מעוניינת לקנות..

מאוהבת24

New member
מעוניינת לקנות..

שיניי פיל למישהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא את זה?

AntilopA2

New member
את רצינית?

למה שתרצי לקנות משהו שכרוך בכל-כך הרבה אכזריות?

לאיזו מטרה? שנהב גולמי?

שנהב שכבר עובד לפסל או לתכשיט? שנהב לא מוצאים פתאום... צריך מקום עם פילים וגם אז רק אם פיל מת או שנשברת לו החט ניתן לקחת ממנו את השנהב. זאת בדיוק הסיבה לאיסור בסחר בשנהב. על מנת לקחת מהפיל את השנהב צריך להרוג אותו. אם לא היו אוסרים את הסר בשנהב סביר להניח שהפילים באפריקה היו נכחדים. הם הגיעו לסכנת הכחדה חמורה בשנות ה- 80 וב- 1990 חוקקו את החוק האוסר סחר בשנהב.

AntilopA2

New member
תגידי לא אכפת לך שזה כרוך

בהרג פילים? זה שבא לך שנהב יפה באמת שווה בעיניך יותר מהחיים שלהם? ולמה את חושבת שנעזור לך בזה?

אנטילופה...

אני בטוחה שהמאוהבת לא רוצה להרוג אף פיל... אל תתרגזי זה שהיא לא רוצה לגלות למה היא צריכה את השנהב זה באמת תמוהה, אבל זה לא שבאמת אנחנו יכולים לעזור לה... כי הרי אין לשנו שמץ של מוזג היכן ניתן לקנות בשוק שחור שנהב פילים.. אז אין לך סיבה להתרגז ולתקוף (דרך אגב, את עושה את כמעט לכל מי שששואל פה שאלות), עדיף להסביר יפה ובעדינות. אנשים מקשיבים יותר טוב מאשר כאשר מתיחים בהם כעס. אנטילופות הן בעלי חיים מאוד שלווים ועדינים... אז תשתלבי בעדר ותנהגי כמו כל הח'ברה...

AntilopA2

New member
אף אחד לא צריך שנהב

עד כדי כך ששווה בשביל זה להרוג פיל לי זה נראה שהיא רוצה שנהב ולא כל כך אכפת לה במה זה כרוך

למעלה