מעונינת לשמוע את דעתכם....

Ayala 555

New member
מעונינת לשמוע את דעתכם....

שלום,
אני ג+2 ולפני כחודש הכרתי בחור רווק, צעיר ממני ב-7 שנים ולמרות השוני בסטטוס ובגיל, יש חיבור ואפילו די טוב. אותו ראש, חוש הומור דומה, קו מחשבה דומה, משיכה פיזית ועוד.
הוא גר במרחק של חצי שעה נסיעה ממני. אני יודעת שאנו בשלב הבחינה והגישוש ואני מניחה שיש אצלו סימני שאלה ותהיות לגבי בדיוק כפי שיש לי לגביו.
כשאנו נפגשים זה כיף וקשה לנו להפרד, אממה? נראה כי לבחור מספיקות 2 פגישות בשבוע, אולי אולי 3 בעוד שאני מעונינת ביותר. ברור לו שאין לי בעיה לנסוע אליו את הנסיעה ואני לא באה בדרישות שרק הוא יגיע לאזור שלי.
מעבר לכך, הוא מאוד סגור, קשה לו לשתף בדברים ומעל לכל - יש בו "סדק שלא יתאחה לעולם" בעקבות פטירתה של אמו האהובה לפני כ-8 חודשים.
נשמע זניח, אך לא כך הדבר.
לדוגמא היום - נדברנו אתמול שנפגש גם היום (כן, נפגשנו אתמול.... וואוו), ונכון לעכשיו (השעה כבר 18:00), עדיין אין לי מושג מה עומד לקרות. בצהרים כתב בוואטצאפ שהוא עדיין לא יודע ומאז.... נאדה.
קצת מפריע לי ומרגיש לי שהוא לוקח אותי כמובנת מעליה; שאחכה בבית לאות וסימן ממנו וברגע שיחליט - אעשה כמבוקשו. כמובן שאני יכולה להחליט שאני יוצאת ולא "דופקת חשבון", אבל... אני מאוד רוצה לראותו, הרבה יותר ממה שהוא רוצה.
נכון, זה רק חודש, ואולי אני חסרת סבלנות אבל - מה דעתכם? יש סיכוי או שאני מבזבזת את זמני?

היי לך

אני חושבת שהבחור עבר הרבה עם המוות של אמא שלו ונשמע שהוא במצב לא פשוט.
חצי שעה זה לא כזה מרחק גדול ואולי תנסי פשוט להציע לו. הוא לא יודע/אין לו תשובה/אחר והוא לא חוזר אלייך- תתכנני תוכניות אחרות, אל תשבי ותחכי לו אלא אם ממש קבעתם.
&nbsp
זה באמת נראה שהוא לוקח אותך כמובנת מאליה אבל אולי זה לא בכוונה, אני אישית הייתי נותנת לו להנות מהספק ופשוט לא יושבת לחכות לו בבית אם הוא לא טורח לחזור עם תשובה לגבי התוכנית שלכם לצאת.
&nbsp
&nbsp

supersonic777

New member
הי,חכי עוד קצת זמן,תנסי.אם המגמה תמשיך,שלוי!

יש לא מעט גם רווקים שהיו מעוניינים בזוגיות מבלי לשחק משחקים...

אני כ״כ קיצונית שזה משהו..

ובכל זאת אגיד לך מה הייתי עושה במקומך.
קודם כל, אתחיל בלהגיד לך שאצלי הכל שונה כי אני איבדתי את אמא שלי לפני חודש (!!!). ככה שאני יכולה לתאר לעצמי איזה משברים הוא עובר.
א ב ל . לחכות חודש ולהיפגש שלושה פעמים בשבוע... לאן זה יתקדם? מתי זה יתקדם? כמה זמן צריך לתת לזה? כל אחד ומה שהוא מרגיש..

אני יכולה להגיד לך לגביי, באופן אישי, אם לא מתאים לי אני חותכת ישר. לא מחכה אפילו חודש. מנסה אולי דייט נוסף, וזהו.
מה שכן, הייתי דוחפת לזה. ז״א, את מחכה לסימן חיים ממנו, לדעת מה קורה.
א-ל תחכי. תתקשרי. תגידי לו ״אנחנו נפגשים היום?״
אפילו תציעי להגיע אם אין לך בעיה..

אבל אל תהיי בובה על חוטים שמחכה לכל סימן שלו בשביל לדעת לאן זה הולך... אתם שניים, ולכל מטבע יש שני צדדים :)

בהצלחה!!

