מעונינות לאמץ גולדן

מעונינות לאמץ גולדן

לבית סופר חם וסופר סופר אוהב עם גינה ופינוקים... יש לי עוד שאלה- יש כאן למישהו ניסיון בלגדל ארנב כחיה חופשית ומחונכת (בלי כלוב- עושה קקי בארגז חול וכו"... קראתי על זה במגזין ונדלקתי!!!)

בקשר לשאלה לגבי הארנב

לי יש ארנבת והיו לי גם הרבה ארנבים לפניה, ואף אחד לא היה מחונך. אנחנו משחררים אותה רק בפנטאוז כי אם היא נכנסת הביתה אז היא עושה את הצרכים שלה בבית בלי חשבון (והמקום החביב עליה ביותר הוא מתחת למיטה שלי!) פעם ראיתי בתוכנית אחת ארנב מחונך, אבל לפי דעתי לא כדאי לך לקחת את הסיכון. אם את יכולה עדיף לשחרר ארנב רק בגינה למשל.

שושקה@

New member
לי יש שני ארנבים (ארנבונים) מחונכים

להפליא. הם עושים פיפי רק בנסורת וקקי בנסורת ולפעמים קצת מסביב - אבל אף פעם לא בתוך הבית או במרחק מהכלי עם הנסורת שלהם. מדובר בארנבונים שחיים בדירה רגילה, במרפסת ומסתובבים לפעמים גם בכל הבית.

מאריאן

New member
וואו, איזה יופי!

איך חינכת אותם כל כך יפה? או שאולי הם פשוט התרגלו להתנהג כך מאז שהיו קטנים?

איך עשית את זה?

הם ככה משהם היו קטנים או שחינכת אותם? אם חינכת אותם אני ישמח לדעת איך, כדי שאני יחנך את הארנבונים הבאים שיהיו לי

שושקה@

New member
זה היה ככה

הארנבון הראשון שלנו היה תקופה מסויימת בכלוב, כשהוצאנו אותו מהכלוב השארנו את הבסיס של הכלוב, עם הנסורת באחת מפינות החדר (הפינה הכי חשוכה, מוסתרת, רצוי מאחורי משהו) והוא פשוט הלך להשתין שם. כשבאה הארנבת השניה היא עשתה בדיוק כמוהו (הוא בטח הסביר לה את הכללים). שניהם היו גורים קטנים כשהם באו. באותו עניין, יש אתר שנקרא houserabbit שמסביר בדיוק איך להתנהג עם ארנבוני-בית ואיך לאלף אותם להשתין במקום מסודר. ושאלה לסיום - מי יודע אם אפשר לספר שיער של ארנבים?

מאריאן

New member
נכנסתי לאתר,

נכנסתי לאתר הזה: http://www.houserabbit.com (צירפתי גם קישור למטה), אבל לא מצאתי בו מידע על אילוף ארנבים. זה אותו אתר, או שיש יותר מאתר אחד בשם houserabbit?

voodoo

New member
לי יש שני ארנבים

והם נורא חכמים !!!! אני חושב שהם הבינו את הקטע הזה לבד ... אנחנו משאירים את הכלוב שלהם פתוח ...והם חוזרים עושים את הצרכים ויוצאים החוצה... מאוד נוח

למעלה