מעונין ליקנות sandisk האים שווה?

ben4ben

New member
מעונין ליקנות sandisk האים שווה?

שלום לכולם! אני רוצה ליקנות sandisk512mb עקב התקציב הנמוך... אז לפני רציתי להתעיץ איתכם. 1)האם הוא שווה ביכלל 440 שקל?או שאם יש פה מישהו שמכיר משהו יותר טוב במחיר יותר זול או באותו מכיר (אני מעדיף ליקנות מחנות ולא דרך המחשב. רצוי חנות במרכז-דרום) 2)האם יש אותו בעברית? ואם לא האים תיצא הגירסה העברית? לוקח הרבה זמן עד שיוצא בדרך כלל? האם אפשר להתקין בלי בעיות 3)האם הוא עושה בעיות? טוב שיגעתי אותכם אז בקיצור האם הוא נגן טוב דרך אגב הוא מקליט טוב? ככה מ- 5-10 מטר אפשר לישמוע? בתודה רבה מראש: בן

נדב8

New member
תשובות

1) כשמדברים היום על נגנים טובים בתקציב נמוך מדברים על סאנדיסק. אם תקרא את השורה האדומה בראש הפורום תוכל להווכח לכך שזהו הנגן שאנחנו ממליצים לכל האנשים שמגיעים לפורום הזה עם דרישות כמו שלך. 2) אין אותו בעברית, אני לא חושב שיהיה בזמן הקרוב. הוא קל לתפעול לפי מה ששמעתי. 3) אם כל נגן לפעמים יש בעיות, אבל עם הדגם הזה לא היו בעיות מיוחדות, שאני מזהירים בפניהם.

td12

New member
תשמעמו

אני קניתי לפני שבוע סאנדיסק סאנסה 1 G עכשיו אין מה לדבר שווה כל שקל ויותר ויותר. לא תצליחו להגיע לאיכות סאונד יותר טובה( אם הסאנדיסק שלכם מכוון) איזה יופי של באס וצילילם נקיים, והאוזניות שמגיעות מעולות, המכשיר קטן נוח ויפה ויחסית זול. ביום שישי חבר שלי בא לכיתה עם h10 של איריבר, עכשיו שומעים לא משו בכלל למרות שניסיתי לכוון, לא מתקרב לסאנדיסק שלי, מה גם שהווליום יותר נמוך מגנרי (אולי יש הגבלה אצלו או משהו) אבל עדיין, על מה כל הרעש תנו לי את שניהם ואני בוחר בסאנדיסק. בן, לך על הסאנסה 512 בעינים עצומות. הרווחת.

gt-master

New member
זה חזי מכוכבי השכונה??

אתה מה זה נשמע כמוהו ("באמא שלי"). א.בן לא דיבר על ה סאנסה. ב.יצא לי לשמוע את הסאנדיסק ואני רוצה להגיד עליו כמה מילים: סאונד: נשמע סבבה.לא רע בכלל ואפילו הפתיע אותי לטובה אבל מומלץ להחליף את האוזניות שלו(אני שמעתי באוזניות של האיריבר). רדיו: קולט מצויין. נוחות תיפעול: כולם אומרים שהוא נוח ושהאיריבר מסורבל.אז בשבילי ההיפך.הוא לא יותר נוח ואני חושב שתפנימו את זה שנגן קטן עם הרבה אופציות ,לא יכול להיות פשוט. חייבים קומבינות כדי לתפעל הכל עם 3 כפתורים וג'ויסטיק. הקלטה: מקליט רק ממרחק שיחת טלפון (ס"מ מהפה) ואיכות לתזכורות בלבד. אין אופציית הקלטה מרדיו. איכות בנייה: הנגן מרגיש מאוד זול.כפתורים מבאסים ותחושה כללית של מוצר שעלול להיתפרק . סיכום: אני לא ממליץ על הנגן מכוון שהיתרון שלו בהיותו זול כבר דיי נעלם. המחיר של נגני איריבר ירד ובשביל עוד 50 ש"ח כבר עדיף איריבר בהרבה.

ben4ben

New member
טוב תשמעו:...