A לוןA

New member
"הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם בְּנוֹת יְרוּשָׁלַ‏יִם

בִּצְבָאוֹת, אוֹ בְּאַיְלוֹת הַשָּׂדֶה, אִם-תָּעִירוּ וְאִם-תְּעוֹרְרוּ אֶת-הָאַהֲבָה, עַד שֶׁתֶּחְפָּץ"
ומכאן מגיע גם הביטוי "שלא לדחוק את הקץ"- שזה בדיוק מה שאת עושה.
&nbsp
כולה חודש של קשר עם בחור בן 28, ואת רוצה להיפגש כל יום, קשר הדוק, בעוד חודש תתפלאי למה הוא לא מציע לך לעבור לגור יחד ומה זה אומר עליכם, בעוד חודשיים תלחצי על חתונה ובעוד 3 חודשים תגידי שאם את עוד לא בחודש השמיני זה אומר דרשני.
&nbsp
כולה חודש יחד, ונשמע לי שאת חונקת.

Ayala 555

New member
Aלון...

הבחור ממש לא בן 28
ו... אני לא רוצה להיפגש כל יום. יש עוד כמה אפשרויות בין פעמיים בשבוע לכל יום.....

אני מבקשת להתראות יותר (שזה לא נורא לדעתי) ומבקשת שיידע אותי בשעות סבירות מה קורה בערבים, במיוחד ביום שישי בערב ולא יראה זאת כברור מאליו שאני יושבת ומחכה לטלפון ממנו ואז קופצת לדום על כל החלטה שלו.....
היכן החניקה?

s EsH

New member
אמרת לו את כל זה?

אם לא, דברי איתו.
אם כן - מה היתה תגובתו?

A לוןA

New member
תראי,

אני לא מגיב על מה שקורה באמת אצלכם, אלא רק על מה שכתבת.
אם בכרטיס שלך כתוב שאת בת 35, והוא צעיר ממך ב-7 שנים- משמע הוא בן 28.
אם את כותבת שהוא בעניין של 2-3 פגישות בשבוע ואת רוצה יותר- אז זה אומר 4 או 5 פגישות בשבוע- וזה כבר כל יום, או לפחות כמעט כל יום, ובשביל קשר של חודש- זו בהחלט חניקה. שום דבר טוב לא קורה כשמנסים לדחוק את הקץ.
&nbsp
בקשר לדרישה שלך לדעת מבעוד מועד מה קורה- לגיטימי לחלוטין, אבל כאן אני אומר- קחי אחריות על העניין בעצמך. שיחה פשוטה עם הבחור פותרת את העניין:
"חמוד שלי, אתה יודע שאני ממש רוצה לראות אותך, אבל הדחיה של כל החלטה לרגע האחרון ממש מבעסת אותי- מה גם שיש לי פה ילדים לקחת בחשבון וכל זה, אז בוא נחליט שמעתה והלאה אם עד שעה X (נגיד, 17:00) אתה לא מודיע לי שאתה בא- אני לוקחת בחשבון כאילו הודעת לי שבאותו יום לא נפגשים. טוב?"
ובדיוק ככה תתייחסי לזה, והשגת שתי מטרות-
הראית לו שיש לך חיים חוץ ממנו שצריך לקחת בחשבון, ולקחת חזרה שליטה במקום שהרגשת שאיבדת.
&nbsp
<ולסיכום- באמת שהכל עניין של תיאום ציפיות>

מסכימה

אמרת בהתחלה שאתם בסטטוס שונה וזה מאוד ברור ממה שתיארת. הוא עוד בראש של רווק צעיר, שלא צריך לקבוע יומיים מראש מה עושים והכל באיזי. את כבר יותר מבוגרת ויותר עמוסה ויש לך ילדים שמן הסתם צריך לתכנן מה איתן ולארגן סידורים וכו', זה מקום ומצב שונה.
השאלה אם זה משהו שאת מסוגלת לקבל, לפחות לחודשים הראשונים, או שזה מפריע לך מאוד. אני אישית אחרי חודש הייתי חושבת שזה לא מצב חריג, ההתנהגות שאת מתארת.

Ayala 555

New member
תודה על תגובותיכם....

אמרתי לו... בקטנה....

