מעוניינת לעזוב את בלינסון - מה דעתכ

venus13

New member
מעוניינת לעזוב את בלינסון - מה דעתכ

אשמח לשמוע מכם המטופלים שם או המכירים - האם כדאי להתייאש מהם תודה, ונוס

venus13

New member
שאלה טכנית לנועם ו/או מי שיודע

ראשית אני מצטרפת להערה שהוערה כאן קודם שרוב האי מיילים חסומים שנית, האם יש דרך לרשום את האי מייל של מי שיש לו מבלי להעתיקו מחדש בכל פעם מטופס הפרטים האישיים? תודה, ונוס

מרב.

New member
לא נכון שרוב האימיילים חסומים

של מיכל באמת חסום- אולי סימנת שם משהו, מיכל? אבל שלך וונוס- לא חסום. אם תגשו ל"חברי הפורום" תראו "מעטפה" קטנה ליד של שם שמסמנת שיש שם אימייל, בדקתי וראיתי שליד שמך וונוס יש מעטפית ואף נכנסתי וראיתי שהאימייל גלוי. לגבי אימייל- כנראה שאין דרך אחרת פרט להיכנסות לפרטים האישיים ומשם ללחוץ על האימייל. ואת יכולה כמובן תמיד להכניס לך את כתובות האימיילים למחשב הפרטי שלך בבית ולשמור שם, וכך הגישה היא מיידית ולא בתיווך הפורום באינטרנט. מרב

אנחנו בוגרי בלינסון

יש לנו דברים טובים להגיד עליהם כמו גם דברים פחות טובים הטובים - קיבלנו מענה לכל שאלה, יחס אישי נהדר, הקשיבו לנו וכבדו את רצונותינו הפחות טובים - יש הרגשה של יותר שמרנות מאיכילוב למשל למרות ששם לא היינו לדעתי - למעט בעיות מסוימות שהם אולי פחות בקיאים בהן לא ראינו סיבה לעזוב הסיבה היחידה שבעטיה רצינו לעזוב היתה שהיינו שם מספר רב של טיפולים - שישה - והנחנו שאולי כדאי לשנות מקום וכך לשנות סיכויים בקשנו צילום תיק כדי ללכת למנהל מחלקה בבית חולים אחר ולקבל ייעוץ ולשמוע האם יש פרוטוקול שהוא מציע שלא עברנו ידענו שאם נשמע את אותו פרוטוקול אז אין למעבר שום משמעות בהצלחה בבחירה, ליאור

salpter

New member
רציתי בדיוק לשאול אתכם ????.

א. בוגרים הכוונה , הריון שמקורו בבלינסון? ב. האם חייבים לעשות שם את בדיקת הדם ומעקב הזקיקים, היות ובי´´ח אינו בקרבת ביתי זה אומר 40 דק´ נסיעה הלוך ושעה וחצי חזור למקום העבודה שלי, זה אומר העדרות רבה לפעמיים בשבוע , והשאלה האם לא אוכל לעשות את הבדיקות בקרבת ביתי ולהגיע בצהריים עם תשובות או לחייג (שלמעשה נעשה כעת אם הרופא שלי) ג. אני הולכת לשיחת רופא באופן פרטי כי אני יותר מטופלת טלפונית (וורטואלית אני קוראת לזה)ונשמע לי מהכתוב כאן שרוב הטיפול בבי´´ח מתעסק בהתקשרות לאחות וכו´י בכלל לא שונה ממה שאני עוברת ? (אולי אני עושה טעות שכעת אני עוברת כי הוא בדיוק רוצה להעביר אותי לIVF ואולי שם ינסו עוד טיפולים נוספים)כמובן שהחלטה בידי אבל מה דעתכם?

אכן הריון בבלינסון

בהפרייה השביעית ואנחנו עשינו הכל פיזית ולא וירטואלית - לא יודע אם ניתן לעשות זאת ולפני שאיבות והחזרות באנו ללון אצל חברים בקרבת מקום כל פעם במקום אחר יש הרבה חברים באיזור... בהצלחה

דבורי

New member
"טיפול מרחוק"

אני מעולם לא הייתי מטופלת בביילינסון, אבל רציתי לספר מנסיוני על טיפול בבי"ח מרוחק: אני גרה בירושלים והייתי מטופלת ב"אסף הרופא". עשיתי את מעקב הזקיקים ובדיקות הדם בירושלים והעברתי את התוצאות בפקס, ואז הם היו מתקשרים אלי לתת הוראות להמשך הטיפול. חוץ מרופא אחד שעיקם את האף (ושניסיתי להתרחק ממנו גם מסיבות אחרות), זה עבד בסדר גמור. הגעתי לאסף הרופא רק להזרעות, ומדי פעם להתייעצויות עם הרופאים.

ונוס ..........

אני שמעתי על כמה חברות שלא היו מרוצות כלל לא מהרופאים ולא המטיפול ביה"ח השרון הוא עוד 5 דקות נסיעה משם והוא המקום בישבילך ויש לי שם חברות שמרוצות עד הגג ... אז תעשי את השיכול שלך בהצלחה
יונית

yaelhul

New member
ונוס, אני מטופלת בבלינסון (מגילה)

עד כה 2 הזרעות וכעת בטיפול הפריה ראשון. אני מאד מאד מרוצה. גם מהיחס, האיכפתיות, הבקיאות בתיק שלי ובקשיים הייחודיים שלנו, וגם מהמקצועיות, הרצון לעזור, להקל, ההתחשבות במכלול (מה נוח לנו, כמה זה עולה, יתרונות מול חסרונות, שיקולי הגיל וכו´), ובעיקר - ההתיחסות אלינו כאל אנשים נבונים שנתקלו בבעיה. לא אומרים לנו מה עושים עכשיו אלה חושבים ומתיעצים איתנו, מסבירים... זה עושה את כל ההבדל. כמי שברחה מבי"ח מאיר בגלל התיחסות לא אנושית (בלשון המעטה), אני לא הולכת לשום מקום אחר. יתכן שאחשוב אחרת במידה ויעברו עוד הרבה טיפולים ללא הצלחה. אני לא יכולה לדעת. ישנם שיקולים לכאן ולכאן במעבר למקום חדש: לחיוב ניתן למנות גישה חדשה ורעננה אל ה"מקרה" שלך, ואולי בעקבותיה פרוטוקול שונה של טיפול, שאולי הוא הוא המתכון להצלחה. לשלילה צריך להבין שבכל פעם הרופאים צריכים להסתגל מחדש אל הגוף שלך ולתגובותיו היחודיות. שינוי בפרוטוקול יכול לגרום גם צרות... מן הסתם לכל בית חולים יש את אותו אחוז הצלחות פחות או יותר, אחרת אלה עם ההצלחות באחוז גבוה היו מפרסמים את עצמם בכל העולם, ולא היו יותר בעיות פוריות נכון? ניסיתי להציג את התמונה המלאה. עכשיו תורך להחליט. יעל

למעלה