מעורבות בחיים

צליל בר

New member
מעורבות בחיים

ככה יש לי שני אחים [אח ואחות] והורים, הבעיה שהם מתערבים לייותר מדי בחיים, אומרים לי מה לעשות, עם מי לצאת, עם מי לדבר וכו... אני לא יכולה לדבר עם אחיי על מה שמפריע לי, כי הם רצים לספר לאמא שלי, גם כשאני מבקשת מהם שלא יעשו זאת. אני דיי עובדת על זה, שאני לא אוותר להם, ואני אעשה מה שנראה לי לנכון, אני מבינה שהם רוצים להגן עליי, אבל אני כבר לא ילדה. אין לי עם מי לדבר על מה שמציק לי, וכל רעיון שאני רואה לנכון לעשות [בים אם זה קשור אליי או אליהם] הם "מוחצים" לי אותו, מה עושים? תודה

היי

אני מבינה שאת בגיל שבו מרגישים גדולים אבל בעצם עוד ילדים. את צודקת בכך שהאחים מנסים להגן עלייך. תנסי לשבת לדבר איתם לגרום להם להבין שהם יכולים להגן עלייך גם רק בלייעץ או להסביר לך ולא צריך "להלשין" להורים. תנסי להסביר להם שאת כבר בוגרת ומבינה את האחריות אך עם זאת גם במעשייך תראי להם בגרות ואחריות.

welcome 2 my life../images/Emo4.gif

הלוואי והייתה לי תשובה עבורך, אבל אני בעצמי עדיין לא מצאתי פיתרון להתערבות החיים של אחותי והוריי, למרות שגדלתי והתבגרתי. דיברתי אלף פעמים עם אחותי, התעצבנתי, כעסתי, דיברתי בשקט, ביקשתי והיא בשלה, ולכן הגעתי למצב שפשוט לא מתקשרת, לא מדברת איתה במסנג'ר וכשהיא בארץ- מינימום קירבה אליה והתעלמות כשהיא דוחפת לי את דעתה. אני רק מקווה שלא תגיעו למצב הזה בינכם, כי חבל. אולי האחים שלך כן יקשיבו לך, ותמיד תזכרי שלמרות שהדרך לא משהו, הם עושים זאת מדאגה, אומנם דאגה יתרה אבל דאגה.

למלאכי עליון

אני זוכרת שזה מה שהצעת לי וסירבתי לזה מהר מאוד כי אני יודעת מה ההשלכות של זה. מה שאני רוצה לדעת אם את מרגישה שזה 'עובד',ז"א זה לא בסופו של דבר פוגע בך? כל הדווקא הזה? כי מן הסתם נראה שלאחותך לא מזיז כלום.הדרך שלה לא משהו כי היא שלילית, היא דואגת באופן שלילי ולכן זה מעכיר על היחסים. וחסרים המון פידבקים. אשמח אם תגיבי,תעירי תאירי ! שנה טובה.

למעלה