אני ממש לא מבין בכל השמות האלה שהבאתם לי... אז אם תוכלו לעשות מיצווה ולהביא לי קישורים (רצוי בעברית) של מכרזים כתבות וכל דבר שמדבר על הנגן שאתם ממליצים... אני יותר מעדיף שהוא יהיה איכותי וחזק..שלא ישבר אחרי חודש... ועד 500 ש''ח באמת תודה למי שענה ועוד יותר תודה למי שיענה: בברכה: בן.

td12

New member
כנסו שתיכם

אני יודע שבן לא התכוון לסאנסה, אז מה, לזה אני התכוונתי. בן, לסאנדיסק 2 2 נגנים 512, זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137862 זה סאנסה שאני ממליץ לך עליו וזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38387 שאני לא יודע איך הוא אבל הסאנסה ניראה עדיף, יותר נוח, יותר יפה, בעל חריץ הרחבה. הקלטה זה לדעתי לא חשוב, ואין בסאנסה. רדיו יש, שומעים נקי. עכשיו gt-master, הסאנסה מעוד נוח לתפעול, כפתורים גדולים מקדימה, שום מרגיש זול, ממש לא! ואין שום קומבינות. תחושה של סיפוק מהקניה +++. עכשיו סאונד, עובדה! שכולכם תדעו מה לעשות אם זה חדש לכם, אני בדקתי בין הסאנסה שלי לאיריבר h10 שלי יותר טוב. gt- master אני לא יודע אם המאפיינים היו מכוונים ששמעת, אבל אני עם הסאנסה שלי מגיע לרמה כל כך טובה של סאונד ממש מקצועית, לא רואה את האיריבר וגם בו הגעתי לרמה מקסימלית. ואני לא אומר סתם, אני עוסק בסאונד מקצועי ועובד עם מערכות מצקצועיות 4 שנים, יש לי ציוד רציני בבית ואני יודע מה אני אומר, ואני בטוח שכיוונתי את 2 הנגנים בצורה מקסימלית. בהנחה שהקובץ איכותי. עכשיוט באיריבר יש ווליום חלש מאוד, זאת עובדה, אולי אפשר להסיר את ההגבלה. וגם האוזנית????? הצחקת אותי!!! עם האיריבר h10 הגיעו אוזניות כפתור רגילות ופשוטות וסופר לא נוחות באוזן!!!!! עם הסאנדיסק מגיעות אוזניות יפות קודם כל, סגנון אטמים שמונעים רעשים חיצוניים וסט של 3 גומיות, אם הם לא נכון תחליפו את גודל הגומי בוזניה זה משנה הכל, האוזניות מקבלות ווליום מאוד מאוד גבוהה בלי לפגוע באיכות, ובנוסף מספקות סאונד מעולה. אם אמרת של הסאנדיסק סבבה אז האיריבר בסדר לא יותר! להחליף את האוזניות שמקבלים עם הסאנסה.....רק טיפש יעשה את זה, אין מה לשפר לא בסאונד ולא בעוצמה כי הם מקבלות עוצמה מקסימלית מהמכשיר שאגב מאוד גבוהה. והבדיחה עם חזי מה קשור??? שאני יבין?

td12

New member
ובקשר למחיר

gt-master תראה לי איפה אתה קונה איריבר 512 במחיר של עוד 50 שקל???

