מעוניינת לעצב את חדרי

toxic babe

New member
מעוניינת לעצב את חדרי

יש לי חדר קטן בגודל נדמה לי 9/9, חדר מרובע. אז אני רוצה להכניס לתוכו יחסית הרבה דברים, איך אני יכולה לעשות את זה מבלי לגרום לחדר להיראות קטן מדי? אני צריכה שיהיה שם ארון, מיטה, שולחן כתיבה עם כסא, טלוויזיה על שידה ואפילו אשמח לשים איזה פוף. אילו אלמנטים עוד יכולים להפוך את החדר ליותר מעוצב ומסוגנן? אשמח אם תענו לי גם על זה. אגב, החדר עבר צביעה לא מזמן וכיום הוא צבוע בגוון אפרסק.

נומוש

New member
את יכולה לשלב בתוך הארון

פינת איפור ולוותר על חלקו (למשל לעשות 2 דלתות עד התקרה במקום 4 דלתות) ובחלק שנשאר פנוי למקם שולחן עבודה. אם הוא יהיה צמוד לקיר ולא על 4 רגליים זה ייתן הרגשה של מרחב. יש גם מיטות שנשלפות מתחת לארון, כלומר - הארון עומד על במה שבתוכה נמצאת המיטה- נשלפת על גלגלים. קצת פרוע ושונה אבל יופי של חיסכון במקום. בהצלחה

toxic babe

New member
זה רעיון מעולה! תודה!!

כבר חשבתי על זה פעם, לוותר על המדף שנמצא איפה שנמצאות שתי הדלתות שלמעלה ולנצל את זה כמתלה בגדים גדול יותר. חשבתי על אלמנט עיצובי של תמונות, קובץ מצורף. וכמובן שעל אותו עיקרון אפשר לקחת תמונה כלשהי ולחלק אותה לשלושת המסגרות. למיטה הוספתי שתי כריות נוי שתואמות לצבע הקיר, זה מוסיף המון. שולחן שצמוד לקיר על עיקרון של "מדף" יראה מאוד יפה בחדר.

פיטנגו4

New member
רהיט רב שימושי ל 9 מ"ר

במקום הרבה רהיטים, יפה לעשות רהיט רב-שימושי, כולו על קיר אחד. ארון עם 2 דלתות הזזה, צמוד בצידו לפלטת שולחן ארוכה, שבקצה המרוחק שלה יש "הנמכה" כמו מדרגה עבור ה-TV. שידה למטה (כתמיכה). רגלי המיטה ליד ארון ההזזה, נשאר בדיוק רוח לעמידה בין המיטה לארון. מעל השולחן מדפים "צפים", שגם הם יוצאים מצד הארון (כמו השולחן). המדף התחתון ארוך יותר, המדף העליון צר. כך (בערך) הממ"ד שלי, שהוא חדר אורחים/ספריה/טלויזיה/מחשב. אין בזבוז ולא נראה עמוס מידי. רצוי צבע בהיר לרהיטים. אפשר לשלב עם דלתות זכוכית חלבית או דלתות מראה. אפשר להוסיף מראה גדולה, כי מראות מגדילות את החדר. דרך אגב - 9*9 זה 81 מ"ר, חדר גדול... את התכוונת ל3*3 שזה 9 מ"ר. ----------------| | | | |---מדף-- | | | |-----מדף------- | | ארון | | | הזזה | | שולחן | | |-----------------------| | | | | TV | | | |---------| | | | ----------------|---------------------------------|

למעלה