מעוניינת לקבל מידע

havitush661

New member
מעוניינת לקבל מידע

על השבב Suprelorin מישהו ניסה? כמה באמת יעיל? איך זה בדיוק עובד?

superlorin

לאיזה בע"ח - כלב או חמוס? זכר או נקבה? ולאיזו מטרה?
בבעלי חיים שונים משמש לטיפול בבעיות שונות.

havitush661

New member
היי

כלבה בת 9 שסובלת מבריחת שתן מתוךשינה מאז שעברה את העיקור בגיל חצי שנה בערך. עד היום הייתה מקבלת סירופ. אבל עם הגיל בעיה הולכת ומחריפה. המליצו לי על השבב הזה אבל לא יודעת איך הוא בדיוק עובד ומה באמת אחוזי ההצלחה שלו

havitush661

New member
עדיין לא קיבלתי ממך מענה

אשמח מאוד אם תוכל לספר לי ברטים על השבב

מידע על suprelorin

שלום,
סליחה, תשובתך נפלה בין כל השאלות והתשובות והרגע ראיתי.
מקווה שעוד רלוונטי.
השבב שאת מתארת הוא הורמון סינטטי אנלוגי להורמוני המין המשוחררים מהמרכזים העליוניים במח - GnRH.
החומר גורם לעיכוב שחרור LH (הורמון מין) הנמצא ברמה גבוהה בכלבות מעוקרות.

השימוש בו כיום נעשה בעיקר בסוסות לסידור הביוץ והייחום, בכלבים זכרים כסירוס כימי ובחמוסים לבעיות בבלוטת האדרנל.
בכלבות נקבות קיים שימוש לבעיות של חוסר שליטה על שתן, אך השימוש אינו נמצא בהתוויה המקורית של המוצר.
לי אישית אין ניסיון איתו בכלבות.
אני ממליצה לך להתייעץ עם הוטרינר שלך, אם יש לו ניסיון או לבקש ממנו להתייעץ עם ד"ר סמדר טל, וטרינרית המומחית לבעיות פוריות בבעלי חיים.

בהצלחה,
אשמח לעדכון.
ד"ר סיגל קרופניק, וטרינרית.

havitush661

New member
עדכון

הספקנו כבר לשים לכלבה שלנו שבב.
קצת רקע: בורדר קולי מעורבת בת 9. בגיל חצי שנה עברה עיקור ומאז כבר 9 שנים סובלת מבריחת שתן מתוך שינה.
היו תקופות טובות יותר היו פחות. מקבלת סירופ כל השנים האלה.
לאחרונה שמעתי על השבב ולאחר דיבור קצר עם הוטרינר שלא נידב יותר מידיי מידע אבל אמר שעל הכלבה האישית שלו זה עבד החלטנו (אני ובעלי) ללכת על זה.
היום היא כבר שבוע וקצת אחרי, עדיין נותנים לה סירופ לגיבוי עד שהשבב יכנס לפעולה מלאה.
יש כבר שיפור משמעותי, הכלבה לא מתעוררת ב4 בבוקר רטובה ובלחץ לצאת החוצה לפיפי.
היא ישנה יותר טוב, ואנחנו גם הורדנו את המינון של הסירופ. וגם כשכן בורח לה פיפי זה לא בכמות שהייתה פעם, ממש בקטנה.
מקווה שעם הזמן השבב יכנס להילוך גבוהה יותר והשיפור יהיה מושלם.
תודה על המענה.

למעלה