מעוניינת להתייעץ עם מישהו שלמד רפלקסולוגיה

TipTip2013

New member
מעוניינת להתייעץ עם מישהו שלמד רפלקסולוגיה

מכיוון שאני שוקלת להתחיל ללמוד את זה.
רוצה לדעת בין היתר כמה קל/קשה למצוא עבודה אחר כך
וגם איפה כדאי ללמוד
יש לי כבר תואר ראשון במדעי החברה בלי קשר לזה

הכל תלו רק בך!

היי
גם אם יבטיחו לך "עבודה" הכל תלוי רק בשיווק שלך והיכולות שלך.
אין קיצורי דרך ולא הכל מגיע על מגש של כםף ובכפית זהב.
פרקטיקה או דרך ממסד או פרטי (לנסיון עדיף ממסד, להשתכר עדיף פרטי).
לגבי מיקום לימודים - אני כבר רחוק מזה ע"מ להמליץ........
אם יש עוד שאלות - תוכלי במסר.
אגב, ממליץ לך לעבור כמה טיפולים אצל מטפלים שונים ולראות עד כמה זה באמת מושך אותך ושאת תוכלי לגעת בכפות רגליים מסוגים שונים ולחוות מהמטפלים בשטח את המקצוע.

בהצלחה!

יעל ND

New member
לדעתי, טיפולי מדגע זה דבר מבוקש

וככל שעולם הזה ימשיך להיות יותר ויותר וירטואלי, טיפולי מגע יהיו רק יותר ויותר מבוקשים.
כמובן, זאת רק הערכתי, ואינני נביאה.

וכמובן, חשוב גם מה היכולות שלך ומה את מו ואיפה את ממוקמת הארץ.

0 אור 0

New member
יש דבר בסיסי שצריך להבין

בניגוד למרצועות מסודרים כמו פקיד בנק, מורה או מהנדס או אפילו מרפאה בעיסוק, אין היום מסלול מסודר לתעסוקה ברפואה משלימה
יש כמובן אפשרות לעבוד בספא בעיסוי ורפלקסולוגיה - אבל מכיוון שמדובר במפגש חד פעמי, אז התועלת שאת יכולה להביא ללקוחות (מהססת מלקרוא לזה מטופלים) היא לרוב מינימלית. זו גם תעסוקה מאד לא רווחית, וולא אופק קידום לא בשכר ובטח לא מקצועית - את רק מתנוונת.
האפשרות היותר טובה לעבוד כשכירה היא בקופת חולים, שם יש לך אפשרות להגיע לגוון אנשים בעלי בעיות שונות, אך גם שם את נדונה לתסכול רב - החלק המהותי ביותר בטיפול הרפלקסולגי הוא האבחון ואז טיפול לפי האסטרטגיה הטיפולית שלך. בקופת חולים מנוונים את השלב הזה ומי שבעצם מבצע את האבחון זה רופא בעל ראיה מערבית וחוסר הבנה ברפלקסלוגיה (וזה מתבטא בהפניות הזויות שמחלקות את כמות הטיפולים בינך לבין מטפל בשיטה אחרת לא קשורה לחלוטין). אז בעצם את מוגבלת להצצות ברגל שאת יכולה לעשות בזמן הטיפול המוגבל שניתן לך, ובמשך טיפול שלפעמים מפספס את הצורך ב 2-3 טיפולים שהיו עושים את ההבדל. השכר גם לא מדהים. ממכרי רבים התחילו בקופת חולים כדי לרכוש נסיון וקצת פרסום עצמי.
הדרך העיקרית בה הולכים מרבית המטפלים ההוליסטיים היא פתיחת קליניקה עצמאית - זו דרך שבה אפשר להצליח בגדול , או ליפול , או לטפל בקטנה ולעשות עוד משהו אחר במקביל , הכל תלוי בכישורי השיווק שלך.
אני מביאה את המידע לא מתוך שיפוטיות כזו או אחרת, רק חשוב שתדעי ותביאי את זה בחשבון
&nbsp

למעלה