מעוניינת לשמוע לגבי מרכזי טיפול

newKiticat

New member
מעוניינת לשמוע לגבי מרכזי טיפול

אני בת 20, וסוכרתית (מטופלת באינוסלין) לא מאוזנת. יש לי בעיות אכילה. (מקיאה, צמה, מתעמלת הרבה יותר מדי) למרות שאני במשקל עודף גדול. לאחר שנים רבות החלטתי לשים סוף לזה. אני לא מכירה ולא יודעת. מאיפה מתחילים, מה מחפשים, ואם דיאטנית מסויימת תענה על הצרכיים של הסוכרת ובעיות האכילה גם יחד. תודה למשיבים...

כנסי

טוב קודם כל אני אמוד שמחה שהחלטת לשים לזה קץ... ועכשיו עדיך ממאוחר יותר, את צריכה לפנות ליעוץ תזונתי כלומר דיאטנית כי הגוף שלך לא מאוזן לפי מה שכתבת בהודעתך הקאות צום ושעות ירת של ספורט גומרות טוטאלית את הגוף ומותירות אותו בהלם מה שלא בריא לו... תחילה עלייך לגשת לדיאטנית ולספר לה מה החלטת ואת "העבר" ומה שעבר גופף היא תדע אני חשובת אך לטל בך אולי תערוך לך בדיקות דם ושתספרי הל יכול להיות שכדאי מאוד שהיא ת]נה אותך לפסיכולוג קלניי המתמחה בהפרעות אכילה כי דיוע שבעיה כמו שלך פותרים לו רק מבחינה פיזית אלא גם מבחינה נפשית בהצלחה =)

טיפול

את זקוקה לטיפול של דיאטנ/ית, וכאלה שעובדים בקופת החולים שלך ידעו לשלב בטיפול גם את העובדה שהינך סוכרתית, רצוי לברר במוקד מי מטפל בהפרעות אכילה ולקבוע אליו. כמו כן כדאי שתמצאי פסיכולוג/ית שמתמחים בטיפול בהפרעות אכילה שכן שהטיפול יהיה רב מקצועי. אל תחכי קבעי תור עוד היום.

למעלה