מעוניינת לעבוד מהבית אבל...

sandradee

New member
מעוניינת לעבוד מהבית אבל...

כל האתרים שמשווקים את עצמם , נושאים בתוכם מילכוד לשלם בשביל ערכה ואני לא מוכנה יש פתרום אחר?

בוקר טוב sandradee

ברוכה הבאה יש עוד הרבה אפשרויות של עבודה מהבית, למשל, לעשות משהו שאת מאוד אוהבת, נהנית, וגם להרויח מזה כסף. יש משהו שהיית רוצה לעשות שהוא משלך?

עבודה מהבית

ראשית את צריכה להגדיר (לעצמך) מה כוונתך בעבודה מהבית ישנן כמה אפשרויות 1. עבודה כשכירה בביתך ולקבל משכורת חודשית 2. עבודה כשכירה בביתך ולקבל משכורת על פי תפוקה 3. עבודה כעצמאית מהבית וליצור לעצמך את ההכנסה שאת רוצה למה התכוונת "כל האתרים שמשווקים את עצמם"... ??? והעיקר בהצלחה על הצטרפותך לקהילה ההולכת וגדלה של אנשים העובדים מהבית ונהנים

rtamir2002

New member
תשובה

כנראה שלא הבנת את העסק המדובר בו לא מדובר בעבודה עם תלוש משכורת מדובר ברכישת מעין זכיון לשווק מוצרים של חברה כאשר הכל מבוסס על עבודה מביתך עם המחשב שלך ועם כל מה שיש לך בבית-פקס טלפון מייל וכו מתאים לאנשים שלא מוכנים לחיות במרוץ עכברים ולרדוף אחרי זנבם(או אחרי ה9 לחודש...) מעונין לאנשים-יזמים בנפש-שמוכנים לנצל את קישוריהם וחלומם לעשות את זה לפי זמנם ויכולתיהם אם את כזו-מוזמנת לקרא עוד באתר שלי אם לא-אל תחפשי עבודה מהבית כי אין כאלו הצעות חוץ מהצעה דומה להצעה שלי מכל מיני חברות בהצלחה ראובן

למעלה