מעוניינת ליצור בובה. חדשה בתחום

שמייח10

New member
מעוניינת ליצור בובה. חדשה בתחום

אני בעלת ידע בציור ואומנות אך מעולם לא התעסקתי בבובות כרגע אני מפיקה הצגת ילדים ולשם כך דרושה לי בובה בגודל מלא בדמותו של השחקן. מישהי עזרה לי ליצור תבנית גבס שלו שיצאה נחמד אך פנים מאוד קפואות. אשמח לכל קישור או מידע או אולי לקבל שעורים פרטיים. או לפחות לדעת מאילו חומרים ליצור ואיך משיגים אותם. חשוב לי להגיע לתוצאה מרשימה שקרובה כמה שיות רלדיוקן האמיתי ואני מוכנה לעבוד קשה!! תודה מראש

שמייח10

New member
לפי הקישורים משמאל אני ימקד:

מבינה שזה נקרא סגנון פוטו ריאליסטי

שלום לך שמייח ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

למרות שבאופן אישי אין ביכולתי לעזור לך בנושא זה מאחר ואני בובנאי מהצד המפעיל - שחקן, כותב, מביים ומפיק רציתי לקדם אותך בברכת ברוכה הבאה אלינו
כמובן שאם תזדקקי בהמשך לעצות ורעיונות הקשורים לתחומים בהם אני עוסק ובכלל זה הצגות ילדים שיש לי ניסיון רב בהן אשמח לסייע ככל יכולתי. אז אם לא אני - מי כן
בפורום שלנו יש לא מעט חברים\ות שמתעסקים בעיצוב,בנייה ויצירה ואני מקווה שהם יראו את ההודעה בהמשך וישמחו לעזור אגב, ניסית לחפש בגוגל חומר על הנושא? גם ביו טיוב יש סדנאות מצולמות ויכול להיות שבינהן תמצאי גם משהו שיתאים למה שאת מחפשת.

שמייח10

New member
תודה תודה

אכן אשמח לכל עזרה . בינתיים בשיטוטי ברחבי הרשת לא העליתי בחכתי דבר שיכול להועיל לי אבל בהחלט נהניתי מהרבה דברים ממש עוצרי נשימה שאנשים עושים! האמת שאני לא חדשה בתחום הרחב של הבמה. רק ספציפית בנושא של בובות לא יצא לי להתעסק, ואנ י מאמינה שעוד אזדקק הרבה לעזרתכם תודה

יעל0403

New member
אני מוכנה לעזור לך

אז אם תירצי תשלחי לי מסר שיהיה בהצלחה

../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif ו../images/Emo229.gif יעל ../images/Emo47.gif

כתמיד את נכונה להענות במהירות ובשמחה לבקשותיי ולסייע לאחרים תודה, תודה, תודה
אגב, מה קורה שפעם השם שלך בעברית ופעם באנגלית?

שמייח10

New member
תודה תודה ליעל המקסימה!! מכירה את פרנסואז?

בינתיים עוד לפני שהספקתי לעבוד על הבובה הגעתי לאשה מעניינת בשם פרנסואז קוריאט וקבעתי איתה פגישה מחר היא מכינה בובות ותפאורה לתיאטרונים ויש לה סטודיו בירושלים מישהו שמע? מכיר? הבנתי שהיא ממש משהו מיוחד

למעלה