מעוניינת לקבל פרטים

ממי*

New member
מעוניינת לקבל פרטים

עינת שלום, מכיוון שאני חדשה ולא יודעת מה להעביר לך על מנת לקבל פרטים על עצמי ועל בן זוגי אשמח אם תדריכי אותי בנושא.

ממי*

New member
מסיור בפורום הבנתי ש...

אני מקווה שכך עושים אני 3+2+1+4 משפחה 8+6+3+1 ת.לידה 22/7/1974 הוא 1+4+1+2 משפחה 6+5+9+1+5 ת.לידה 13/11/1975 בנוסף אשמח לדעת אם אפשר בנושא העבודה ?!

עינת

New member
היי ממי וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לפני שאני עונה לך חשוב לי לדעת האם הנכם נשואים וזאת כיוון שכמובן שיש שוני ביעוץ. אז כנראה שתזדקקי לעוד מעט סבלנות לפני התשובה... אור שפע ואהבה עינת

ממי*

New member
הי עינת סוף סוף ../images/Emo13.gif

אנחנו לא נשואים בנתיים. מחכה לתשובה

עינת

New member
היי ממי ועכשיו באמת סוף סוף ../images/Emo8.gif

קיימת התאמה מאוד גבוהה בינכם למרות שיש גם קשיים אשר נובעים מחוק המשיכה שבין מספרי 4 ו - 8 ,זהו קשר קרמתי. שניכם אנשים מאוד מיוחדים אשר פוסעים בתלם קצת שונה מהכלל ולכן יש בינכם הבנה מדהימה.גם היצירתיות שלכם מאוד מתחברת. בהצלחה
שפע ו
עינת

ממי*

New member
עינת חופשה נעימה ../images/Emo39.gif

מהם הקשיים אשר נובעים מחוק המשיכה שבין מספרי 4 ו-8 ומזה קשר קרמתי????? אשמח להיות בקשר איתך בדואר האלקטרוני, ושמח לקבל יעוץ מפורט יותר אם אפשר. תודה

עינת

New member
ממי ../images/Emo24.gif

קשר קרמתי הוא קשר גורלי אשר אלה אשר נמצאים בתוכו צרכים להשלים מעגל שנפתח בגלגול אחר. לגבי חוק המשיכה בין 4 ו - 8 אפרסם מאמר במאמרי הפורום בימים הקרובים ותוכלי להבין קצת יותר. אם ברצונך לפנות אלי במייל תוכלי לעשות זאת ע"י לחיצה על מייל למנהלת הפורום שנמצא בחלק העליון של הדף.
שפע ו
עינת

ממי*

New member
הי עינת המון ../images/Emo51.gif

עוד שאלה קטנה
מה שנוא העבודה ?????????? אני בפרשת דרכים הסטרית ! מבולבלת לגמרי , מה יש לך להגיד לי בנושא ??
והמון המון

עינת

New member
ממי ../images/Emo92.gif

ישנם דברים שאני חושבת שמקומם ביעוץ אישי ולא בפורום וזה אחד מהם. הפורום נותן נקודות לראיה ומחשבה אך אינו יכול להחליף יעוץ אישי מצטערת
שפע ו
עינת

למעלה