מעוניינת לקנות

Dorin555

New member
מעוניינת לקנות

שלום, אני מעוניינת לקנות נגן, ואני ממש לא מבינה בדברים האלה
ניסיתי לקרוא את המאמרים כדי לבחור מה לקנות, אבל לא הצלחתי. יש לי כמה שאלות: 1. השירים לנגני הMP3 מועברים באמצעות חיבור למחשב? 2. כמה עולה נגן עם זכרון של בערך 7GB? 3. לכל הנגנים יש גם מסך לאפשרות ראיית קליפים? 4. האם אפשר להעביר שירים מדיסק מקורי גם אם הקבצים שלו מוגנים? והאם זה נחשב צריבה? 5. מאיזו חברה ומאיפה אתם ממליצים לי לקנות? 6. אם תוכלו להסביר לי, מה ההבדל בין דיסקמן לMP3 לiPod? מצטערת על כל השאלות, ותודה מראש לכל מי שיענה לי

Sweety Shiri

New member
מצטרפת לשאלות... ../images/Emo3.gif

ומוסיפה עוד אחת... אני קצת בורה בדברים האלה, אתם יכולים להסביר לי על המשקל של הקבצים במחשב
M? MB? GB? ושוב, תודה מראש

יאיר B

New member
אלו מידות שאומרות מה גודלו של הקובץ

1KB=1000B 1MB=1000KB 1GB=1000MB המידות הללו נמצאות בשימוש של כל התקן עם זיכרון (מחשבים, מחשבי כף יד, זיכורנות ניידים, נגנים ועוד). אם את רוצה לדעת כמה שירים נכנסים בכל אחת מהמדיות הללו - בשאלות הנפוצות תמצאי את התשובה.

יאיר B

New member
אמממ...

1. שירים ניתן להעברי רק באמצעות חיבור למחשב. 2. אין 7GB, הכי קרוב זה 6GB. העלות שלו היא בין 1,500 ל-2,000 ש"ח - תלוי בדגם, ביצרן ובחנות שאת קונה בה. תריצי חיפוש בזאפ ותראי דוגמאות למחירים. 3. לכל הנגנים יש מסך, מלבד האיפוד שאפל (נגן פלאש). כל נגן מראה פרמטרים אחרים על המסך. 4. דיסק מוגן זו בעיה להעביר. דיסקים כאלו לא מנוגנים על מחשב ולכן העברה של דיסק כזה דורשת ידע. העברת שירים לנגן זו לא צריבה (אפשר לצרוב רק על CD). ההגנה הזו נועדה כדי שלא ניתן יהיה להעתיק את השירים למחשב ולהכניס אותם לרשתות שיתוף הקבצים. 5. על זה לא ניתן לענות בלי שתגדירי את המטרות של הנגן (ישמש לספורט, לנסיעה באוטובוס וכו'), את הקיבולת שאת רוצה ואת הסכום אותו את מוכנה לשלם. קחי בחשבון שנגנים טובים עולים הרבה. 6. דיסקמן משמיע מוזיקה ממדיה שנקראת CD שעליה צרובים שירים (בפורמט רגיל או בפורמט MP3 אם הדיסקמן יודע לקרא MP3). איפוד הוא עוד סוג של נגן שמבוסס על דיסק קשיח. מבחינת דרך העבודה שלו - הוא זהה בדיוק לכל נגן מבוסס דיסקשיח אחר. הוא מאוד מפורסם בעולם, בעיקר בארה"ב. יש לו את הייתרונות שלו ואת החסרונות שלו.

Dorin555

New member
תודה רבה על התשובות../images/Emo140.gif

ישלי עוד כמה שאלות.. 1. יש נגנים עם 10GB? או שהם מגיעים עד 6GB? מה זה זאפ? 2. אפשר לראות על המסך קליפים או שהמסך משמש רק למספרי שירים וכו'? 3. הנגן ישמש בעיקר לנסיעות ולהליכות, לא לריצה. 4. מהי הסביבה של המחירים של הנגנים? ושוב תודה

matke

New member
../images/Emo3.gif

1) היום אין נגנים עם 10 ג'יגה. הכי קרוב הם אלה עם ה20. 2)יש נגנים שמראים קליפי כמו הH320 אבל תקחי בחשבון שהמסך קטן. ובדרך כל המסך משמש כדי לדפדף בין השירים (וזה מראה שמות של שירים לא מספרים
) 3)מחירים של נגנים מבוססי דיסק קשיח מתחילים מ1000 עד 2000 בערך.

Sweety Shiri

New member
על מה אתה ממליץ../images/Emo35.gif

איפוד או MP3
ובאמת תודה על כל התשובות שלכם

matke

New member
אמ...

איפוד זה סוג של נגן אמפי 3 פשוט הוא יותר מפורסם. וזה מאוד תלוי בצרכים שלך. (לי יש איפוד ככה שאני די משוחד
)

Dorin555

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

מאיזו חברה ואיפה אתם ממליצים לי לקנות נגן
וכמו שכתבתי מקודם, שימושו יהייה לנסיעות ולהליכות..

matke

New member
קצת יותר פרטים...

מסך צבעוני? מראה סרטים? מכיר

Dorin555

New member
אממ..

לא חובה מסך צבעוני וסרטים. מחיר..אממ כמה שיותר זול

יאיר B

New member
כנסי לזאפ - קישור בפנים

תטיילי קצת באזור הנגנים, תראי דגמים, מחירים ותגבשי לעצמך את מה שאת רוצה. זה מאוד קשה להמליץ על נגן בלי לדעת מה את רוצה (אפילו בכללי). כמה מילים על סוגי הנגנים: 1. נגנים מבוססי פלאש - עד 1GB, קטנים מאוד, עמידים. 2. נגנים מבוססי דיסקשיח: מתחלקים לשני סוגים: א. מבוססי מיקרודרייב - עד 6GB, קטנים ב. מבוססי דיסק קשיח (כמו במחשב, אבל יותר קטן) - גדולים יותר, מ-20GB ועד 60GB (ויש גם יותר), יקרים. מה שאני אציע כדבר ראשון לפני שאת נכנסת לזאפ: תתרחקי ממותגים לא מוכרים. השמות המוכרים: IRIVER, CREATIVE, RIO, IAUDIO, IPOD, SONY, לא דווקא לפי הסדר הזה.

Dorin555

New member
אוקיי..

נכנסתי לאתר ואני מתעניינת בiPod הזה מה דעתכם עליו? ומה הכוונה ב"איאפשר לנהל את השירים דרך האייפוד עצמו" (חלק מתגובה) ועוד שאלה, האייפוד עובד על סוללות? או שהוא צריך הטענה כל כמה זמן? אם כן, כמה זמן בערך האייפוד יכול לעבוד רצוף?

matke

New member
הנגן מאוד טוב.../images/Emo13.gif

והאיפוד עובד על סוללה פנימית שצריכה טעינה כל כמה זמן. (כמו בפלאפונים.)

Dorin555

New member
אהה..תודה

איך מוחקים שירים מהאייפוד? ומה הכוונה ב-איאפשר לנהל את השירים דרך האייפוד עצמו?

למעלה