התגובה הייתה - אני עייף, לא מבין איך אפשר להפגש יותר.... שאל אם הייתי במערכת יחסים במרחקים (כן, מסתבר שאצלו חצי שעה נסיעה זה נקרא "מרחק") ועניתי שהייתי במערכת יחסים עם מישהו שגר במרחק של שעתיים ממני וזה לא הפריע לנו להפגש 5 פעמים בשבוע. בסופו של דבר זה נגמר לא בגלל המרחק.
מוזר שאני המבוגרת יותר, אני המטופלת בילדים והורים מתבגרים, עובדת כמוהו ואולי אפילו קשה יותר ובסוף הוא עייף.... זה מה שמדליק אצלי נורה אדומה.
הרי דווקא בהתחלה קיימת כל ההתלהבות, כל התשוקה והרצון להפגש עוד ועוד. עם הזמן זה דועך..... אז אם עכשיו כבר אין את הרצון להתראות יותר, מה יהיה הלאה?
ודרך אגב, הגילאים שלנו יותר מבוגרים, די הרבה יותר. אין לי מושג מה כתוב בכרטיס שלי. לא שמה לב לפרטים האלה.....

Ginger L Honey

New member
"עייף"

אם מישהו עייף מידי עבור חצי שעת נסיעה בתחילת הקשר, בהמשך הוא כנראה יכנס לתרדמת מוחלטת....
&nbsp
נראה שאת צריכה מישהו עם הרבה יותר אנרגיות מהבחור הזה

וואו כמה שזה מוכר!

לפני שלוש שנים פגשתי בחור רווק (אני גרושה+2) שצעיר ממני ב6 שנים.
היה סקס מעולה וחיבור טוב- אבל שנינו מאוד חששנו להכנס לקשר הזה ברצינות.
הוא אדם שמאוד קשה לו לבטוח ולהפתח למישהי, ועשה המון קדימה-אחורה בשנה הראשונה.
באופן כללי חיפשתי בן זוג גרוש עם ילדים- אבל היה לי קשה לותר על הפוטנציאל שהרגשתי איתו.
לא הייתי בטוחה שהוא בכלל יכול להיות פרטנר אמיתי, אחד שיכול לתמוך בי כשאני צריכה ולהיות מבוגר אחראי עם הילדים שלי.
והוא לא היה בטוח שהוא רוצה את כל ה"תיק" הזה של גרושה עם ילדים..את יכולה בטוח להבין למה זה ככ מפחיד.
&nbsp
בקיצור, החלטנו לתת צ'אנס.
בהתחלה הסכמנו שהקשר לא "בלעדי" ושכל אחד יכול לצאת עם אחרים.
אחכ החלטנו להעמיק את המחוייבות ואת תדירות הפגישות.
הכל מאוד לאט ובהדרגתיות.
&nbsp
עברו שלוש שנים, אנחנו אוהבים יותר ויותר וחושבים על ילד משותף.
&nbsp
אז עצה שלי-
קחי את העיניינים לאט, אל תלחצי, תביני גם את הצד שלו.
ולפעמים כדאי להיות קצת יותר עסוקה ולא פנויה למישהו כדי שהוא ירגיש שהוא רוצה לראות אותך..
&nbsp

Ayala 555

New member
תודה מיצי על תגובתך....

נשמע שזה אכן מאוד דומה, מלבד שאצלנו הקשר "בלעדי" מלכתחילה.
אני מתעודדת למרות שכרגע זה מאוד "דליל" עבורי ו-2 פגישות בשבוע (וגם זה בגלל שאני "דוחפת") נשמעות לי מעטות מדי...
אשתדל להתאזר בסבלנות עוד קצת ו.... אקווה להתקדמות טובה כמו אצלך

את צריכה להיות באמת עסוקה

לקבוע עם חברות, ידידים, ללמוד משהו.
אם תשבי ותחכי (לכל גבר, לא רק לו) זה יגמר רע. לא משנה כמה סבלנות יש לך.

ודבר אחרון, שימי גבולות

אפשר לומר: "לא מתאים לי לחכות לדקה התשעים שתגיד לי אם אנחנו נפגשים או לא. אם אנחנו לא נפגשים- אני קובעת תוכניות אחרות"

Ayala 555

New member
מיצי... אני מאוד עסוקה, האמיני לי

ציינתי למעלה.... אממה? רוצה להפגש איתו, כיף לי איתו ואני מניחה שגם לו כיף איתי. אז למה לא בעצם?
אבל, כפי שהצעת - אמתין ונראה מה ילד יום....

למעלה