מעוניינת לדעת איזה צמחים מעודדי חלב?

sigi99

New member
מעוניינת לדעת איזה צמחים מעודדי חלב?

יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי ואני מניקה, אך נראה לי שבשבוע האחרון היא דורשת יותר ציצי, אולי היא רעבה יותר? אשמח לדעת איזה צמחים מעודדים ייצור חלב. תודה סיגל.

הי סיגי

ישנם מספר צמחים נהדרים (חלקם הוזכרו: שומר, חילבה ועוד..) לא הייתי ממליצה בחליטה מאחר וצריך כמות יפה של חומרים פעילים ובחליטה זה אומר המון לשתות... במקום זה, תמציות צמחים מרוכזות במינון קטן יותר יעשו את העבודה. צמח ה- Verbena נפלא וגם מצויין באופן כללי לאחר הלידה לחיזוק האישה באופן כללי וגם Angelica sin. תהיה מצויינת. שולחת לך מסר לגבי מוצר מדף שאני אוהבת ועושה עבודה נפלאה. אסור לפרסם במסגרת הפורום... הילה

sigi99

New member
להכין חילבה כמו של התמנים?

או יש צמח שקוראים לו חילבה וצריך לקנות אותו החנות של צמחי מרפא? סיגל

אם את אוהבת...../images/Emo6.gif

אז ככה, הצמח חילבה או בשמו הבוטני Trigonella יועיל כמובן בצורה מרוכזת כפי שהוא מקובל ברפואת הצמחים אך כמובן שתהיה לו השפעה גם אם תאכלי אותו כמו שהתימנים מכינים. אני בכלל בעד להתחיל מהדברים הפשוטים והזולים (במקרים מסויימים) ואם זה לא מספיק אז להתקדם למשהו חזק יותר. בכל מקרה את הצמח Trigonella לא תוכלי לרכוש לבד (וגם אם תוכלי זה לא מומלץ), עלייך להתייעץ עם איש/ת מקצוע. יום נעים, הילה

sigi99

New member
תודה לכולם על הייעוץ

ולך הילה תודה, ידוע לי גם שהוורבנה, ואנג'ליגה הם צמחים לגיל המעבר? לגלי חום? אך לא ידעתי שזה מתאים להנקה. בכל אופן תודה על הייעוץ. אשתמש בהכל. סיגל

הי סיגל

לצמחים שונים איכויות רבות ושונות. אנג'ליקה סינית הינה באופן כללי צמח נשי במיוחד ומטפלת במספר מישורים בינהם גיל המעבר, חוסר איזון הורמונלי ועוד, אך אין זה סותר את השפעתה המצויינת על נשים לאחר לידה ו"החזרתן" לתלם. לגבי הורבנה, זהו הצמח המתאים ביותר לאישה לאחר לידה. הוא מטפל גם בדיכאון שלאחר לידה, חולשה כללית והגברת ייצור חלב אם. הוא א י נ ו מתאים לשימוש בהריון מאחר וממריץ את הרחם. לא ידוע על קשר לגיל המעבר. המשך יום נעים, הילה

למעלה