|מעונינת בהסבר

מזי10

New member
|מעונינת בהסבר

שלום לכל המשתתפים אני כבר הייתי פה , אמנם רק פעם אחת אבל רציתי לשאול ולספר אני עכשיו כמעט חודש לאחר סיום ההקרנות וחודשיים מהכימו לאחר ביקורת אצל הגדולה מכולם,דר´ אביבית נוימן,התחלתי לקבל את כדורי טמוקיסי אני מקבלת כבר מזמן את זריקת הזולדקס, אחת ל -3 חודשים לפי מה שהבנתי הזריקה משמרת את השחלות ואז אפשר לאחר כמה שנים לנסות להרות אני מאוד מקוה שזה נכון,מכיוון שאני התחתנתי בדיוק חודש לפני הניתוח ולרופאים לא היה מושג שאני אצטרך את כל הסדרה אציין כי מדובר בסרטן שד,לאחר כריתה מלאה ושחזור מיידי אני אודה על תגובתכם

אחשל

New member
../images/Emo32.gifלא ממש לעניין...

אבל כל פעם שאני שומע/קורא את השם אביבית נוימן, אני עומד דום ומצדיע
... אכן, האחת והיחידה, הגדולה מכולם. מקווה שכל ילך לך טוב... בריאות וחיים טובים ניר

מציעה לך לפנות לאתר של אחת מתשע

שם תוכלי למצוא הרבה אינפורמציה... ובכל מקרה, מאחלת לך החלמה מלאה, הרבה אושר בריאות ואהבה בחייך, ומזמינה אותך לשבת עימנו כאן, כי נעים ביחד... אור ואהבה. אילת.

נאן

New member
היי מזי

מהנסיון שלי זה תלוי גם בגיל שלך .לאשה בגיל 40 פלוס אחרי הטומקסיפן ואחרי הזלודקס יותר קשה להכנס להריון מאשר לבחורה צעירה. לכן הגיל כאן משמעותי מאוד.הנסיון שלי עוד לא כולל להרות בגיל 40 פלוס כי אני כמוך מקבלת את אותו טיפול אבל כשאסיים אותו אהיה בת 43 -45 והרופא מפורשות הודיע לי שבגיל כזה הוא לא יכול להבטיח לי ילדים נוספים. ידוע לי שאחרי חצי שנה כשמסימים את הזלודקס השחלות חוזרות לעצמם. מקוה שעזרתי בקצת נאנוש

זלודקס

מה שזלודקס עושה זה הפסקת הפעולה ההורמונלית וע"י מונעת ברמה מסויימת ספיגה של הטיפולים אל השחלות והביציות ופגיעה בהן. אכן לאחר הפסקת הזלודקס חוזרות השחלות לתפקד, אך אי אפשר לדעת עד איזו רמה נמנעה הפגיעה בהן. בכל מקרה באמת מומלץ לחכות כמה שנים עד שנכנסים להריון אחרי הטיפולים ואני חושבת שזה גם קשור לטווח הביטחון של חמש השנים לאחר המחלה וגם לדעתי כדי לתת לגוף להתנקות ולהשתקם מכל מה שעבר עליו. אם את מעוניינת אז שני עמודים אחורה בפורום יש שרשור שעוסק בנושא. בריאות ואושר גלי

למעלה