מעוניינת לסרוג חצאית ב2 מסרגות אולי יש לכן הוראות ? תודה
ס סתם מבקרת Active member 20/3/06 #4 צר לי אבל לא יכולה לתרגם את זו כי אין לי שמץ מושג ברוסית מצרפת קישור הפעם מאתר באנגלית. אם החצאית נראית לך אוכל לתרגם
צר לי אבל לא יכולה לתרגם את זו כי אין לי שמץ מושג ברוסית מצרפת קישור הפעם מאתר באנגלית. אם החצאית נראית לך אוכל לתרגם
G georiga New member 21/3/06 #11 תודה כן אשמח אם תוכלי לתרגם לי. אני אצטרך אותה ב25 ס"מ יותר ארוכה ובמידה 44-46 . תודה תודה תודה מקרב הלב על עזרתך.
תודה כן אשמח אם תוכלי לתרגם לי. אני אצטרך אותה ב25 ס"מ יותר ארוכה ובמידה 44-46 . תודה תודה תודה מקרב הלב על עזרתך.
G georiga New member 21/3/06 #10 מהממות תודה זאת במיוחד עם דוגמת הגלים. אם יש לכן הוראות בעברית, אודה לכן מאוד מאוד. אני צריכה הוראות למידה 44-46 . תודה תודה תודה
מהממות תודה זאת במיוחד עם דוגמת הגלים. אם יש לכן הוראות בעברית, אודה לכן מאוד מאוד. אני צריכה הוראות למידה 44-46 . תודה תודה תודה
T tatia New member 21/3/06 #13 איזה בדיוק? בכל זאת אין לי בעיברית , וגם יכול להיות שבשום שפה אין לי) לקחתי את זה מדוגמות , אבל תמיד אפשרי לסרוג לפי תמונה.
איזה בדיוק? בכל זאת אין לי בעיברית , וגם יכול להיות שבשום שפה אין לי) לקחתי את זה מדוגמות , אבל תמיד אפשרי לסרוג לפי תמונה.
ס סבתא אירית New member 21/3/06 #14 אה, זה עוד לא החלטתי בשתי מסרגות, אני בעיקר נעזרת ברעיונות. תודה, בכל זאת.
G georiga New member 21/3/06 #15 החצאית הצבעונית בדוגמת גלים הכי מצאה חן בעיני. היה כאן בפורום לפני כמה ימים הוראות על דוגמת הגלים אני אולי אסתדר. המון תודה בכל אופן.
החצאית הצבעונית בדוגמת גלים הכי מצאה חן בעיני. היה כאן בפורום לפני כמה ימים הוראות על דוגמת הגלים אני אולי אסתדר. המון תודה בכל אופן.