gt-master

New member
בזה אתה צודק

ההפרש הוא כ 100 ש"ח. סאנסה בסביבות 500 (קצת פחות תלוי איפה) איריבר IFP 795 בסביבות 615 ש"ח ע"פ זאפ

gt-master

New member
שתיכם זה לבנות.שניכם זה לבנים

קודם כל תלמד לכתוב נכון אם אתה רוצה שיתיחסו אל דבריך ברצינות. "הקלטה זה לדעתי לא חשוב"- לדעתך.שי כאלה שזה חשוב להם והם צריכים את זה. "ואין שום קומבינות"-קומבינות מלשון קומבינציות.ללחוץ לחיצה ארוכה כדי לעבור או להיכנס לתפריט זה מבחינתי קומבינה כדי להוציא מחלצן אחד שתי פעולות. "אני לא יודע אם המאפיינים היו מכוונים ששמעת, אבל אני עם הסאנסה שלי מגיע לרמה כל כך טובה של סאונד ממש מקצועית, לא רואה את האיריבר וגם בו הגעתי לרמה מקסימלית"-מה זאת אומרת מכוונים לרמה מקסימלית? מה זה כיוון הצתה במנוע? אתה מתכוון ל EQ וזה כיוון שמכוונים על פי טעם אישי והוא משתנה משיר לשיר וגם מאוזניות לאוזניות. "אני עוסק בסאונד מקצועי ועובד עם מערכות מצקצועיות 4 שנים, יש לי ציוד רציני בבית ואני יודע מה אני אומר, ואני בטוח שכיוונתי את 2 הנגנים בצורה מקסימלית"-עוד פעם אתה חוזר על השטות של כיוון מקסימלי. אם היית מקצועי היית יודע שצריך להשוות בין אותם קבצים בדיוק ועם אותם האוזניות. "וגם האוזנית????? הצחקת אותי!!! עם האיריבר h10 הגיעו אוזניות כפתור רגילות ופשוטות"-דבר ראשון אתה יכול לצחוק,זה בריא. דבר שני הפלת את עצמך בפח-איריבר ידועים בזה שהם מספקים אוזניות מסוג Sennheiser mx300 שהם נחשבות לאוזניות ברמה גבוהה. "להחליף את האוזניות שמקבלים עם הסאנסה.....רק טיפש יעשה את זה, אין מה לשפר לא בסאונד ולא בעוצמה כי הם מקבלות עוצמה מקסימלית מהמכשיר שאגב מאוד גבוהה"-עוד משפט שבנוי בצורה לא הגיונית (לכן זה הזכיר לי את חזי). זה נכון שרק טיפש יקנה סאנסה וישקיע 300 ש"ח באוזניות טובות. מי שקונה סטנדיסק הגיוני שהוא יסתפק באוזניות שבאות(שיתכן והם לא רעות) אין מה לשפר בסאונד ובעוצמה כי מקבלות עוצמה מקסימית מהמכשיר??? מה זה אומר? א.לפי מה שאתה אומר הסאנסה הוא פשוט המכשיר הכי איכותי בעולם.אין מה לשפר. תשמע.אם החבר שלך הכניס אוזניות של 10 שקל לH10 ועם זה השוות,אז זה מסביר הכל. סיכום: אני לא אמרתי שסאנדיסק חרא.ההפך.ביצועים מפתיעים. אבל להגיד שזה עדיף על איזה שהוא מכשיר של איריבר זה היסחפות.

meijin007

New member
שתיכם זה לא מילה תקינה,

אם כבר. אין שתיכם, יש שתיכן

ben4ben

New member
טוב בקיצור אחרי כל הריבים:

אתם ממליצים על סאנסה או איריבר ואם אפשר בבקשה לתת תמונה של האיריבר כי לא יודע על מה אתם מדברים. ויש לי עוד שאלה: מה דעתכם על הנגן הזה שבקישור למטה? כי פשוט ראיתי אחד כזה בדיוק רק של חברה אחרת (חברת smart) ושמעתי די טוב אני לא ממש מבין בזה אז אני לא יודע מה זה איכות.. בקיצור זואת שיש לה את זה אמרה לי שיש לה אותו מהחופש הגדול ואין בעיות... אז למי שיש מה עדיף? סאנסה? איריבר? או מה שבקישור? אפ אפשר לתת יתרונות וחסרונו בכל אחד. בתודה רבה רבה באמת! בן.

