מעורבות בעולם

מעורבות בעולם

הרבה פעמים קראתי בפורום כל מיני ויכוחים ודיונים ע מה זה אומר להיות פאגני בעולם מודרני. הרבה מאוד אנשים דיברו בהזדמנויות שונות על הסתכלות אחרת על הטבע, על בחינה אחרת של הסביבה מאשר של אנשים שעולם האמונה שלהם הוא אחר החלטתי לצרף קישור למאמר שכתב דוב, מנהל "הרוח הגדולה", בדיוק בשאלה הזאת. מהכיוון השמאני כמובן. מה זה אומר להיות שאמו כיום במאה העשרים ואחת. יש לי הרגשה שזה לא רחוק ממה שאתם מדברים עליו, ויש לי תחושה שהדברים יגעו בנקודות נכונות. אז ממש מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים אפשר להיכנס גם דרך רובריקה שאמניזם מאמרים באתר אם הקישור א עובד

Justin Angel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מאמר נהדר. אגב מלפני כמה זמן המאמר הזה? פעם אחרונה ששמעתי שחר כבר לא מהשמאנים שמעבירים טקסים. פעם אחרונה שראיתי אותו היה לפני שנתיים בטקס זקנה מכובדת של טרה והוא היה על "אזרחי" (לבוש בלבן כולו). שחר חזר להעביר טקסים?

המאמר חדש

ממש מלפני שבוע שחר אומנם לא נמצא יותר בדרך השאמן אבל הוא אחד מעמוד התווך של הרוח הגדולה. הוא מתקשר, מרפא ומורה לטכניקת הריפוי של קורי אור. הוא עורך מעגלי אדמה ובעיקר הוא חי את דרך החיים השאמנית, וגם עוזר לאנשים אחרים לחוות אותה דרכו. הרוח הגדולה היא הרבה הרבה מעבר לדרך השאמן. היא קהילה. היא מרכז. היא בית ספר. כך שלהרבה אנשים יש מקום בתוכה לחיות ולפעול באופנים המגוונים ביותר.

gwizard

New member
../images/Emo45.gif כל מילה חקוקה בסלע !

"אם אני לא אדאג להוציא פרוספקטים – אנשים לא יגיעו לטקסים ולא ישמעו על אמא אדמה. אם אני לא אשקיע בכרטיסי ביקור – אנשים לא ידעו שאני יכול לעזור להם. אם אני לא אצור אתר אינטרנט מעניין ודינאמי – אנשים לא ידעו מה זה שאמן ומה זה שאמניזם ועם מה אוכלים את זה. אם אני לא אקבל תשלום של כסף בעבור הטיפולים, הייעוצים והסדנאות שאני מנחה – לא אוכל להמשיך לעסוק בשאמנות כלל. בחיים האלה – זה עובד אחרת." כמה שאני מבין את זה...

נכון

והסוד הוא לא להיות מצוברחים מזה אלא לחגוג את זה כי זו הדרך לעשות את העבודה שלנו בעולם של היום. זו הדרך.

amphioxus

New member
מסכים ולא מסכים

אם חומר מסויים לא עובר שלב ראשון של ניסויים בבע"ח אז השלב הראשון של ניסויים יהיו בבני-אדם, נראה אתכם מדברים אז על אמא אדמה הרחמנית. אמא אדמה היא כמו אמא גרבילית מטורפת, אוכלת את כל צאצאיה החלשים כדי למחזר את בשרם לחלב כדי ששאר הצאצאים יאכלו מהאנרגיה שהיתה פעם בבשר אחיהם. קניבליזם, נקרופיליה, אונס, מלחמות עקובות מדם - את כל אלה ראיתי בחיות חופשיות, בחיות פרא. את כל אלה ראיתי בטבע האצילי! אמא אדמה היא פאקינג יצור מעוות, מטורף וחולה! אז אל תזבלו לי את המוח על טוב ליבה!

ChildOfTheWoods

New member
...

החומרים שלא עוברים ניסוי בבעלי חיים לא עוברים לרוב גם ניסוי בבני אדם... (לא מדובר כאן על המקרה לא מזמן של ניסוי תרופות אמריקאיות על אנשים באפריקה...) אמא אדמה נתנה לך ולכולנו חיים... והסיבה היחידה שהיא חולה או מעוותת זה בגלל שאנחנו פגענו בה...

amphioxus

New member
.

קניבליזם, נקרופיליה, אונס, מלחמות עקובות מדם התרחשו כאן הרבה לפני שבני אדם התהלכו על פני כדה"א, באופן בלתי תלוי. נאכל את אמא אדמה לפני שהיא תאכל אותנו, כך אני אוהב לומר. נחליף אותה ב-Seed AI ושלום על ישראל.

RainBird

New member
מיקדש דולפינים באטלנטיס... אעעע... יותר תיאור פלאפי מזה ואני כבר על הריצפה מפרפר. השאר רלוונטי פחות או יותר.

amphioxus

New member
אני מעדיף...

אני מעדיף מקדש בעיר הקיקלופית בעלת הזוויות הלא אוקלידיות שבקוטב הצפוני.

לא מקדש למיתרני ראש

ולאל הראשי - האיזמלון? הנה שיר ההלל:
A fish-like thing appeared among the annelids one day. It hadn't any parapods nor setae to display. It hadn't any eyes nor jaws, nor ventral nervous cord, But it had a lot of gill slits and it had a notochord. Chorus: It's a long way from Amphioxus. It's a long way to us. It's a long way from Amphioxus to the meanest human cuss. Well, it's goodbye to fins and gill slits, and it's welcome lungs and hair! It's a long, long way from Amphioxus, but we all came from there. It wasn't much to look at and it scarce knew how to swim, And Nereis was very sure it hadn't come from him. The mollusks wouldn't own it and the arthropods got sore, So the poor thing had to burrow in the sand along the shore. He burrowed in the sand before a crab could nip his tail, And he said "Gill slits and myotomes are all to no avail. I've grown some metapleural folds and sport an oral hood, But all these fine new characters don't do me any good. (chorus) It sulked awhile down in the sand without a bit of pep, Then he stiffened up his notochord and said, "I'll beat 'em yet! Let 'em laugh and show their ignorance. I don't mind their jeers. * Just wait until they see me in a hundred million years. * My notochord shall turn into a chain of vertebrae And as fins my metapleural folds will agitate the sea. My tiny dorsal nervous cord will be a mighty brain And the vertebrates shall dominate the animal domain. (chorus)​
המילים מופיעות כאן במקור עם הסבר וכן עם קובץ Real Audio .

למעלה