מעוניינת בעזרתכן...

אמא לה3

New member
מעוניינת בעזרתכן...

גם כגולשים, כמאמנים, כמתעמלות/ים ובכלל כמתעניינים... אני רוצה להכין מאמר בנושא שאלות נפוצות הקשורות, כמובן, לענף. לשם כך אני זקוקה לעזרתכם, באיזה שאלות נפוצות אתם נתקלים ? אני אתחיל בכמה משלי ואשמח שתוסיפו עוד...הרבה... 1. מה ההבדל בין התעמלות מכשירים ואקרובטיקה? 2. עד איזה גיל ניתן להתחיל להתעמל? 3. איפה אפשר למצוא חוגי התעמלות? 4. מה ההבדל בין המסלול התחרותי לליגה? 5. האם ההתעמלות פוגעת בגדילה? אתן/ם חופשיים להוסיף עוד

chuch1

New member
6. האם ההתפתחות נפגעת? (אצל בנות בעיקר)

7. מאיזה גיל צריך/אפשר/מומלץ להתחיל? 8.מה הרמה התחרותית הכי גבוהה אליה אפשר להגיע בארצנו הקטנטונת? בטח יעלו לי עוד- אני אתייעץ עם אנשים שאינם מהתחום וזה בטוח יעזור

שאלות נפוצות שנשאלות בפורום:

אני רוצה לשמור על משקל תקין ואולי להוריד 2-3 ק"ג, האם כדאי לי לעשות הליכה או ריצה? אני בת 16, מתעמלת באחד המרכזים בארץ ברמה לא גבוהה, ומעוניינת לפנות לכיוון של הדרכה. מה עליי לעשות? איפה יש קורסי מדריכים, מהם הקריטריונים לקבלה, עד כמה הם קשוחים, ואם אין לי מקבילים באולם, איך אני יכולה להתכונן למבחנים... מה צריך בשביל להתחיל להתעמל? הייתי פעם בחוג ריתמיקה, ואני יודעת קצת גלגלון אבל אני לא גמישה בכלל. האם אני אצליח בכל זאת בהתעמלות?

למעלה