מעונינת בחברה, בסביבות גיל 30 למטרת

michaly2003

New member
מעונינת בחברה, בסביבות גיל 30 למטרת

למטרת - הכרויות בחורים בבילויים משותפים... (צרי קשר ישירות במסר למחבר)

amybr

New member
למה שלא תנסי להכיר דווקא בחור

אפילו דרך פה. למה דווקא בחורה כדי להכיר בחורים?

veredpi

New member
לפעמים...

כמו שכבר דיברו פה הדרך להכיר בחורים דרך אתרי היכרויות לא תמיד מלהיבה. לפעמים אתה רוצה להכיר פנים מול פנים ללא הכל ההקדמות הנדושות, וקבלת הקורות חיים של האדם דרך נוסחה קיימת. השיטה שלצאת לפאב לבד - בתור בחורה לא ממש מלהיבה. אז למה לא למצוא פרטנרית לעיניין... בידיעה משותפת לאולי לא חוזרים הביתה יחד... ככה פותרים את שתי הבעיות: לא יוצאים לבד ומכירים שלא דרך אתרים. סבבה? מר בחור?

shaniza

New member
ומה אם...

היא תופסת לך דווקא את הבחור שמצא חן בעיניך? עם חברה זה מילא, אבל עם זרה...? עוד תתחילו לשלוף שם ציפורניים ...

michaly2003

New member
מי שאני אכיר, תהפוך מהר מאוד לחברה

אנחנו לא נצא כמו שני זרות, כחה זה עם בנות, אנחנו מתחברות מהר, כמובן שאני אבחר לי חברות טובות עם ערכים וכבוד הדדי, ובאותו ראש כמו שלי כך שמצבים כמו שאתה מתאר לא יכולים לקרות לי בחיים !!

michaly2003

New member
זה בדיוק הענין...

אני לא אוהבת ולא מאמינה בפגישות עיוורות, ואני רוצה לבלות בראש וראשונה, ההכרות צריכה לבוא כחלק מהחיים ולא בצורה יבשה ומתוכננת !!

magenta73

New member
מיכלי

פורומים הם דרך נהדרת להכיר אנשים, גם בנים וגם בנות. אני מציעה לך להשתכשך קצת במי הפורומים השונים, בנושאים הקרובים לליבך... לכתוב שם, לראות אם יש שם אנשים שמוצאים חן בעינייך מבחינת מחשבה וכו'... ואז גם להיפגש.

michaly2003

New member
טוב, אני טיפוס הרבה יותר ישיר....

לא בנויה לפלירטוטים מיותרים, אני טיפוס יוזם - בכל אופן כבר פנו אלי מלא בנות תודה

אני אישית היתי מעדיפה ללכת על

פרויקט הכרת גבר מאשר הכרת חברה. זה קצת מוזר לי שפתאום באמצע החיים מכירים חברות בבליינד דייט. ואת האנרגיה שהיא משקיעה בחיפוש חברה היתי משקיעה בגבר. יש המון היום שיטות להכיר בחורים וגם בחורות לא בדייט. יש הרצאות, חוגים, טיולים לצערים. אבל בהצלחה הכי חשוב

למעלה