מעוניינת בקד``צ

***july***

New member
מעוניינת בקד``צ

שלום! אני מעוניינת להיות כתבת צבאית, יש לי תעודת כתב וטרם קיבלתי את המנילה. האם יש קורסים קדם צבאיים לזה? האם עלי להתקשר לקד``צ? ביייייי :) :cool: H-)

היי יש לי מעט פרטים

היי לך א> אני חושבת שזה תפקיד מאוד מענין ... ב> יש לך בגרות בתקשורת ? ג> יש לך פרוטקציה הסיכוי שתתקבלתי הוא אחד ל...ונוסף על כך , לא שאני ממעטה מערכך וכישרונתך אבל את צריכה להיות ממש טובה .( אני מקווה כי אינך כותבת שירי אהבה וחושבת שתתקבלי ... :) ד> תתקשרי ל- 03-5126666 ד``צ 20159- מפקדת קצין חינוך ונוער ראשי . ה> ואכן , יש קורס קדם צבאי . מקווה שיהיה לך בהצלחה .

Blue Meanies

New member
המנטרה הקבועה.

שלום שלום. תקראי את ההודעה ואני משוכנע שיחסך לך זמן רב בטלפונים חסרי תועלת. יש שתי אפשרויות כרגע. או שאת בי``א ובדיוק עברת צו ראשון ואת היסטרית משהו, או שאת בי``ב ואז כדאי שתהיי היסטרית משהו. במידה ואת בי``א, המצב שלך הוא פשוט. חכי למנילה. אם יהיה לך שם אשכול דוברות ומידע, הכל טוב ויפה, תמלאי אותו, תשלחי ותחכי למבחנים (יש שני מחזורי מבחן בלבד, פבואר ואפריל.) אם קיבלת מנילה ואין שם אשכול דוברות ומידע גם לא סוף העולם. תשלחי פקסים עד כלות הנשימה ובסופו של דבר תקבלי זימון. אם את בי``ב, כתבת צבאית כבר לא תהיי. כמו שאמרתי המבחנים הם בפבואר ובאפריל ומחר כבר חג הפועלים. אם את רוצה מידע על המבחנים, אני אנדב בשמחה, כרגע זה עוד רחוק.

למעלה