מעוקפים-פוביים, יש לי שאלה

gal33

New member
מעוקפים-פוביים, יש לי שאלה

בשבועיים האחרונים, לקראת חצי שנה מאז הניתוח, פתאום לפתע, התחלתי לסבול מדמפינגים בתכיפות מרובה ממאכלים שעד כה כלל לא היתה לי בעיה איתם, בעיקר ממשפחת הלחם. דמפינגים רציניים שמפילים. לעוד מישהו זה קרה? גל

ronnymp

New member
כאן פובי מועקף 2 - עבור .. ../images/Emo124.gif

אתמול היה לי דמפינג .....
מי שמכיר אותי מייד ינחש למה .... אלתי מנת סופלה שוקולד עם כדורי גלידה .... מת על מתוקים - ושלא יספרו שפובי גומל אותנו ....
אבל ממש לא יודע לענות לך על מה שמעבר למתוקים ..... ובטח לא על משהו שכבר עבר עד כה בלי דאמפינג. אבל אני אנסה לשאול עבורך .... שיהיה בתאבון -
פובי .... אההה
- רוני

gal33

New member
הי רוני, כוונתי היתה דווקא לקבל

מידע שנצבר מנסיון, מאחר וזה ממש לא הגיוני. יכול להיות שזה קשור למזג האויר, השרב הכבד. כמו שלאדם ללא המעקף יש מאכלים שכעת מכבידים יותר, כנראה גם כאן ההשפעה דומה. תודה בכל אופן. מה שאני לא מבינה, זה איך אתה מצליח לאכול כמויות כאלה של מתוק מבלי להיגעל??

ronnymp

New member
ת´אמת ... זה מגעיל ... ../images/Emo3.gif

אבל בתור מכור למתוקים - פסיכולוגית זה עושה לי את זה אני נמשך אליהם כמו מגנט ואז אני מתחיל להתענג עליהם , ויחסית לעבר , זה מתחיל להגעיל אותי די מהר בעבר הייתי אוכל הרבה הרבה יותר מהמתוקים כעת הכמויות ירדו פלאים - אבל עדיין אוכל מהם יותר מדי ו"הבטיחו" לי שאגמל מהם בעזרת המעקפים ....
אז .... - " שלא יעבדו עליכם .... "
רוני

lir42

New member
גל

לי אין בעיה אם לחם הבעיה היא כאשר פעם בחודשים אני נוגעת במתוק סך הכל אני לא סובלת. לירי

gal33

New member
הי לירי, לא הסברתי את עצמי טוב, גם

לי אין בעיות עם לחם ואפילו מתוק בכמויות קטנות אני יכולה לאכול ללא שום תופעת לוואי. התכוונתי שבשבועיים האחרונים אני מגיבה בדמפינג למוצרים מסויימים של לחם, לחם טרי למשל לא גורם לי לתופעות האלו. המוזר הוא, שעד כה לא היתה שום בעיה, ופתאום זה גורם תחושת עייפות כבדה, ושאר סימפטומי דמפינג. סתם רציתי לברר, אם זה קרה לעוד מישהו מיכם. כי זה פועל הפוך להגיון. דוקא ככל שהזמן עובר הסבילות הופכת רבה יותר ולא מועטה יותר. גל

BEIGEL

New member
מה זה דמפינג?

וחוץ מיזה ....מישהו סבל אי פעם מ"סתימות" (חסימות) ?????

gal33

New member
דמפינג סינדרום קורה לרוב המוחלט

של מנותחי מעקף קיבה לאחר צריכה גדולה של צורה מרוכזת של סוכר. הסימפטומים הפיזיולוגים הם כמו בנפילת סוכר: זיעה קרה, ערפול, סחרחורת, בחילה, צניחת אנרגיה, כאבי בטן, שלשולים. סבלתי רבות מחסימות שהיו משתחררות רק לאחר פתיחת הניפוח בטבעת. המקור היה, מיקום בעייתי של הטבעת. יש הרבה מנותחים שסובלים מחסימות אך אלו משתחררות לאחר הקאות. תבדוק מה מקורן של החסימות שאתה חווה, ומתי. גל

למעלה