מעוניינת להשתלב בתחום ההפקה בטלויזי

efrat2666

New member
תודה רבה

תודה מיכל, אני בהחלט אנסה. הייתי שמחה לקבל את המייל שלך כדי לקבל קצת יותר אינפורמציה...... המייל שלי בכל מקרה הוא: [email protected] תודה ובהצלחה

efrat2666

New member
מעוניינת להשתלב בתחום ההפקה בטלויזי

אני בוגרת תואר ראשון בתקשורת ומנהל עסקים ומאוד רוצה להשתלב בתחום ההפקה בטלויזיה. לא אכפת לי להתחיל בתור עוזרת מפיקה או בכל תפקיד אחר שיכול לסייע לי בדריסת רגל בתחום. איך עושים את זה אם יש הרבה מוטיבציה, רצון,ראש גדול ו"פילפל" אך אין ויטמין פי??????:) תודה רבה:)

danchen

New member
בחוצפה חיננית

כותבים מייל לכל חברות ההפקה (מחפשים את המייל האישי של המנכ"ל ושולחים לו). לכבוד משה משה, מנכ"ל משה הפקות...שמי... סיימתי זה עתה את לימודי התקשורת והניהול ב...אני מאד מעונינת להשתלב בחברתכם באחת מההפקות בתפקיד עוזרת הפקה...אני חרוצה, אחראית....אשמח להגיע להיפגש...

enwhysea

New member
מייל לא ממש אפקטיבי

רוב העולם לא מתיחס למיילים ברצינות, אפילו שאנחנו כן. עדיף טלפונים ופקסים וגם חברות הפקה זה בדרך כלל משהו די קטן, לא יודע אם יש טעם לשלוח למנכ"ל... מספיק לדבר שם עם מפיק (טוב זה אותו דבר ברוב המקרים :)

danchen

New member
אני מניח שדבריך מבוססים על סקר

שכלל מדגם מייצג של כלל העולם? נכון שישנם אנשים שלא מתייחסים למיילים ברצינות אבל רוב האנשים עוברים על המיילים שלהם. אם לא מדובר בזבל הם אפילו יטרחו לקרוא לפחות את הכותרת (ולכן עליה להיות מענינת ולא סתם לכתוב "קורות חיים"). במקרים רבים הם יעריכו את המאמץ ויתרשמו מכך שהשגת את המייל הישיר שלהם. חלק מהם יענה - תודה אבל כרגע לא צריך. חלק יתעלם. חלק יגיד - בואי ניפגש. גם אלו שיגידו תודה אבל כרגע לא צריך חשובים - את למעשה פותחת דלת. עוד חודשיים תשלחי שוב מייל - האם יש שינוי. כמובן שהכל צריך להעשות בנימוס ולא בחוצפה בולטת. בהצלחה.

enwhysea

New member
לא ממש

דברי מבוססים על זה שאותה אותו שאלה שהיא שאלה בפורום, אני שאלתי מפיקי פרסומות. ומפיקים זה עם עסוק... אבל נחמד... יכול להיות ישכחו לענות למייל או פקס חודשים, אבל לענות לטלפון קצר כמעט תמיד יש זמן

efrat2666

New member
לקחתי לתשומת ליבי תודה רבה

כייף לראות שיש אנשים אופטימיים וכאלה שבאמת מנסים לעזור. אמנם אני מחפשת הפקה בטלויזיה או ל"כל הפחות" ברדיו אבל בהחלט לקחתי לתשומת ליבי. ושוב תודה

chicky

New member
שלחי לי

שלחי לי, לכתובת בתפוז, קורות חיים (שיהיו כתובים בדרך לא משעממת, בלי לספר איזה דרגה היית בצבא, למשל). אולי יש סיכוי למשהו.

efrat2666

New member
ישלח בהקדם

תודות
אם כך, אני צריכה לערוך אותם קצת ואשלח אותם במהלך הסופ"ש.....

chicky

New member
לא בוער. מדובר במשהו עתידי

ובעל סיכויים לא עצומים.

enwhysea

New member
אוקיי

מתקשרים לחברות הפקה (כדאי לבדוק באייס איזה חברות מתעסקות בפרסומות), את אומרת שאת מחפשת תפקיד כזה בשביל להתחיל... יש הרבה תפקידי סנג'ר ועושים אותם ומתקדמים כלפי מעלה. זה שלא אכפת לך להתחיל כעוזרת זה טוב.. כי תתחילי יותר נמוך אפילו :) אם יש לך 10,000 שקל... תלכי לקורס בבצפר (אני ממליץ עליו מאוד למרות שיש דברים שאולי הייתי עושה שונה שם) זה תחום קשה מאוד לאנשים מיוחדים... בטוחה שזה מה שאת רוצה? :)

סיווקס

New member
nyc, היא לא אמרה פרסומות...

יש לי הרגשה שהיא רוצה לעבוד בקטע של טלויזיה פרופר. כמו ששנינו יכולים להגיד לה - ויטמין פי זה בהחלט עוזר, אבל גם את תשלחי קורות חיים לכל החברות זה יכול לעזור. אל תשכחי לוודא שהגיע הפקס שלך בטלפון, אני נתקלתי לא פעם ולא פעמים בפקסים שהגיעו ואבדו בערמה זאת או אחרת. אל תהיי נודניקית אבל תזכירי להם את קיומך בעדינות.

efrat2666

New member
לא בטוחה בכלל..

כתבתי לך תגובה די ארוכה ומשום מה זה לא נשלח..... בכל מקרה השורה התחתונה היא שאני מעוניינת להשתלב בתחום של הפקות טלויזיה או רדיו ופחות בפרסומות... חוץ מזה, יכול להיות שהקורס בבצפר הוא מעולה אבל לפני פחות משנה סיימתי תואר ראשון ובא לי כבר לקפוץ למים ולהתחיל לשחות, אתה יודע- ממש לעשות את הדבר האמיתי ולא רק ללמוד וללמוד כל הזמן.... בכל מקרה תודה על העזרה בתקווה שיגלו אותי או שיהיו מוכנים לתת לי צאנס גם בלי ויטמין פי... נראה לי שאם באמת רוצים ועושים משהו עם הרצון הזה, דברים קורים על הצד הטוב ביותר. שאלת אם אני בטוחה, לא, לא ממש, משהו מאיתנו כן?!? יום נפלא

enwhysea

New member
Civax, גם אני חשבתי בהתחלה

אבל אז נזכרתי באיזה פורום אנחנו... ולמרות שאולי שזאת לא הכוונה שלה... עניתי בהקשר לעבודה בפרסומות.... :)

האמיתית

New member
"ממליץ על הבצפר"?../images/Emo128.gif

למרות הדברים שנכתבו ע"י לימודים ולימורח?

enwhysea

New member
כן, ממליץ ../images/Emo127.gif

דבר ראשון, עד כמה שאני יודע הדברים שנאמרו כאן בפורום היו בעיקר בהקשר לקורס קופי... כן היה קצת על תקציבאות ופלניג. לא ראיתי אף אחד מדבר על קורס ההפקה, ועליו אני ממליץ.... היית בקורס? מכירה שם משהו? לא? אז באמת... את האנטי-תרצה-איזם קחי לשרשורים של מלחמת עבודי ב ACC כי זה ממש לא קשור לקורס הפקה. תודה

למעלה