מעונינת ליפתוח דוכן לפאלפל בעיר...

lelelelele

New member
מעונינת ליפתוח דוכן לפאלפל בעיר...

מהו המקום המומלץ לפתוח פלאפלי-ה בראשון? בבקשה להתייחס ברצינות לפני-ה זו, מובטח לממליץ שהמלצתו תתקבל פלאפל מעולה שנה חינם!!!!!!!!

amickyaa

New member
../images/Emo13.gif הכי טוב במישור הנוף ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

במישור הנוף האנשים הכי רעבים........ וגם יש פה את האתר הקהילתי של ראשון לציון בבקשה כנסי

Tustusit

New member
../images/Emo42.gifקריית ראשון..

לפי מה שאני יודעת אין איזשהי חנות או דוכן פלאפל שם... וגם יש הרבה אנשים רעבים... חחח

cobainos

New member
רוטשילד פינת הרצל,אבל..

מי אמר שיש שם מקום ושזה אפשרי...?וחוץ מזה יש שם עוד פלאפליה-שווארמה באזור רק שהיא מסריחה לאללה. בעצם כל מקום טוב שאני חושב עליו כבר יש פלאפל...רוטשילד פינת ז'בוטינסקי כבר יש ליד את פלאפל בטעמים וגם אין ממש מקום אולי ברחוב דרובין במרכז המסחרי...איפה שהולכים המון ילדים ללימודים וחוזרים משם (רעבים) כל יום בצהריים...ליד בונז'ור,"דודלי" מכבסה וחנויות ירקות...רק פלאפל חסר שם,לדעתי זה אחלה מקום,אבל שוב...אין איזה מקום להשכרה כרגע עד כמה שידוע לי.

amickyaa

New member
../images/Emo66.gif אבל הכי פצצה...../images/Emo122.gif

לפתוח פלאפל ליד הים וואלה אפשר לאכול 5 מנות במכה..............
אבל הכי טוב לאכול וירטואלי כאן חחחחחחחחחחחחח

cobainos

New member
אני מציע

שתחשבי על הרעיון שלי באזור דרובין,נראה לי יכול להיות הצלחה באמת ויש גם מרכז מסחרי כזה ברחוב בן אליעזר-פינת קפלינסקי,שם באיזור... ואני גם מציע להפסיק עם הפירסומת הזאת לאתר הקהילה של מישור הנוף(לא של ראשון,הכל שם זה מישור הנוף)

guysc

New member
אני מציע

במרכז בן גוריון,הידוע בכינויו "נו,איפה שהקפה אינטרנט". המון חוזרים דרך שם מהבית ספר,וגם התחילה הבנייה שם,ככה שיש לך לקוחות מז'בוטינסקי,נווה יוסף,אברמוביץ וכל זה (לא מכיר יותר מדי שכונות). הכי טוב,שזה שתי דקות ממני!

למעלה