מעוניינת לקנות

matke

New member
אמממ...

איך מוחקים שירים מהאיפוד? עם האיפוד מקבלים תוכנה (itunes) שדרכה את מעבירה שירים לאיפוד ומוחקת ממנו שירים (מסדר את השירים בקיצור.) והוא התכוון שאי אפשר לסדר את השירים בתוך האיפוד (רק דרך המחשב אפשר.)

יאיר B

New member
אכן האיפוד הוא נגן נחמד וטוב, אבל..

הייתי מציע שתראי גם את ה-H10 של IRIVER. יש הרבה דמיון בין שני הנגנים (למרות שה-H10 מכיל יותר אשפרויות כמו רדיו ואפשרות הקלטה, הוא גם מגיע עם אביזרים שאין באיפוד כמו נרתיק ומטען, שבאיפוד עולים כסף נוסף אם רוצים אותם, אבל ניתן להסתדר גם בלעדייהם). בנוגע לתגובה: ניהול שירים הכוונה היא למחירה של שירים או העברה של שירים לתיקיות אחרות (אם השירים מסודרים בתיקיות). את כל הניהול של השירים עושים באיפוד (וברוב הנגנים) דרך המחשב. כל הנגנים עובדים על סוללות, חלקם עובדים על סוללות רגילות (AA/AAA) ולחלקם יש סוללות נטענות ייעודיות לנגן. האיפוד עובד על סוללה יעודית נטענת. הטעינה של האיפוד מיני מתבצעת באמצעות חיבור ה-USB שבמחשב. את הסוללה מטעינים כשהיא נגמרת, וכשהיא מלאה היא מחזיקה כ-12 שעות נגינה.

Dorin555

New member
יואוו תודה על כל העזרה שלכם../images/Emo70.gif

אין לכם מושג כמה עזרתם לי
אם יהיו לי עוד שאלות, אני אחזור
ושוב תודה

Dorin555

New member
אהה אז..

גם באייפוד שהבאתי אליו קישור אפשר לעשות תיקיות?

matke

New member
כן.

אבל לא את עושה את התיקיות הוא מסדר לך אותם לבד. ועם את רוצה יש פורום איפוד. (1104)

Sweety Shiri

New member
עוד משהו קטנטן

תודה רבה רבה על כל העזרה שלכם. אני הסתכלתי באתר ואהבתי את הנגן הזה. אני אשמח אם תכתבו את דעתכם עליו...
ושוב, תודה רבה|!
ומה זה מבוסס קשיח?

נדב8

New member
זן מיקרו של קריאטיב

אחד המומלצים של הפורום. מבוסס דיסק קשיח, זה אומר שבתוך המכשיר קיים הארד דיסק קטנצ'יק כמו במחשב אבל יותר קטן, שמכיל במקרה של המכשיר שאת רוצה לקנות 5 ג'יגה. אני אמור לקבל את המכשיר הזה שבוע הבא מאמא של חכר שלי שחוזרת מחול. יש אותו פה לעוד מישהו או שתיים בפורום הזה...

יאיר B

New member
מכשיר חמוד, תוכנה מאוד ידידותית

(לדעתי). גירסת ה-5GB מגיעה עם מירב האיבזור וכוללת ספק כוח (מטען) וקליפס מיוחד למכנסיים (כמו לפלפונים). דיסקשיח זה כמו שנדב אמר. אין למכשיר כפתורים - הוא עובד עם מסך מגע (מעין טאצ'פד). לוקח קצת זמן להתרגל, אבל אחרי שמתרגלים השליטה בנגן מאוד מהירה. אני מאוד מרוצה ממנו (בינתיים, מקווה שלא יהיו בעיות!)

למעלה