מעונין ב-בלסטר צריך עזרה

צציונה

New member
מעונין ב-בלסטר צריך עזרה

אני מעונין לירכוש טרקטורון בלסטר ? אני צריך עזרה והמלצות ממי שמבין בכלים הללו אני לא מיתכון לירכב איתו בצורה חריפה אלה רק לטיולים לא יותר מידי חזק.

kachlon haim

New member
למה בלסטר .?

לא חלילה שיש לי נגד בלסטר ,,,, אבל אם טיולים אתה מבקש אז מלכתחילה יש לחפש כלי חזק יותר ורחב יותר עם אפשרות נשיאת מטען טובה יותר ומיכל דלק גדול יותר , ומנוע אמין יותר שיוכל לעמוד במעמסה של טיול ארוך , וכמובן הנעה כפולה . בקיצור , עשה חשבון כמה אתה מוכן להשקיע בתחביב הזה וייתכן שכדאי שתחפש משהו אחר .

צציונה

New member
הבלסטר זול יחסית

החזקה זולה ולכן אני חושב לכיוון הזה עוד חבת דעת של מבינים בעינין יעזור לי מאוד או אלטרנטיבה אחרת???

kachlon haim

New member
בלסטר

עשיתי מעט שעורי בית בנושא בלסטר , הכלי מוגדר ספורט פנאי ולא ממש טיולים , כדאי לבדוק מה הצרכים שלך ואז נוכל לסייע ככל שניתן בכיוון כללי למה שעדיף עבורך . התקציב לבלסטר עומד כיום על 15000 ש"ח , תקן אותי אם אני טועה , במחיר הזה תוכל למצוא כלים מתאימים יותר לטיולים . בנושא אחזקה זולה , טרקטורון הוא לא כלי זול לאחזקה !! הכלי נוסע במרבית חייו בשטחים קשים ואבק מאמצים ומה לא ... טיפול תחזוקתי נכון כמו גירוז חיזוק וניקוי פילטרים יכול לצמצם הרבה מהוצאות עתידיות , בכל מקרה לדעתי כלים ישנים יותר שמתאימים לתקציב של 15000 ש"ח מתאימים לטיפולים אישיים בבית ולצמצום הוצאות .

למעלה