מעוניינת לעזור להמשך החקירה (מולא)

ד א

New member
מעוניינת לעזור להמשך החקירה (מולא)

אני צופה בתוכנית וכולי צמרמורות. בחודש דצמבר האחרון, עברתי מקרה דומה למה ששודר, וגם עם מולא. כשעברתי את ההטרדה, כפי ששידרתם, חשבתי שזו רק אני. העדפתי, לטובת עצמי, לשכוח מהמקרה מאשר להכנס לתביעות וחקירות. אני מכירה באופן אישי, עוד שתי נשים שעברו מקרה דומה עם מולא. רק אחר המקרה שלי, נודע לי שאני לא לבד ובכל זאת, הדחיה והגועל גרמו לי לנסות ולהשאיר את המקרה מאחור. חלפו כ-8 חודשים והכל חזר כאילו היה אתמול. כואב לי על המשפחה שלו אבל "כול כלב ביג'י יומו" כשפתם...

למעוניינת -

אשמח לעזור ,קחי עצה קומי וגשי לתחנת המשטרה הקרובה לביתך עוד היום. אל תנסי להשכיח את המקרה מזכרונך-טפלי בו ובעצמך. רק כך תוכלי להיות בטוחה כי נשים נוספות לא ייפלו קורבן בידי מולא. חוקר המבין לליבך.

mishory

New member
כתובת לתלונה במשטרה

שמי ניר מישורי ואני ראש משרד החקירות בתחנת משטרת נהריה. אני משאיר לך תגובתי ע"מ שתיצרי עימי קשר לצורך גביית עדותך בעקבות התוכנית ששודרה היום בערוץ 2. תוכלי לעשות כן בשתי דרכים : 1.בטלפון 9518410 - 04 מיום א' בבוקר או 9518444 ולבקש את ראש משרד החקירות. 2.במהלך שישי - שבת : 9518444 ליומן תחנת נהריה ולהשאיר מס' טלפון ע"מ שנוכל ליצור קשר בהקדם. ניר מישורי, פקד תחנת משטרת נהריה

לשדר שוב את מולא

אני מבקש ממך אמנון לשדר את התוכנית שדיברה על השיח' מולא עוד פעם כי יש עוד אלפים כמוני שרוצים לראות את זה מאחר שלא ראו את זה בפעם הראשונה וכולם לא מאמינים לזה ........................אני מקווה שתשדרו את זה שוב.......................ואם לא אולי תוכלו לשים כמה קטעים לצפייה פה באתר הזה ונוכל לראות את זה במחשב לפחות

למעלה