופק הזדמנות מצויינת לאנשים אחרים שמתפתים לתשובות ההדיוטיות שלך אף פעם לא חשבתי שאני אגיע לזה אבל אני חייב להגיד לך 2 מילים שנובעות פשוט מכעס אתה אדיוט ותוכיח לי שלא ראובן

tsveeka

New member
מקשיבים למישהו שיודע ולא לזה שלא

עם כל הכבוד למוטי, הוא נתן מידע חלקי והרוב מוטעה. כשאני רוצה לשמוע על רעיון, עסק או כל דבר אחר לא מספיקה דיעה אחת או הגדרה אחת. אתה בוחר לקחת את הדיעה של מוטי, בבקשה. מה עם לקחת דיעה ממישהו עם ניסיון במל"מ? לא מספיק להיות בעל ניסיון, צריך להיות בעל רצון עז להצליח. MLM הנכון היא הדרך הכי טובה שאפשר. יש סיבה שאנשים מסתבכים במל"מ, זה קשור לאלף ואחד סיבות. אל תיכנס לזה עד שלא תדע 100% מה זה MLM ואיך אפשר להיסתבך. למה מסתבכים? פרשנות. אנשים מפרשים את המל"מ בצורה שלהם ואם הם לא יקשיבו או ימציאו שיטות אז אפשר לא להצליח. לפסול את השיטה? רק אדם אחד מפסיד - אתה!

tsveeka

New member
רוב הישראלים מחפשים כסף קל

בוא נדבר רגע ברצינות: קודם כל, זכותך לקחת מל"מ וזכותך לא, אתה לא צריך אותי לומר לך זאת. זכותו של האדם שנמצא במל"מ להציע, זכותך לסרב. חוק ברזל: ישראלים מחפשים כסף קל. מל"מ הוא פשוט יחד עם זאת הוא לא קל לביצוע כי מדובר באנשים. מצב כלכלי של המדינה בקרשים, לא ביבי ולא "שמעון" (עמיר) פרץ יעזרו לך או לי או לשאר האנשים. במצגות תמיד שמעתי את המשפט:"מי לא רוצה כסף?" מסתבר שרוצים כסף אבל שזה יהיה קל. אם הייתה נוסחא כזאת כסף קל אז זה היה נחמד, אבל בוא נהייה ריאלים. אנשים שנכוו פעם אחת (ואני אחד מהם) יכולים להיות שליליים או שימצאו חברה רצינית שעוזרת לאנשים באופן שווה. אכן ברוב חברות מל"מ 95% פורשים, זה קורה בארץ. עם ישראל מתעייף מהר. כשיש אבטלה ומצב קשה אז יש תירוץ טוב למה לא לעשות מל"מ. לסיום, עד היום בעולם הרגיל אנשים מוכנים להוציא כסף ולהוציא עוד כסף ועוד, כשמדברים להפוך את ההוצאה להשקעה = רווח אז לפתע מל"מ זו אחיזת עיניים, בלוף, רמאות. קל מאוד להאשים את השיטה, השיטה עובדת בין אם תרצה או לא. מל"מ לא יכול לעבוד לאורך זמן אם זה רמאות, כי זה עובד על אמינות. עוד נקודה: עם ישראל בוכה כמה הבנקים גנבים אבל הוא עדיין בוחר לשים את כספו שם. מל"מ משהו חריג אז אם זה לא מובן זה רמאות. בחייך.

אייל81

New member
../images/Emo45.gifישר כוח מוטי.אתה עושה עבודה

חשובה. אומנם אתה קצת דופק לכמה חבר'ה בפורום פה את הפרנסה,אבל אתה מציל אנשים מלפול במלכודת הזאת.

tsveeka

New member
מה שמוטי עושה זה...

...לדבר על שיטה שהוא לא בתוכה כך שהוא לא יכול לתת מידע נכון. עם ישראל יודע הכל, שמע על הכל והוא חושב שהוא חכם. אז אולי תלמדו מהאמריקאים ש-MLM זה דבר מוכר שם. בארץ שלנו יש עוד הרבה מה ללמוד על עבודה, עסק וכו' ועל אי אבטלה, אתה לא חושב?

tsveeka

New member
שכיר זה ניצול = פרמידה

עבודה רגילה זה כמו להיות שכיר = עבודה בפרמידה כמו הצבא כמו כל עסק. קרא לזה היררכיה אבל הבוס בעסק מרוויח על חשבון השכיר, לא יעזור. במל"מ כולנו שותפים. אין רווח זה על זה, כיוון שיש מוצר שאנשים צריכים. בפרמידה, האדם הראשון תמיד ירוויח הכי הרבה זה כמו בוס או מנכ"ל. במל"מ, תתפלא אבל יש אנשים שמרוויחים יותר מזה שהביא אותם. מוטי, אתה יכול להיות שלילי לגבי השיטה זה בסדר. בסופו של דבר, העסק עובד בלעדייך.

motyka

New member
אתה הופך מושגים

פרמידה זה דבר אחד, היררכיה זה דבר אחר.

למעלה