מעוניינת לרכוש משאבת לקטינה

מעוניינת לרכוש משאבת לקטינה

כן, לא התבלבלתי, אני מעוניינת לרכוש.
כרגע אני משתמשת בשל יד שרה כי ויתרתי על המלחמה עם הקטן והחלטתי שעדיף לשמור את כוחות הנפש לדברים אחרים כך שהיום הוא אוכל רק שאוב.
בקרוב אצטרך להשיב את המשאבה וחבל לי להפסיק משום כך את השאיבות (בכ"ז, אף משאבה לא מתחרה עם הלקטינה)
אחרי שאסיים להניק אשאיל את המשאבה לאמהות כמוני הזקוקות לכך.

מי יודעת כיצד ניתן לרכוש ולא דרך בפקס? (פער המחירים בין משאבה באמזון לאותה משאבה דרך בפקס אדיר...)
האם יש עוד מי שמוכר אותן בארץ?

לקטינה למכירה

הי יעל

אני לא מכירה מישהו אחר שמוכר את הלקטינה.. מצטערת..
ביפקס אם היבואנים של מדלה.. ולכן אינני בטוהח שיש משיהו שמוכר אותה בארץ.
אבל - נסי אולי ביד 2 - לפעמים - יכול להתמזל המזל ואולי יש איזה מישהי שפעם קנתה..
באופן כללי - אם את מוצאת בחו"ל בזול יותר - למה בעצם לא לקנות שם ?
רק שימי לב לעלויות משלוח ומכס שיכולות להעלות את המחיר מאוד.

מה עם לשכור במקום אחר ? יכול לבוא בחשבון ?
אם כן - כיתבי ואעלה פה שמות נוספים.

בהצלחה יקירה,
וכיתבי לנו אם תמצאי מקור אחר לקנייה..

באמאזון ניתן לרכוש כמעט 3 משאבות

במכיר שבפקס מוכרים בארץ.
הבעיה שלי היא מה יהיה עם שירות, תיקונים וכדו'... וגם החיבור החשמלי שונה.

איפה בכלל ממוקמת מדלה? בארה"ב או באירופה?
אני רוצה לרכוש לא רק בשביל עצמי אלא כדי שבעתיד אוכל להקל על עוד אמהות הזקוקות....

את מעוניינת בלקטינה בלבד ?

אני יכולה לומר מניסיון של שואבת שהתחלתי עם הלקטינה והיום אני שואבת עם הפרי סטייל והיה חלון זמן ששתיהן היו ברשותי.
מהניסיון שלי לא הרגשתי הבדל בעוצמות שאיבה הלקטינה אמנם נותנת הרגשה קצת יותר חזקה אבל במבחן התוצאה לא היו הבדלים מהותיים בכמויות.

בסופו של דבר אני מרוצה יותר הפריסטייל בזכות השאיבה המהירה יותר בהתחלה, זה יותר נעים להתחיל את השאיבה באופן הזה לעומת הלקטינה.

אני לא יודעת כמה עולה לקטינה אבל פריסייל זה בסביבות 1500 אאל"ט וגם ניתן להשאיל אותה לתקופות יותר ארוכות

מיכל 2and1

New member
ממליצה לך מאוד על פמפ אין סטייל

לא אוהבתי את הלקטינה.. מסורבלת וגדולה מידי ומרעישה מידי..
ה פמפ אין סטייל היתה החברה הכי טובה שלי בימי ההנקה העליזים שלי.. לקחתי אותה כול יום לעבודה ולפעמים לקחתי אותה לימיכיף, לבתי קפה, מסעדות ,הצגות , סרטים .. היא ראתה הכול (לא העזתי להשאיר אותה באותה
היא היתה יקרה מידי לליבי שיגנבו אותה ולרוב שאבתי בנסיעה בדרך לבילוי..)
שילב מוכרים את הפמפ אין סטייל...
אני לא מכירה את הפרי סטייל...

אם תחליטי על פריסטייל

אני כנראה רוצה למכור את שלי.
ולגבי הפאמפאין סטייל- יש לי גמח עם עשרים משאבות כאלה ויכולה לומר לך מהניסיון של עשרות הנשים שהשתמשו ומשתמשות בה שהיא ממש ממש מעולה. וגם אני השתמשתי בה מדי פעם והיא אכן ממש טובה.
והפריסטייל גם מעולה מעולה. היא ממש נוחה.
לגבי הפריסטייל- היא בעקרון גם של הגמח, אבל היא לא כל כך מתאימה להיות משאבת גמ"ח- לכן אני מעדיפה למכור אותה ולקנות פאמפ אין סטייל נוספת.
אם את רוצה- דברי איתי במסר

למעלה