יאיר B

New member
הנגן שהצעת הוא נגן ג'נרי. אנחנו לא

ממליצים עליו (קרא קצת במאמרים). בין הסאנדיסק לאיריבר - אני מציע את האיריבר (כמובן שהמחירים שלהם שונים). תמונות אתה יכול לראות באתר איריבר (יש בקישורים).

td12

New member
תגובה

מזה משנה אם יש לי שגיאות מידי פעם? אני כותב מהר אז אני לא מקפיד, וזה לא העיקר. "ואין שום קומבינות"-קומבינות מלשון קומבינציות. לזה בדיוק התכוונתי. כן לא צריך ללחוץ לחיצות ארוכות ועל כמה מקשים וכו, שליטה פשוטה. כיוון מקסימלי, התכוונתי לEQ גם ויש גם עוד אופציות של שינוי הסאונד במכשיר. נכון שזה משתנה משיר לשיר וקשור לסגנון, השוותי בין כמה סגנונות ובכל אחד כיוון משלו. אני יודע שזה גם טעם אישי אבל זה היה לפי דעתי ואני יודע איך זה צריך להשמע. כיוונתי אקוליזר במלא מסיבות. כשאתה תשמע אם הmp3 אומנם לא תיגע כל המזן באקוליזר אבל צריך להגיע לנקודה בה תהיה מרוצה. השוותי בין האוזניות שקיבלו אם כל מכשיר, הרי זה חלק מהעניין, ועם כמה רצועות בסגנונות שונים, בכלל בכללי, הסאנדיסק היה עדיף בהרבה. כן אין מה לשפר בו בסאונד תשמע אצלי במכשיר ותראה בעצמך. בקשר לאוזניות לא הפלתי את עצממי בפח, הוא אמר לי שאלה האוזניות שהגיעו עם המכשיר, הם היו אוזניות כפתור שנראות פשוטות, שחורות וכתוב עליהם Iriver לא Sennheiser , ולא אכפת לי בעצם איזה אוזניות אלה, אבל הם הגיעו עם המכשיר, והיו ממש לא נעימות באוזן, אולי זה המכשיר אולי האוזניות אבל סאונד לא משו. זה שמגיעות עם הסאנסה אוזניות מעולות זה לא יכול להיות זה עובדה, וכשאמרתי שלא צריך להחליף אוזניות בסאנדיסק התכוונתי ש: 1- כי האוזניות שלו טובות, הם הרי התאימו אותם למכשיר זה דבר ראשון, דבר שני לא צריך אוזניות שמקבלות עוצמה יותר גבוהה כי האוזניות שמסופקות מקבלות את מלוא עוצמת המכשיר ללא שינוי באיכות שמע, וגם הקטע שהסאונד מעולה אין סיבה לרצות לשפר אותו. "מי שקונה סטנדיסק הגיוני שהוא יסתפק באוזניות שבאות(שיתכן והם לא רעות)" למה התכוונת הוא לא שילם הכי יקר אז אין סיבה שהוא יהיה מודע לכך שאפשר לשפר את האיכות????? ממש חכם. יש בסאנסה מה לשפר, אבל מאוד מעט, לא אמרתי שהוא הכי איכותי בעולם כי אני לא מכיר את הכל, לפי מה שהשוותי הוא עדיף על האיריבר ה 10 הספציפי. מה זה משנה כל זה, תכלס מי שיקנה אותו אלא אם כן יתקלקל לו או משהו אין סיכוי שיתאכזב כי אין על מה להיפך רק יתפעל מהסאונד העוצמה היופי הנוחות והשאר. להגיד שהוא עדיף על מכשיר של איריבר זה לא הסחפות, השמות לא מעניינים אותי, זה מבוסס על עובדות. ולא אמרתי שאמרת שהסאנדיסק חרא. אפשר להמשיך להתווכח על זה, אני לא מתכוון, רק למי שחושב לקנות ממליץ ב 100 %. באחריות שתהיו מרוצים, אלא אם כן יתקלקל המכשיר או משו כזה.

יש לי אותו,

ואני מרוצה מאוד! אין אותו בעברית,עד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות,ולגבי ההקלטה-לא ניסיתי

למעלה