מעונינת לשאול שאלה:

רוניאל

New member
מעונינת לשאול שאלה:

שמחתי לפגוש בפורום מבורך זה, אשמח אם תוכלו לייעץ לי: אני בת 32, נשואה + 2, מאז ומתמיד סבלתי מבולמוסי אכילה, ובצעירותי, הצלחתי להשיל ממשקלי כ20קג´ מיותרים, ושמרתי על משקל תקין כשנתיים . מאז נישאתי, וילדתי וכיום אני שוקלת 108 קג´ על גובה 1.69 . שום דיאטה בשנים האחרונות לא החזיקה מעמד אצלי, ואני סובלת מאד, למרות שבעלי אוהב אותי כפי שאני, אני נפגשת בהערות מצד החברה כמעט יום ביומו... לאחרונה משתעשעת ברעיון של ניתוח, מעונינת לקבל המלצות , לאיזה סוג ניתוח כדאי לי לנסות, למי לפנות, ובאיזה תהליכים מדובר... בתודה מראש.

עדי.פ

New member
שלום רוניאל

מסת הגוף שלך(BMI) היא 37.8 כך שאת מתאימה לקריטריונים של הניתוח אם את סובלת מבעיות הקשורות לעודף משקל (יתר לחץ דם, כולסטרול , סכרת, קשיי נשימה וכד´). בפניתך את מצינת כי סבלת מבולמוסי אכילה, למיטב ידיעתי בולמוסי אכילה מהוים הפרעת אכילה (בעיה פסיכולוגית) ולצערי ניתוח הגבלת קיבה או קיצור קיבה לא יפתרו בעית בולמוסי אכילה, מצב שבו יוצרים הגבלת קיבה וממשיכים בבולמוסי אכילה יכול לגרום לנזקים בראותיים וסיבוכים. אולי כדאי שתתיעצי עם פסיכולוג או פסיכיאטר על מנת שיפתור את בעית בולמוסי האכילה.

רוייקו

New member
בולמוסי אכילה וניתוח להגבלת הקיבה

שלום לך ראשית, חישבתי את מסת הגוף שלך (BMI) ויצאה לי תוצאה של 37.8 זה אומר שהניתוח שלך לא יאושר על ידי קופות החולים, אלא אם כן יש לך בעיות בריאותיות הנובעות כתוצאה מהשמנת היתר: אסתמה ובעיות נשימה, בעיות אורטופדיות, בעיות פוריות וכו וכו .. חסרים לך כ 6 קילו על מנת להכנס לקרטריונים של השמנת יתר קיצונית - מצב קיצוני המהווה קרטריון עבור קופות החולים. וחוץ מיזה, איך את מגדירה בולמוסי אכילה ? מה זה בולמוס אכילה אצלך ?

למעלה