מעוניינת לרקוד- תגובה לנשוי הנחמד

opel33

New member
מעוניינת לרקוד- תגובה לנשוי הנחמד

הנני פנויה ביני שני בדרך כלל ואני מעוניינת ברקדן מעולה שרוקד בלי יהירות שנותן תשומת לב והרגשה נעימה להימצא בנוכחותו.

ל-OPEL33 .מדוע רקדן מעולה.אולי הוא

לא רקדן מעולה וזקוק לבת זוג שתאפשר לו להשתלב בריקודי הזוגות ולעזור לו כצת בכיוון.האם את מטילה ספק שבקשתך לא אנוכית.הבקשה שלך ושל עוד רבים כמוך בארצינו מאד מרגיזה.רוקדים ורוקדות שבאים מחו"ל לא מבקשים בקשות כאלה,הם פשוט עוזרים למתקשים במספר ריקודים שהרוקד לא מיומן בהם מספיק. זאת גם הבעיה שלי מספר שנים בריקודים החדשים אף בחורה לא מוכנה להמשיך לרקוד אתי אם היא מגלה שאני לא יודע לרקוד ריקוד אחד למרות שאני רוקד יפה וכמעט ברציפות 27 שנים.לזה אני קורא הישראלי המכוער.לפעמים קורה שאני מגיע לחוג חדש למתחילים מהצעד הראשון ובת זוגי אומרת לי "אני מקוה שאתה יודע לרקוד טוב ואם לא אז לא אמשיך לרקוד אתך".ראית איזה הערה מבחורה שאף פעם לא רקדה ריקודי עם בזוגות.אני לא ממליץ שאת ראויה לבן זוג שירקוד איתך.

MosheFromNY

New member
אל תעלב ... לא שוה ...

המוניטין שלך נפגע ???? אל תשים לב ... יש כאלה שתמיד חושבות שהם ה"טובות ביותר" ושהן ה"ידעניות". אז מה היא עושה בחוג מתחילים מצעד ריאשון?!!!! סיגנון הריקוד הוא זה שיקסים את בת זוגתך ולא אם אתה יודע או לא יודע את הצעדים. מעט חושניות, מבטים עם חיוך רחב. בקיצור שחק את המחזר, גם אם אין לך כונות רציניות לקשר מתמשך . אם אתה מצליח להישתלב בריקוד גם שאתה לא יודע את הצעדים אתה המלך . ועוד עם ותק כמו שלך ....

למשה.תודה לך על התשובה היפה

שלך והממצה.כל מה שכתבת הוא נכון ובתבונה רבה.רק שלי יש בעיות עם השניים שלי שלא נפתרו במשך כשנתיים וזה מפריע לי להתנהג לפי הטבע שלי ומפריע לי לדבר ולחייך במבטים בחינניות בחופשיות .

חן חן

מחמיא לי שאת רוצה לרקוד איתי אבל אני לא חיפשתי בת זוג לריקודים אלא חוג ביום שני לידידה ואני נאנמן לבת זוגתי ביום חמישי מקווה שתמצאי בן זוג שיענה לצפיות המיוחדות שלך

דרור שפ

New member
תגובה מדרור

בדכ במרביתם המכריע של המקרים מי שנראית טוב הכוונה פנים וגוף שיודעת לרקוד פחות או יותר ובעלת אינטליגנציה מסויימת לא תהיה שום בעיה למצוא חתיך רקדן טוב וסימפטי - תאמינו לי מנסיוני הלא מבוטל

למעלה