מעוניינת ללמוד בארה"ב

jessie_chan

New member
מעוניינת ללמוד בארה"ב

אני חיילת שמשתחררת עוד שנה ורוצה ללמוד אחרי הצבא משפטים בארה"ב, אבל אני לא יודעת שום דבר על איך ליישם את זה או אפילו מאיפה להתחיל. מישהו יכול לתת לי כיוון- איפה לחפש פרטים, אולי לינקים לאתרים באינטרנט שייתנו מידע? תודה מראש!

liat129

New member
את צריכה כמובן ויזת סטודנט:

בעיקרון את צריכה קודם להירשם ללימודים באוניברסיטה בארה"ב, ובמידה ואת מתאימה תוכלי לקבל מהם אישור זכאות ללימודים ואז לגשת לקבל ויזת סטודנט - F1 . הנה קצת פרטים על ויזת סטודנט: 1F: ניתנת לתלמיד/סטודנט, ללא מטרת השתקעות בארה"ב, ששואף ללמוד בארה"ב ושכניסתו היא זמנית בלבד, אך ורק למטרת הלימודים. עליו להוכיח טופס זכאות ללימודים (כלומר: שנרשם והתקבל למוסד הלימודי). הויזה ניתנת לתקופת הלימודים. במהלך התקופה הסטודנט יכול לעבוד רק בחצי משרה בזמן לימודים, ובמהלך חופשת לימודי במשרה מלאה, ורק בתחומי המוסד, או במוסדות שקשורים למוסד הלימודי. המסמכים שיש להציג בפני פקיד השגרירות עם הגשת בקשה לאשרת F-1: 1. טופס I-20A-B – מסמך המוצא ע"י האוניברסיטה עם קבלתך. 2. טופס DS-156 – בקשה סטנדרטית לאשרת לא מהגר 3. טופס DS-157 – תוספת לבקשה לאשרת לא מהגר (מיועדת לגברים בגילאים 16-45).) 4. תיעוד תומך ביחס למקורות הפיננסיים שלך וכוונתך שלא להגר לארה"ב. יש לספק תיעוד שמוכיח כי תחזור למדינת המוצא שלך עם סיום הלימודים בגלל קשרי משפחה, קשרים עם הקהילה, נכסים קיימים או בסיס כלכלי ו/או פוטנציאל מקצועי. 5. דרכון. 6. 2 תמונות פספורט. אם את צריכה עוד פרטים אני מצרפת קישור של משרד ההגירה האמריקאי ושל שגרירות ארה"ב בישראל. בהצלחה.

DaphneZ

New member
עובדה חשובה

שכדאי שתדעי לפני הכל- בארה"ב אי אפשר ללמוד משפטים לתואר ראשון, אלא רק לתואר שני. זאת אומרת, שכדי ללמוד משפטים בארה"ב את צריכה לעשות תואר ראשון במשך ארבע שנים (Undergraduate School), ורק אז להגיש מועמדות לתואר שני (Graduate School) וזה לא יהיה קל... וכמובן ה-מ-ו-ן כסף אז יש לך הרבה חומר למחשבה, מאחר שבארץ את יכולה להיות עורכת דין בתוך 3 שנים...

emeishar

New member
Limudim in US

HI, in the US Law degree is only possible AFTER you got a Bachelor's degree (Toar Rishon) so you will need to get that first. good luck. PS NYC is full with Israeli students in diferrent colleges (i'm one of them)

למעלה